MVS bitiyor!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
MVS bitiyor!!!!!
Evet arkadaşlar bir efsane daha veda ediyor. Bugün öylesine bir MVS i deniyeyim dedim. Eski günleri hatırlamak için. Ama bir yazıyla karşılaştım. MVS 1 ay içinde kapanıyor. son 1 ay.

sethaa

sethaa

Üye
Öyle bir yazıyı nereden gördün? BEn de MVS kullanıyorum ama herhangi bir yazıyla karşılaşmadım hiçbir yerde.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Evet aynen öyle bir açıklama var MVS de.

MVS servisi 1 ay içinde kapanacaktır. Cep telefonunuzdan televizyon izlemeye devam etmek için Mobil TV servisini kullanabilirsiniz. Mobil TV ye ilk 3 ay ücretsiz abone olmak için MTV AC yazıp 3636 ya ücretsiz sms gönderebilirsiniz.

açıklama aynen böyle.

sethaa

sethaa

Üye
Evet gordum açıklamayı.. :( Ama olsun en azından mobil t^'yi ücretsiz 3 ay veriyorlar..

--------------- Ekleme ---------------

Evet gordum açıklamayı.. :( Ama olsun en azından mobil tv'yi ücretsiz 3 ay veriyorlar..

harock

harock

Üye
Konu daha önce benim tarafımdan açılmıştır moderatör arkadaşımız konuyu silsin:@

Girrffe

Üye
mvs bitiyor.
peki 1 ay sonra nereden izlenecek?

onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
Konu daha önce benim tarafımdan açılmıştır moderatör arkadaşımız konuyu silsin:@
arkadaşım özür dilerim araştırdım ama görememiştim. Yoksa yeni konu yerine cevap yazardım.:oke:

mvs bitiyor.
peki 1 ay sonra nereden izlenecek?
mobil tv den ücretli olarak izleyebileceksiniz 1 ay sonra. Yani, vodafone efsane olmuş bedava TV olayını kapatmayı planlıyor.

Girrffe

Üye
şu anda mvs var ve bedava devam mı ediyor onu anlamadım :D?

sarıoklar

Üye
şu anda giriyo ama ekime yakın bi zaman nakalt olcak. :bann::bann::bann::bann::bann:x1000 =Vodafone!!!

yıllardır ilk ve tek operatör olarak televizyon izleme hizmeti sunmuş,tek kuruş para talep etmemiş,3g'nin gelmesiyle doğal olarak bu servisi kapatması kızılacak birşey değildir,senelerdir verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür etmek yerine ban demek ne kadar saçma bir davranış.

onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
yıllardır ilk ve tek operatör olarak televizyon izleme hizmeti sunmuş,tek kuruş para talep etmemiş,3g'nin gelmesiyle doğal olarak bu servisi kapatması kızılacak birşey değildir,senelerdir verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür etmek yerine ban demek ne kadar saçma bir davranış.
kusura bakma ama bu da benim düşüncem. Yıllardır yurtdışında sunulan bir hizmeti bu zamana kadar hiç geliştirmediler. Bu yüzden ücretsiz olması doğaldı.

sarıoklar

Üye
çünkü yurtdışında 3g vardı Türkiye'de daha yeni 3g geldi ve servis yenilendi.

maxiblorde

Üye
artık 3g mobil tv denizlencek o ücretli ama 1 ay ücretsiz

:@artık 3g mobil tv den izlencek o ücretli ama 1 ay ücretsiz

onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
çünkü yurtdışında 3g vardı Türkiye'de daha yeni 3g geldi ve servis yenilendi.
souç olarak bu benim düşüncem o da senin düşüncen. konuyu uzatmayalım lütfen herkes kendi düşüncesine saygı duysun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt