müzikçları arkaplana nasıl alırım

Sponsorlu Bağlantılar

ertugrul555

ertugrul555

Üye
    Konu Sahibi
müzikçları arkaplana nasıl alırım
benim telefon j700 yani müzikçlar arkaplanda çalmıo nasıl çaldırabilrim bilen varmı:bilmem:

kesim

Üye
benimde j700 ama bende arka plan yapamıommm:(:agla

ferhat_o5

Üye
ayarlardan arka planda yürütmeyi aç olur belki

ceza0408

ceza0408

Üye
eğer yanılmıyorsam ki denemeye değer telefonun ayarlar menüsünden gizliliğe gir oradan dosya yöneticisine şifre koy müzik çaları aç müziği başlat sonra çalma listelerini aç müzik ekleye bas telefonmu bellek kartımı diye bir yer çıkacak oradan konuşma yaparken telefonu kapatma tuşuna bas ve arka planda çalsın

kesim

Üye
olmuyo öyle direk kapanıyooo

sublieutenant

sublieutenant

Üye
eğer yanılmıyorsam ki denemeye değer telefonun ayarlar menüsünden gizliliğe gir oradan dosya yöneticisine şifre koy müzik çaları aç müziği başlat sonra çalma listelerini aç müzik ekleye bas telefonmu bellek kartımı diye bir yer çıkacak oradan konuşma yaparken telefonu kapatma tuşuna bas ve arka planda çalsın

bu teknik işe yarıyor olması lazım.. Çünkü çoğu kullanıcı bahsediyor...:oke:

ramo07

Üye
samsung m620 mizik çaları arka plana alahıommmmmmm

cagatay2008

Üye
sinann41

sinann41

Üye
bende m620 var dediğin oldu sağol kardeş iyi bir yöntem

Figo_78

Üye
tamam kardeşte ama tel donuyor

crazymerve4

Üye
arkadaşlar samsung d900i müzik çalardaki görüntüyü değiştirmek istiyorum bi arkadaş yapmış videosunu gösterdi nooolur bilen varsa söylesin :allalla:

avast

avast

Üye
kardeşim samsung j700 un ilk cıkanlarında arka plan yok ama sımdi samsung j700i var onda avar zaten onun içindeki sistemi farklı menu dizilisi 9 lu senin o dedigin sifre koyma yontemi yen i cıkan samsung j700 de işe yarıyor yani sendeki ve bendekinde olmuyor ben bunu 2 yıldır arastırıyorum

thespy3466

Üye
ben yaptım ama önce telefondaki ayarlara girdim ordan güvenlik sonra gizlilik dosya yöneticisi kaydet şifre yaz
müzik çalara git ordan bi müzik aç sonra seçenekler çalma listesini aç tümü bi çalma listesi seç ama eğer açtığın çalma listesinde 30 müzik varsa birini kaldırman lazım ben çalma listesi 3ten bi tne sildim bos bıraktığınız yere girin gene seçenekler diyin müzik ekle diyin bellak kartı diyin şifreyi girmeyin no tuşuna(kırmızı tuş(kapatma tuşu)) basın arka planda müzik çalsın ister oyun oynayın ister facebookta takılın fotoğraflara bakın kamera,fm radyo,alarma girdiğinizde direk çalan müzik gider arka plandaki müziği hiç ellemeden kendi haline bırakın çalsın benim şuan telefonumun şebekesi bozuk olduğu için faceye giremiyorum kimseyle konusamıyorum ama sizin tabi bozuk değildir :D bu kadar yeter herhalde

-Emre

-Emre

Üye
Benim e 2550 ve hala bi yöntemi bulunamadı .s

Üst Alt