ferhat1905123
Üye
-
Konu Sahibi
-
garantim var ama ithalatçı firma garanti ve samsung garantisi bakmıyormuş peki siz nasıl çözdünüz o sorunu
garanti birsey yapmiyor ben de 2013 de almistim 3 ay sonra mavi ekrana rastladin 5 kete grantiye gonderdim..garantim var ama ithalatçı firma garanti ve samsung garantisi bakmıyormuş peki siz nasıl çözdünüz o sorunu
aynen arkadasa katiliyorum. . baska muzik calar dene ,,Google Play Marketten başka müzik çalar dene istersen arkadaşım.
mp3 lerle alakasi yok .dd[emoji41] [emoji38] [emoji38] [emoji2] [emoji107]Bence orjinal sürümde kalsın. Benim kayınvalide kullanıyor herhangi bir sorun yok. Tele attığın mp3lerde vardr belki sorun.
garanti birsey yapmiyor ben de 2013 de almistim 3 ay sonra mavi ekrana rastladim 5 kere garantiye gonderdim..
yazilim at gonder. 1 kere ekran degisti gene ayni..
4.3 geldi fm radyo uzun surekli dinlenirken arada donuo kalmasi pili cikarmak zorunda birakiyor..
Rom aticaksan hic bulaşma. derim hemen satabiliyorsan sat derim
aynen arkadasa katiliyorum. . baska muzik calar dene ,,
mp3 lerle alakasi yok .dd[emoji41] [emoji38] [emoji38] [emoji2] [emoji107]
custom rom 4.3 ise tabi yapar çünkü custom romlar stock romların üzerinde değişlik yaparak oluşturulur ve o sorun da custom roma taşınmış olur eğer 4.0.4 , 4.1.1 , 4.1.2 custom romlarını denerseniz sorun çözülür yada cyanogen mod gibi aosp romlarda bu sorunu çözercustom romdada yapıyorkendi müzik çaları ve google play müzik dede yaşadım bu sorunuarkadaş sağolun çözüm önerileriniz için
işe yaramaz çünkü s3 ün 4.3 romu üzerine kurulmuş bir rom eğer 4.1.2 üzerine kurulmuş olsaydı kurtarırdıblekota v8 yükle
ow kafa ayni Ayni sorun S3 de var Fm radyo dinlerken donuyor reset veya pili cikarmak durumunda kaliyorum .. efext romu yeni cikmis sanirim neyse gordun indirdim denedim idare eder hatasi yok Ama takilmalari mevcut...o sorun note 2de de var ve 4.3 güncellemesinden sonra oluştu çözüm 4.1.2 sürümünü kurmak yada custom rom kurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?