Müzik dinlerken cızırtı geliyordu

Sponsorlu Bağlantılar

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Müzik dinlerken cızırtı geliyordu
Arkadaşalr nokia 5700 ım var.Müzik dinlerken cızırtı geliyordu bende Genpa'ya verdim 2 gün önce.Bugün Genpa'nın sitesinde cihazın onarılmış olduğunu gördüm ve detaylı bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım.Bana hoparlörü değiştirmediklerini,yazılım atıp test ettikten sorna cızırtı probleminin ortadan kalktığını söylediler.Sizce böyle birşey olabilir mi?Yazılım atınca cızırtı ortadan kalkar mı?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Olabilir tabiki. Yanlız yazılımsal bir olayla düzeldiğini söylüyorlarsa orada deneme yaparsanız anında sorun devam ettiği taktirde yeniden vermenizi tavsiye ederim. :oke:

CanceR

CanceR

Üye
bende 6600 da vardı böle bi program bden direk hoparlörü değiştirdiler bilmiyom belkide senin tel de yazılımsal bi sorun vardır

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Telefondaki bayan test ettik problem çözüldü dedi.Orda deniyebilceğimi pek sanmıyorum.Zaten çok kalabalık oluyor:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Denemek hakkın, onlar tabiki çözdük diyecek. Serviste yapıldı diye verilipte aslında yapılmamış olan telefonlar oluyor. Kısacası servise gitmek pek akıl karı değil.

Oradan al telefonu 5-10 dk sonra dene devam ediyorsa tekra ver. Elindeki servis formunu sakla 3 defa aynı arızadan servise giderse değişim veya para iadesi yapmak ZORUNDALAR. ;)

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler:)Hafıza kartını takar evde denerim olmadı ertesi gün tekrar gider veririm:)

ossie_0666

Üye
yaa en güzeli N73 arkadaşlar ne cızırtı var ne bişey var :)

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşalr telefonumu aldım bugün ama yine cızırtı var gibi.Şimdi ben bu genpa'ya küfür edermiyim?Etmezmiyim?Neden bu insanlar böyle kandırılıyor.Adamlara hoparlörden cızırtı geliyor dedik adamlar versiyon atmışlar.Böyle saçma bişey olur mu ya?Bu insanlar bizleri kandırmaya mı çalışıyorlar?

ycg35

ycg35

Üye
Arkadaşalr telefonumu aldım bugün ama yine cızırtı var gibi.Şimdi ben bu genpa'ya küfür edermiyim?Etmezmiyim?Neden bu insanlar böyle kandırılıyor.Adamlara hoparlörden cızırtı geliyor dedik adamlar versiyon atmışlar.Böyle saçma bişey olur mu ya?Bu insanlar bizleri kandırmaya mı çalışıyorlar?

kardeş bnde eskiden külüstür bi cx65 vardı bi ara joysticki bozulmuştu tamire götürmüştüm garantiden bi şekilde yapmışlarda tabii 1 ay içinde yine bozuldu tamire giden çoğu telefon bazı sorunları tekrar çıkarıyor van_hoijdonk arkadaşımızın dediği gibi sen tekrar götür yine yapsınlar bnce bu işin peşini bırakma sonunda sen karlı çıkarsın...

vavuli

vavuli

Üye

Senin telefonda amma sorunlu çıktı be kardeş 3 kere götürdüysen servise para iadesi iste vermek zorundalar biraz kuruturlar seni ama verrirler

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye

cok kalabalık olmadığı zaman git ve orda sorunu göster " Ben bunu birkaç gün önce servise vermiştim sorunu hallettikleri söylediler fakat sorun hala devam ediyor" falan de onlar alır sonrası Allah Kerim:)

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Onlar yine kendi bildiklerini yapar.sonuçta orda tlefonu alanlar yapmıyor onarımı...