Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
müzik çalar sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babaninyeri72
Üye
Konu Sahibi
müzik çalar sorunu
slm arkadaslar benim bi sorunum var yardımınızı bekliyorum dosya yöneticisindeki müzikler medya çalarda görünmüyo hafızayı biçimledim orijinal ayarlara döndüm nsu ile yeniden güncelledim olmadı.videolarda keza öyle yardımlarınızı bekliyorum
osmanayman
Üye
Bende de bazen oluyor herhangi bir müziği açıyorum ardından müzik çalarda hepsi görünüyor. Fakat ben daha çok some player kullanıyorum...
saruman_me
Üye
aynı sorun bendede bi kaç defa oluştu osmanın dediği gibi some player en süperi..
hmthkn
Üye
o ne neredn indirebilirim bndede müziklerim görünmüyor yaklaşık 4 aydır bu şekilde
sabir25k
Üye
sanırım sen n900 ün kök klasörüne windows dan format attın dolasyıla sitetm dosyalarını sildin telde göremiyo şarkıları bu yüzden formatlaman gerekiyoı ben öyle yapmak zorunda kalmıştım
slm arkadaslar benim bi sorunum var yardımınızı bekliyorum dosya yöneticisindeki müzikler medya çalarda görünmüyo hafızayı biçimledim orijinal ayarlara döndüm nsu ile yeniden güncelledim olmadı.videolarda keza öyle yardımlarınızı bekliyorum