müzik çalar sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babaninyeri72

babaninyeri72

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalar sorunu
slm arkadaslar benim bi sorunum var yardımınızı bekliyorum dosya yöneticisindeki müzikler medya çalarda görünmüyo hafızayı biçimledim orijinal ayarlara döndüm nsu ile yeniden güncelledim olmadı.videolarda keza öyle yardımlarınızı bekliyorum

osmanayman

osmanayman

Üye
Bende de bazen oluyor herhangi bir müziği açıyorum ardından müzik çalarda hepsi görünüyor. Fakat ben daha çok some player kullanıyorum...:oke:

saruman_me

saruman_me

Üye
aynı sorun bendede bi kaç defa oluştu osmanın dediği gibi some player en süperi..

hmthkn

hmthkn

Üye
o ne neredn indirebilirim bndede müziklerim görünmüyor yaklaşık 4 aydır bu şekilde

sabir25k

Üye
sanırım sen n900 ün kök klasörüne windows dan format attın dolasyıla sitetm dosyalarını sildin telde göremiyo şarkıları bu yüzden formatlaman gerekiyoı ben öyle yapmak zorunda kalmıştım

mryseb

mryseb

Üye
slm arkadaslar benim bi sorunum var yardımınızı bekliyorum dosya yöneticisindeki müzikler medya çalarda görünmüyo hafızayı biçimledim orijinal ayarlara döndüm nsu ile yeniden güncelledim olmadı.videolarda keza öyle yardımlarınızı bekliyorum

Alttaki verdiğim linkte "Aranel'in verdiği bir çözüm yolu var ordaki işlemleri eksiksiz ve dikkatli yaparsan, sorunun çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt