Müthiş cfw 5800 xm v52.0.007

Sponsorlu Bağlantılar

SERžANT

SERžANT

Üye
Müthiş cfw 5800 xm v52.0.007
İLK PAYLAŞIMIM
BEN KURDUM TAKIR TAKIR ÇALIŞIYOR TEK KÖTÜ YANI SADECE İNGİLİZCE DESTEKLİ OLMASI MODERATOR ARKADAŞLARIN YARDIMCI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM UMARIM TÜRKÇE DESTEKLİ YAPARLAR..
GELELİM ÖZELLİKLERE:

İNGİLİZCE VE İSPANYOLCA DESTEKLİ
UYGULAMALAR ÇOK DAHA HIZLI ÇALIŞIYOR..!
OYUNLAR VE SYMBİAN UYGULAMALAR İÇİN DAHA İYİ PERFORMANS.
FOTA SİLİNDİ HAFIZA ARTTIRMAK İÇİN.
MENİ YENİDEN DÜZENLENDİ VE AÇIK UYGULAMALARIN YENİ BİR GÖSTERGESİ VAR.
DOSYA YÖNETİCİSİ SORUNSUZ BLUETOOTH İLE DOSYA GÖNDERİLEBİLİYOR.
8 ADET ANA EKRAN BULUNMAKTA..
YENİ TEMA VE ANİMASYON..
TAM BELLEK SORUNLARINI ÖNLEMEK İÇİN ÖNBELLEĞİ E: İLE DEĞİŞTİRİLDİ.
NOKİA UYGULAMALARI KALDIRILDI GİRİŞ EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ.
GALERİ GELEN KLASÖRLERİ OKUMAK İÇİN MODİFİYE EDİLDİ.
HER HANGİ BİR UYGULAMAYI İMZALAMAK GEREKMİYOR(HACKLENDİ)
MESAJLAR MENÜSÜNDE TELEFON MESAJLARI SESLİ OKUYOR (İSTEĞE GÖRE)

İNDİRME LİNK'İ:

RESİMLERE GEREK YOK VERDİĞİM VİDEO HERŞEYİ ANLATIYOR..

Bİ TEŞEKKÜR İSTİYORUM SADECE VE TÜRKÇELEŞTİRİLMESİNİ...

ŞİMDİDEN SAĞOLUN

SERZANT FW 2011 ŞIK VE HIZLI CFW.. UPLADIM!... BEKLİYORUM!..
ŞİMDİDEN SAĞOLUN..

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-sizlerleyim-ram-80-a-519114.html#post3614792

• Beğen
Tepkiler: CENNET-X13, Mertolozzi, cerkez60 ve 2 diğerleri

eç038

eç038

Üye
ekran geçişleri mükemmel olmuş :D

SilentOne

SilentOne

Üye
türkçemi

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler Eline Sağlık

serinaga

serinaga

Üye
Performans çok iyi, teşekkürler ... :yuru

SERžANT

SERžANT

Üye
türkçe değil ama türkçeleştirecek moderatorler vardır aramızda herhalde :)

----------Eklendi @ 14:18:44 ---------- Yazıldı @ 13:18:41 ----------

[color="ındigo"][sıze="3"][ı]türkçemi[/ı][/sıze][/color]

kardeşim türkçe değil ingilizce ve ispanyolca desteği var ama türkçeleştircek elemanlar vardır..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu ofw editi süper duruyor. O kadar şey açık 81 MB ram :allalla: . Fake değildir inş. Ayrıca ev ekranına extra bir ev ekranı eklemiş. Yoksa telefona yepyeni işletim sistemi kurmamış. O ev ekranını bulabilsem bende denicem....

SERžANT

SERžANT

Üye
Rambo_FT;3598384]Bu ofw editi süper duruyor. O kadar şey açık 81 MB ram :allalla: . Fake değildir inş. Ayrıca ev ekranına extra bir ev ekranı eklemiş. Yoksa telefona yepyeni işletim sistemi kurmamış. O ev ekranını bulabilsem bende denicem....

kardeşim kendim kullanıyorum ama yanlız ingilizce türkçesi üzerinde çalışıyorum.. iyi geceler.. :)

memoli79

memoli79

Üye
emek ve paylaşım için teşekkürler inş. en kısa zamanda türkçesi eklenir

meosenturc

meosenturc

Üye
ben indirdim bu CFW'yi bana şimdi türkçe dil dosyaları lazım. onları da orijinalden çıkartıp ekleyeyim bakalım türkçe olacak mı.. dün yaptım yabancı bir CFW'yi türkçe cillop gibi oldu ama onun versiyonu C6 V40'tı buna uymaz..

estami

Üye
Yokmu bir gelişme bu müthiş Fw'yi Türkçe yapacak olan?

meosenturc

meosenturc

Üye
Yaptım yüklüyorum dostum ayıpsın iki dakikalık iş :D

----------Eklendi @ 23:46:58 ---------- Yazıldı @ 23:42:18 ----------

buyrunuz türkçeleştirilmiş dosyanın linki:

tüm indirdiğiniz dosyaların içindekini bu rar'daki "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V09" isimli dosya ile değiştirin. flash atarken listede ilginçtir türkçe göstermiyor ama türkçe yapıyor.

deneyiniz lütfen ingilizce kullananlardan biriniz. ben çalışacağına eminim ama.

linkiniz: >>>>>> <<<<<<<

lütfen denerseniz haberdar ediniz. %100 çalışacağına eminim.

SERžANT

SERžANT

Üye
meosenturc;3607027]ben indirdim bu CFW'yi bana şimdi türkçe dil dosyaları lazım. onları da orijinalden çıkartıp ekleyeyim bakalım türkçe olacak mı.. dün yaptım yabancı bir CFW'yi türkçe cillop gibi oldu ama onun versiyonu C6 V40'tı buna uymaz..

türkçe dil dosyası bnde var importladım ama beceremedim sanırm bana özelden mesaj at vereyim linkini kardeşim.

meosenturc

meosenturc

Üye
SER&#382;ANT;3607100' Alıntı:
meosenturc;3607027]ben indirdim bu CFW'yi bana şimdi türkçe dil dosyaları lazım. onları da orijinalden çıkartıp ekleyeyim bakalım türkçe olacak mı.. dün yaptım yabancı bir CFW'yi türkçe cillop gibi oldu ama onun versiyonu C6 V40'tı buna uymaz..

türkçe dil dosyası bnde var importladım ama beceremedim sanırm bana özelden mesaj at vereyim linkini kardeşim.

kardeşim C6 V40 için türkçe var bende ekledim dün. sen CFW'yi ver ben türkçe işini hallederim sorun olmaz :D

Ayrıca önemli olan husus import değil EXPORT yapacaksın bu başlıktaki versiyonun orijinal türkçesinden ;) import <<< içeri aktarır /// export >> dışarı aktarır olayı :D

SERžANT

SERžANT

Üye
kardeşim C6 V40 için türkçe var bende ekledim dün. sen CFW'yi ver ben türkçe işini hallederim sorun olmaz :D

Ayrıca önemli olan husus import değil EXPORT yapacaksın bu başlıktaki versiyonun orijinal türkçesinden ;) import <<< içeri aktarır /// export >> dışarı aktarır olayı :D

hemen upluyorum siteye kardeş.

----------Eklendi @ 00:13:28 ---------- Yazıldı @ 00:09:16 ----------

SER&#382;ANT;3607143' Alıntı:

hemen upluyorum siteye kardeş.

buyur kardeşim buda link..
hallet bakalım test et onayla bize bildir..

SS ATARSAN DAHA İYİ OLUR.

meosenturc

meosenturc

Üye
Serzant abi ben zaten türkçeleştirdim yukarıdaki senin CFW'yi onu soyruyorsan: 3 mesaj yukarıda var zaten link.

işte linki bu abi. indir değiştir RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V09 isimli dosyayı bununla tamamdır. ben ingilizce türkçe yaptım zaten. sen aç editörle görürsün türkçe olduğunu zaten.

JAF ile formatlarken tek tek dosyaları seçmen gerekiyor ya orada işte diller başka olarak gösterse de türkçe ve ingilizce olarak kalacak haberin olsun.

bu linkteki zaten senin CFW'nin değiştirilmişi abi indir kur. ;) diğerini nasıl kurduysan

resimde de görünüyor iki dil kaldı senin yukarıdaki CFW'den..

SERžANT

SERžANT

Üye
serzant abi ben zaten türkçeleştirdim yukarıdaki senin cfw'yi onu soyruyorsan: 3 mesaj yukarıda var zaten link.

işte linki bu abi. Indir değiştir rm-356_52.0.007_prd.rofs2.v09 isimli dosyayı bununla tamamdır. Ben ingilizce türkçe yaptım zaten. Sen aç editörle görürsün türkçe olduğunu zaten.

Jaf ile formatlarken tek tek dosyaları seçmen gerekiyor ya orada işte diller başka olarak gösterse de türkçe ve ingilizce olarak kalacak haberin olsun.

Bu linkteki zaten senin cfw'nin değiştirilmişi abi indir kur. ;) diğerini nasıl kurduysan

[ımg]http://img708.imageshack.us/img708/4669/maxicep.jpg[/ımg]

resimde de görünüyor iki dil kaldı senin yukarıdaki cfw'den..

eyw kardeşim hallettim..
Sağolasın bu akşam paylaşacağım cfw'yi bekleyin..

Ram-%93
uçan bi telefonunuz olacak
bu akşam son işlemlerini yaptıktan sonra siteye up'layacağım..

estami

Üye
Valla üstad ilk sayfadaki videosu olan FW'yimi paylaşacaksın o ise sabırsızlıkla bekliyoruz.

----------Eklendi @ 20:52:26 ---------- Yazıldı @ 20:25:52 ----------

Yaptım yüklüyorum dostum ayıpsın iki dakikalık iş :D

----------Eklendi @ 23:46:58 ---------- Yazıldı @ 23:42:18 ----------

buyrunuz türkçeleştirilmiş dosyanın linki:

tüm indirdiğiniz dosyaların içindekini bu rar'daki "RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V09" isimli dosya ile değiştirin. flash atarken listede ilginçtir türkçe göstermiyor ama türkçe yapıyor.

deneyiniz lütfen ingilizce kullananlardan biriniz. ben çalışacağına eminim ama.

linkiniz: >>>>>> <<<<<<<

lütfen denerseniz haberdar ediniz. %100 çalışacağına eminim.

İndirdim ve Türkçe halini yükledim fw enfes ama temalara ve mesajlara (menülerine) girmiyor telefon atıyor hemen.Yani Türkçesi sorunlu,yinede ellerine sağlık.

meosenturc

meosenturc

Üye
İndirdim ve Türkçe halini yükledim fw enfes ama temalara ve mesajlara (menülerine) girmiyor telefon atıyor hemen.Yani Türkçesi sorunlu,yinede ellerine sağlık.

Teşekkürler geri bildirim için, orijinal sürümden çıkarmıştım Türkçe dil dosyasını ama ilginçtir çalışmadıysa düzgün çıkartamamışımdır türkçesini yoksa menülerde kilitlenmesi ondandır. Olmazsa SER&#382;ANT gönderdiği türkçe dosyasıyla denemek lazım. Bu versiyona ait bir dil dosyasına da baktım göremedim forumlarda orda burada.

brnsl07

Üye
telefonu eski haline nasıl getirecem yani orijinal haline.

Üst Alt