öncelikle cümlen anlşılmıyorC601 belleli cihazıma refurbishli cwf yükledim, şimdi tekrar belleli cwf'mi nasıl yüklicem
öncelikle cümlen anlşılmıyor
anladığım kadarıyle refresh belle yükledin.bi önceki sürüme geçmekmi istiyorsun.eğer öyleyse bu konudaki ikinci yöntem downgradeyi uygulayacaksın
öncelikle bu konudaki ikinci yöntemde anlattığım dosyaları indirip kullanacaksın.sonra asıl dönmek istediğin yazılımı 2011 phoenixle flashlayacaksın.bu ister ofw olsun ister belco arkadaşımın cfwsi olsun.asıl öncelik ve önemli olan en eski yazılıma dönmek.sonrasında istediğini yükleyebilirsinsorumu düzeltip tekrar soruyorum
şuanki yazılımım111.040.1511 , ben bundan önceki belle olan belco2nin cwf'sine dönmem içın elimde hangi dosyalar olması lazım phoneıx, scandinavya... Bu işe çok kafa yordum sorular saçma gelebilir kusura bakma
öncelikle bu konudaki ikinci yöntemde anlattığım dosyaları indirip kullanacaksın.sonra asıl dönmek istediğin yazılımı 2011 phoenixle flashlayacaksın.bu ister ofw olsun ister belco arkadaşımın cfwsi olsun.asıl öncelik ve önemli olan en eski yazılıma dönmek.sonrasında istediğini yükleyebilirsin

lütfen yardım edin kafayı yiyecem artık lütfennnnnn zamanı olan yardım için team wiawer kurabilirim..şimdiden teşekkür ederim.refresh ten belleye nsl gerh donebılılrm anlayan warsa 05446529865 telefon c6-01
slm arkadaslar n8 telefonum güncellme yaparken netın gidip gelmesiyle çöktü.şuan hiç açılmıyor uzun süreli power tusuna bastıgımda 2 kez titriyor .pc usb den gormuyor.her yolu denedim netten arastırdım phoenix programını buldum kurdum ama resımlı anlatımlarda görünen çogu sey benım kurdugum programda yazısı cıkıyor ama işaretleyemiyorum.tel.programı indirmek içinde navifirm+1.6 kurdum bu programdada benım n8 in.dreverlar yoklütfen yardım edin kafayı yiyecem artık lütfennnnnn zamanı olan yardım için team wiawer kurabilirim..şimdiden teşekkür ederim.
kafayı yemeye gerek yok.forumda dead flash anlatımıyla telefonu geri açabilirsin.kartal arkadaşımızın dediği gibislm arkadaslar n8 telefonum güncellme yaparken netın gidip gelmesiyle çöktü.şuan hiç açılmıyor uzun süreli power tusuna bastıgımda 2 kez titriyor .pc usb den gormuyor.her yolu denedim netten arastırdım phoenix programını buldum kurdum ama resımlı anlatımlarda görünen çogu sey benım kurdugum programda yazısı cıkıyor ama işaretleyemiyorum.tel.programı indirmek içinde navifirm+1.6 kurdum bu programdada benım n8 in.dreverlar yoklütfen yardım edin kafayı yiyecem artık lütfennnnnn zamanı olan yardım için team wiawer kurabilirim..şimdiden teşekkür ederim.
telefon c6-01 belle refresh ten
belleye donebılen warmı ben donmeye ek bulamadımda

ozoman bı lınk wer gorek bızde donelım telefon c6-01 belle refresh belleye donmek ıstıyorum