Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
C601 belleli cihazıma refreshli cwf yükledim, şimdi tekrar belleli cwf'mi nasıl yüklicem

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
C601 belleli cihazıma refurbishli cwf yükledim, şimdi tekrar belleli cwf'mi nasıl yüklicem
öncelikle cümlen anlşılmıyor
anladığım kadarıyle refresh belle yükledin.bi önceki sürüme geçmekmi istiyorsun.eğer öyleyse bu konudaki ikinci yöntem downgradeyi uygulayacaksın

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

öncelikle cümlen anlşılmıyor
anladığım kadarıyle refresh belle yükledin.bi önceki sürüme geçmekmi istiyorsun.eğer öyleyse bu konudaki ikinci yöntem downgradeyi uygulayacaksın

evet yani refreshten belleye

mgg44

mgg44

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sorumu düzeltip tekrar soruyorum
şuanki yazılımım111.040.1511 , ben bundan önceki belle olan belco2nin cwf'sine dönmem içın elimde hangi dosyalar olması lazım phoneıx, scandinavya... Bu işe çok kafa yordum sorular saçma gelebilir kusura bakma

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sorumu düzeltip tekrar soruyorum
şuanki yazılımım111.040.1511 , ben bundan önceki belle olan belco2nin cwf'sine dönmem içın elimde hangi dosyalar olması lazım phoneıx, scandinavya... Bu işe çok kafa yordum sorular saçma gelebilir kusura bakma
öncelikle bu konudaki ikinci yöntemde anlattığım dosyaları indirip kullanacaksın.sonra asıl dönmek istediğin yazılımı 2011 phoenixle flashlayacaksın.bu ister ofw olsun ister belco arkadaşımın cfwsi olsun.asıl öncelik ve önemli olan en eski yazılıma dönmek.sonrasında istediğini yükleyebilirsin

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

öncelikle bu konudaki ikinci yöntemde anlattığım dosyaları indirip kullanacaksın.sonra asıl dönmek istediğin yazılımı 2011 phoenixle flashlayacaksın.bu ister ofw olsun ister belco arkadaşımın cfwsi olsun.asıl öncelik ve önemli olan en eski yazılıma dönmek.sonrasında istediğini yükleyebilirsin

Tmm :tşk:

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sonunda bende yaptım :tşk:

• Beğen
barbin3900

barbin3900

Üye
şu belle refreshten kurtuldum kral sürüm 111.0609 ' a geçtim sonunda allah razı olsun senden abi

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun herkese :)

aylekeş

Üye
slm arkadaslar n8 telefonum güncellme yaparken netın gidip gelmesiyle çöktü.şuan hiç açılmıyor uzun süreli power tusuna bastıgımda 2 kez titriyor .pc usb den gormuyor.her yolu denedim netten arastırdım phoenix programını buldum kurdum ama resımlı anlatımlarda görünen çogu sey benım kurdugum programda yazısı cıkıyor ama işaretleyemiyorum.tel.programı indirmek içinde navifirm+1.6 kurdum bu programdada benım n8 in.dreverlar yok :( lütfen yardım edin kafayı yiyecem artık lütfennnnnn zamanı olan yardım için team wiawer kurabilirim..şimdiden teşekkür ederim.

class_men39

Üye
refresh ten belleye nsl gerh donebılılrm anlayan warsa 05446529865 telefon c6-01

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
refresh ten belleye nsl gerh donebılılrm anlayan warsa 05446529865 telefon c6-01

öncelikle phoneıxle 1.sayfada verilen scandinavya yazılımını yükle. Sonra nafırmplusla cihazının en eski yazılımını indir ve dead flash at. Son olarak istediğin belle cwfsini yükleyebilırsin

- - - Eklendi - - -

slm arkadaslar n8 telefonum güncellme yaparken netın gidip gelmesiyle çöktü.şuan hiç açılmıyor uzun süreli power tusuna bastıgımda 2 kez titriyor .pc usb den gormuyor.her yolu denedim netten arastırdım phoenix programını buldum kurdum ama resımlı anlatımlarda görünen çogu sey benım kurdugum programda yazısı cıkıyor ama işaretleyemiyorum.tel.programı indirmek içinde navifirm+1.6 kurdum bu programdada benım n8 in.dreverlar yok :( lütfen yardım edin kafayı yiyecem artık lütfennnnnn zamanı olan yardım için team wiawer kurabilirim..şimdiden teşekkür ederim.

dostum dead flash atıcan, forumda resımli anlatım mevcut

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yemeye gerek yok.forumda dead flash anlatımıyla telefonu geri açabilirsin.kartal arkadaşımızın dediği gibi

class_men39

Üye
telefon c6-01 belle refresh ten

belleye donebılen warmı ben donmeye ek bulamadımda

class_men39

Üye
ozoman bı lınk wer gorek bızde donelım telefon c6-01 belle refresh belleye donmek ıstıyorum

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ozoman bı lınk wer gorek bızde donelım telefon c6-01 belle refresh belleye donmek ıstıyorum

ilk sayfaya git.
ve öncelikle phoneıxle 1.sayfada verilen
scandinavya yazılımını yükle. Sonra
nafırmplusla cihazının en eski yazılımını
indir ve dead flash at. Son olarak
istediğin belle cwfsini yükleyebilırsin

class_men39

Üye
bu c6-01 olmaz cunku RM-601 rm-718 olması lazım dglmı

YkPkY

YkPkY

Üye