Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
yapamayan olursa konu sahibi içinde sorun olmazsa teamvier ile yardımcı olayım ben özelden mesaj atmanız yeterli

• Beğen
Tepkiler: tarkan_81

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oluyor.konudaki yorumlarda bütün cihazlarda herkes geçtiğini belirtti.olmuyor diye bişey yok.eğer noktasına kadar uyguluyorum diyorsanız bilgisayarınızın usb yerlerini değiştirin.sorunlu usb çıkışlarında sorun yaratıyor ve antivirisünüz mutlaka phoenixi yüklerken kapalı tutacaksınız konudada belirttiğim gibi.benim eskisi kadar pek vaktim olmadığı için online ilgilenemiyorum artık.

gabriel4212 arkadaşımıza teşekkür ederim.kendisi bu konuda bana yardımcı olacağı için

.Murat.

.Murat.

Üye
arkadaşlar oluyor.konudaki yorumlarda bütün cihazlarda herkes geçtiğini belirtti.olmuyor diye bişey yok.eğer noktasına kadar uyguluyorum diyorsanız bilgisayarınızın usb yerlerini değiştirin.sorunlu usb çıkışlarında sorun yaratıyor ve antivirisünüz mutlaka phoenixi yüklerken kapalı tutacaksınız konudada belirttiğim gibi.benim eskisi kadar pek vaktim olmadığı için online ilgilenemiyorum artık.

gabriel4212 arkadaşımıza teşekkür ederim.kendisi bu konuda bana yardımcı olacağı için

phoenix yüklerken ben antivirüsü hiç kapatmadım
üstelik 3 sistemde denedim bunu win xp win 7 win 8 hiçbir sorun yapmıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
n8de sorunsuz olmakda zaten

tarkan_81

Üye
Selam arkadaşlar...
Üç günlük
:zzz:uykusuz gecelerdeki mücadelem sonunda amacına ulaştı ve başardım.:good:
Çakma Belle'deki sıkıntılar hepimizin başını ağrıtmıştı, ta ki şu dakikaya kadar...
Orjinal Belle'nin şubat ayının kaçı olduğu belirsiz günde yayınlanmasını bekleyene kadar,telimizi sorunsuz kullanalım artık.
Birçok arkadaşımızın sıkıntılarını elimden geldiğince Belle üzerinde düzeltmeye çalıştım ama nafile.
N8 Belle üzerinden klonlanmış diğer model telefonlara sürülmüş çakma bellenin sıkıntılarını tüm kullananlar bilir.
Bilakis E6 cıların sıkıntılarınıda benden daha iyi kimse bilemez.
Ama bir değil,tüm S^3 modellerle birlikte geldim...

Öncelikle şunu belirtmek isterim. 23 gündür uğraşıyorum ama yapamadım :( yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
çok uğraşmışsın be arkadaş.tel modelin ne?

artar

artar

Üye
arkadaşım iskandinav dosyayı yüklediğin de açılmassa aynı dosyalarla mi deat flash atacağiz yoksa hangi sürümü istiyorsak o dosyalarla mi atacağiz.bide flash atarken internet bağlantısı gerekiyormu

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hayır.iscandinvyayla susacak telin.sonra anlattığım gibi uygun en düşük yazılımla flashlayıp cihazı açacaksın.sonrada istediğini yükleyeceksin.internet gerekli değil.

rezeses

Üye
herkeze selam. c6-01 de denemek istiyorum. olurmu???

rezeses

Üye
çok güzel oldu teşekkürler. belleden daha güzel bence

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

toygur

Üye
dostum allah senden razı olsun. geçenlerde c6-01 için anna'dan bella'ya geçiş yaptım hiç hoşuma gitmedi. tekrardan anna'ya geçmekle kalmadım aynı zamanda unutmuş olduğum kilit kodunuda sıfırladım tekrardan teşekkür ediyor emeğine sağlık diyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
dostum allah senden razı olsun. geçenlerde c6-01 için anna'dan bella'ya geçiş yaptım hiç hoşuma gitmedi. tekrardan anna'ya geçmekle kalmadım aynı zamanda unutmuş olduğum kilit kodunuda sıfırladım tekrardan teşekkür ediyor emeğine sağlık diyorum.
allah cümlemizden razı olsun.güle güle kullan arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur

fehmi50

Üye
allah razı olsun senden dedıklerını yaptım tek denemede oldu sonunda kurtuldum belle den :D

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
şimdi bu 701de denesem olmazmı bide fp2 den annaya döndüktn sonra tekrar flash la belle fp1 yükleye bilirmiyiz

sahteprens71

sahteprens71

Üye
slm arkadasm n8 anna mumkun mu su anda belle refres yuklu

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

Üst Alt