arkadaşlar oluyor.konudaki yorumlarda bütün cihazlarda herkes geçtiğini belirtti.olmuyor diye bişey yok.eğer noktasına kadar uyguluyorum diyorsanız bilgisayarınızın usb yerlerini değiştirin.sorunlu usb çıkışlarında sorun yaratıyor ve antivirisünüz mutlaka phoenixi yüklerken kapalı tutacaksınız konudada belirttiğim gibi.benim eskisi kadar pek vaktim olmadığı için online ilgilenemiyorum artık.
gabriel4212 arkadaşımıza teşekkür ederim.kendisi bu konuda bana yardımcı olacağı için
Selam arkadaşlar...
Üç günlükuykusuz gecelerdeki mücadelem sonunda amacına ulaştı ve başardım.
Çakma Belle'deki sıkıntılar hepimizin başını ağrıtmıştı, ta ki şu dakikaya kadar...
Orjinal Belle'nin şubat ayının kaçı olduğu belirsiz günde yayınlanmasını bekleyene kadar,telimizi sorunsuz kullanalım artık.
Birçok arkadaşımızın sıkıntılarını elimden geldiğince Belle üzerinde düzeltmeye çalıştım ama nafile.
N8 Belle üzerinden klonlanmış diğer model telefonlara sürülmüş çakma bellenin sıkıntılarını tüm kullananlar bilir.
Bilakis E6 cıların sıkıntılarınıda benden daha iyi kimse bilemez.
Ama bir değil,tüm S^3 modellerle birlikte geldim...
yardımcı olursanız çok mutlu olurum.herkeze selam. c6-01 de denemek istiyorum. olurmu???
allah cümlemizden razı olsun.güle güle kullan arkadaşımdostum allah senden razı olsun. geçenlerde c6-01 için anna'dan bella'ya geçiş yaptım hiç hoşuma gitmedi. tekrardan anna'ya geçmekle kalmadım aynı zamanda unutmuş olduğum kilit kodunuda sıfırladım tekrardan teşekkür ediyor emeğine sağlık diyorum.
slm arkadasm n8 anna mumkun mu su anda belle refres yuklu