UNICORNDREAMS
Üye
-
Konu Sahibi
-
güzel paylaşım ilkan eline sağıl kayıtlı 3gslere hayırlı olsun
Selam, paylaşım için teşekkürler yalnız bi sorum olacaktı, "Jailbreaksiz bir cihaz ile bu işlemi gerçekleştiremezsiniz!!!", demişsin, 3gs jailbreakli cihaz nasıl oluyor, ben zaten 3.1.3 fw i jailbreak yapmak için senin yazdıklarını okuyorum, acaba bir önceki versiyonun mu jailbreakli olması gerekiyor demek istiyorsun 3.1.2 yani... :S , bu arada ben direk itunes ile versiyonu yükseltmiştim, hiç jailbreak yapamayacakmıyım,
hızlı cevabın için teşekkürler, ben iphone u turkcell den almıştım, şimdi senin paylaşımını büyük bir öz veriyle uygulayacam , yalnız kusruma bakmazsanız bi iki sorum daha olacak, anladığım kadarıyla iphone 3.1.3 fw sini Pc ye download edecem, sonra indirdiğim bu fw'i jailbreakleyip telefonuma yükleyecem;
1) rehberim mesajlarım hepsi silinecek mi?
2) jailbreak yükledikten sonra iphone restart yaptığımda açılacak mı (bi önceki sürüm jailbreak te sizinde bildiğiniz gibi restart yapınca itunes a bağlanıp restore edilmesini istiyordu), teşekkürler
ya bisi srcm ii hoş gzl emegine saglıkta snowbreeze de browse a tıklaınca o programı gormuo formatları aynı deil :S
ck saol ck hızlı cvp veriosn formatını elle deiştirdim işe yaradı =)ordan indirdigin zamn rar seklinde iniyor onu ipsw formatina cevirip ole gostermeslisin ozamn okur eger yapamassan direk ipsw linkleri sana;
Orjinal Firmware 3.1.3
iPod Touch 1G:
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iPod Touch 2G:
iPod Touch 3G:
iPhone 2G:
iPhone 3G:
iPhone 3GS:
sadıkov kardeşim fazla anlamdıgım için yurt dışı dıyom sen tlfnu gene yapmışsın benımkı hıç acılmıyor sadece acıl arama ve usb fısı sureklı takılı guzukuyor ne yapmam lazım
bende su anda linki tikladim hibir sorun yok direkt 3.1.3 restoreyi download ediyor.ACİİİİLLLL....
4-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden 3.1.3 orjinal versiyonu indiriyoruz
diyorsunuz ama maverick61ts'nin de dediği gibi hepsi dmg uzantılı ve görmüyor. Bunun Windows 7 versiyonunda indirmemiz mümkün mü? varsa link lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?