Show tv baştan kuyusunu kazdı RTÜK ateş püskürdü hatta Atatürk'ü aşaalamak için kanun var ama bu tür olaylar için kanun yok tabi bu birşey yapmıyacağımız anlamına gelmez diyordu.Akıbeti tabikide dizi başladığı gibi biter.
Bu tür olaylarda son yazamam zaten sıkıldım bu tür olaylardan.Adamlar her naneyi yiyor bizde boşuna başımızı agrıtıyoruz.Bırakın gitsin ya o tür olaylara takıldıkça insan kanser olur.
Tam Bi Rezalet..Onlarda Osmanlı Torunu Ama Osmanlı Tarihini Bilmiyor.. Kanuni Zamanında Benim Bildiğim Kadarıyla Haremde Başı Açık Kimse Gezemezdi.. Kanuni Sultan Süleyman, Dinine Sadık Bir İnsandır.. Kadınları Getirip Onları Sarayda Show Yaptırtamazdı..
Çoook Yazık Bee.. Nasıl İnsan Bunlar Tarihlerini Bilmedikleri Halde Tarihi İşleyen Hatta Saraydaki Cinselliği Konu Alan Bir Dizi Çıkartıyorlar..
İnşallah RTÜK Olaya El Atar Ve Diziyi Yayından Kaldırır..
bu iğrenç dizi hakkındakı fikirlerimi rtüğe postaladım milyonlar gibı
kımse sessız kalmadı
Rtük yıne duymazdan geldi herzamankı gıbı
ama olaya el atıldı zaten
mahkeme yolunda çok şükür Bülent Arınç bu duruma sessiz kalmadı..
Ağırlıklı olarak cinsellik. Saçmalık ya. Kanuni yerinde oturacak bir zaman bile bulamadı ki.. Devletin gelişmesi için sürekli çalıştı, seferlere gitti..
Bu dizinin sana ne yararı oldu, tarih okuduğundan eminmisin kardeş sen, bu kadar insan cahil ve tarih yoksunu öylemi, Allahtan senin gibi düşünenlerin sayısı az
Kendi soyumuzu kötülememiz onların hoşuna gitmiştir doğal olarak ...
Böyle bir milletiz işte, böyle sahip çıkıyoruz, böyle tanıtıyoruz o yüce insanları halkımıza ... Ben şikayetimi yaptım ve yapıyoruz da...
Gidip İstanbul'un Fethini anlatan bir dizi yapsanıza ? Yapamazsınız çünkü izin vermezler, Costantinopolis mevzusu çıkar kötületmez elin avrupalısı atasını ... Yazık
Kendi soyumuzu kötülememiz onların hoşuna gitmiştir doğal olarak ...
Böyle bir milletiz işte, böyle sahip çıkıyoruz, böyle tanıtıyoruz o yüce insanları halkımıza ... Ben şikayetimi yaptım ve yapıyoruz da...
Gidip İstanbul'un Fethini anlatan bir dizi yapsanıza ? Yapamazsınız çünkü izin vermezler, Costantinopolis mevzusu çıkar kötületmez elin avrupalısı atasını ... Yazık