Mtp Device Hatası Çok Araştırdım Fakat Sonuç 0

Sponsorlu Bağlantılar

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Mtp Device Hatası Çok Araştırdım Fakat Sonuç 0
Hocam Merhaba

Forum olsun başka forumlar olsun A-Z'ye araştırdım her denileni yaptım ama çözüm bulamadım.Windows media player 11 kurulu,işletim sistemim windows xp sp3,kies kurulu fakat bir türlü tanıtamadım.Kesin atladığım ufak bir ayrıntı var ama bilemedim.

Cihaz Bilgileri

-Galaxy GT-I8150 Orjinal (Spot veya çin değil)
-Cyanogen mod 9 kurulu (Bunun dışında hızlandırmak ve stabil hale getirmek için kernel sürücüleri vb işlemler yapılmıştır.)

Ne yapmalıyım? Nasıl çözerim bu durumu?

NOT: Forum içinde arama yaptım bahsedilen yöntemleri eksiksiz uyguladım fakat sorun devam etmekte sanırım küçük bir hata var cihaz içinden ayarlanması gereken bir kısım olduğunu düşünüyorum neden derseniz bakınız;

Saygılar
Teşekkürler

enterneoll

enterneoll

Üye
usb kablonu değiştir olmadı kies yükle oda olmadı telefona stock rom at

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal rom kurdugumda sorun yok :) denedim doğal olarak Usb kablosuda sorunsuz ayrıca orjinal kablo kies zaten yüklü.

- - - Eklendi - - -

konu yanlış yerde şimdi farkettim özür dilerim

-Emre

-Emre

Üye
Ayarlar /depolama /secenek tuşu /depolama yapılandırma /depolama seç mtp kaldır tamam

• Beğen
Tepkiler: Heroata ve JeanBreaK

odysse_73

Üye
Selamlar... Cihazı PC'ye bağladığınızda sanırım bu uyarı ile karşılaşıyorsunuz.
Yanılmıyorsam Windows Media Player ile ilgili bir hata olmalı; Windows kullanıyorsanız şayet "Media Player"e ait en son güncellemeyi kurarsanız sorun düzelecektir.

NOT : Media Player kurulum ve yükseltmelerinde Windows Doğrulaması (Orijinal Ürün Sorgulaması) istenecektir.

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar /depolama /secenek tuşu /depolama yapılandırma /depolama seç mtp kaldır tamam

Hocam çok sağol eyvallah Sorun sayene çözüldü :)

- - - Eklendi - - -

Vallahi 9 saatir uğraşıyorum pc bile formatladım :) Gece gece bu garibin yüzünü güldürdün Allah yüzünü asmasın eyvallah

-Emre

-Emre

Üye
Hocam çok sağol eyvallah Sorun sayene çözüldü :)

- - - Eklendi - - -

Vallahi 9 saatir uğraşıyorum pc bile formatladım :) Gece gece bu garibin yüzünü güldürdün Allah yüzünü asmasın eyvallah

Eyvallah kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Heroata

kralreco61

Üye

lg g2 kullanıorumm ve bende böle bi menü bulamadım herşey tamam seçenekler tuşu işe yaramıoo bende nedenn bende sıkıldım mtp den tele müzik resim hiç bişe atamıyorumm ..... :(

-Emre

-Emre

Üye
lg g2 kullanıorumm ve bende böle bi menü bulamadım herşey tamam seçenekler tuşu işe yaramıoo bende nedenn bende sıkıldım mtp den tele müzik resim hiç bişe atamıyorumm ..... :(

tabi bulamazsınız lg g2 nin ayarlar bölümü sekmeli ve belki böyle4 bir seçenek de yok :)

KırcalıHolding

Üye
Hata ayıklama modu aktif olduğu zamanda böle hatalar verebiliyor

Üst Alt