Uygulama Mtk6589 - Mobil Ağa Ulaşılamıyor- YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

uadavut

Üye
    Konu Sahibi
Mtk6589 - Mobil Ağa Ulaşılamıyor- YARDIM
Lenovo A830 mtk6589 işlemcili telefona bugün yeni bir rom attım. Rom attıktan 1 saat kadar sonra mobil bağlantı koptu ve hiçbir şekilde geri gelmiyor.
-Mevcut olan sağlam imei yerine yenisi attım
-Telefonda (kendi orjinal romu dahil olmak üzere) farklı romlar denedim
-Hatta flash tool ile tamamen format atıp yeniden yükledim fakat sonuç hep aynı mobil ağ gelmiyor telefon hiçbir şekilde çekmiyor
Sim1 ve sim2 bu olaydan önce çalıyordu yani ikiside sağlamdı fakat şimdi ikiside çalışmıyor
Gün boyunca bununla uğraştım bilgisi olan yada başına gelen birisi LÜTFEN YARDIMyardımcı olacak kimse yokmu ?Beyler konuyu güncelleme olarak telefon biraz sabit kalınca 1 saat kadar sonra çekmeye başlıyor sinyal çok zayıf yani bence sorun donanımsal. En azından fikri olandamı yok ?

abandonware

abandonware

Üye
norma arama yapabiliyormusun peki? eğer yapamıyorsan sorun donanımsaldır, onuda zor tamir ettirirsin, sonuçta lenovonun telefonları türkiyede yok :hmmm

uadavut

Üye
    Konu Sahibi
Hayır genelde arama yapamıyor ama arada şebekeye bağlandığında böyle bir sorun yok. Anten güçlendirmesi çözermi sizce bu sorunu ?

abandonware

abandonware

Üye
açıkçası yazılımsal bir sıkıntı olsaydı yine az-çok yardımcı olabilirdim ama donanımsal sorunlardan pek anlamıyorum açıkçası. Lenovo çin pazarında çok satan bir firma, google translate'i kullanarak çinli sitelerde sorunu bi araştır istersen

• Beğen
Tepkiler: uadavut

uadavut

Üye
    Konu Sahibi
Tam sorunu bilmediğim için tahmin söylüyorum bende sadece donanımsal diye telefon normalde iyi çalışıyordu yeni rom attıktan hemen sonra oldu bu olay. Yabancı sitelere geçiyoruz o zaman

abandonware

abandonware

Üye
Tam sorunu bilmediğim için tahmin söylüyorum bende sadece donanımsal diye telefon normalde iyi çalışıyordu yeni rom attıktan hemen sonra oldu bu olay. Yabancı sitelere geçiyoruz o zaman
türk sitelerde destek bulabileceğini sanmıyorum :hmmm xda forumlarına bi göz at derim

• Beğen

uadavut

Üye
    Konu Sahibi
Genelde yazılımsal olarak modem üzerinde durmuşlar.. uygun modem yazılımını nerden bulabilirim ?

abandonware

abandonware

Üye
hiç başıma gelmedi ki bilmiyorum :hmmm

uadavut

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyeye uyumlu modem.img güncellemesi yapmama rağmen bir gelişme yok.. İşin kötüsü götürdüğüm telefoncular telefonu görür görmez yapamayız diye reddediyor elimde kalcak galiba ..

abandonware

abandonware

Üye
Türkiyeye uyumlu modem.img güncellemesi yapmama rağmen bir gelişme yok.. İşin kötüsü götürdüğüm telefoncular telefonu görür görmez yapamayız diye reddediyor elimde kalcak galiba ..
korkarım ki evet..

uadavut

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyenin en iyi mobil destek sitesine göre böyle bir sorun bu kadar zor olmamalı... Hiçmi bilen yok eminimki başına gelen birisi vardır?

abandonware

abandonware

Üye
Türkiyenin en iyi mobil destek sitesine göre böyle bir sorun bu kadar zor olmamalı... Hiçmi bilen yok eminimki başına gelen birisi vardır?
açık konuşmam gerekirse burada sadece laf kalabalığı var. böyle sorunları anlayan veya çözmeye çalışan birileriyle nadiren karşılaşıyorsun. yasak olduğundan isim vermek istemiyorum ama, dona***ha**r forumlarında belki sana yardımcı olabilecek birilerini bulabilirsin belki.. ama lenovodan anlayan çıkacağını pek sanmıyorum...

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Evet o forumda Türkiye'de olmayan telefonlarla uğraşanlar çok. Birde şansını orada dene.

• Beğen

Üst Alt