evet çin malı piyasada replika olarak satılıyorCin malı mı bu
Ozelden anlatir misin biraz?6582 note 3 berbat ötesi bi telefon sakın alma 6572 daha iyi bende 6572 s4 var bi sıkıntısı yok da driverini bulana kadar çok çekmiştim![]()
birebir ürünleri biliyon mu ? onlar 1. kalite olan telefonlar işte 6572 yada 6589t bu ikisi dışında diğer mtklar kasıyor kullanması çok zorOzelden anlatir misin biraz?
onun yerine galaxy wonder veya s2 falan al 2.elEvet biliyorumbirebir ürünleri biliyon mu ? onlar 1. kalite olan telefonlar işte 6572 yada 6589t bu ikisi dışında diğer mtklar kasıyor kullanması çok zor
sen ordan mi aldin?YokEvet biliyorumsen ordan mi aldin?
ben çarşıda buldum cihaz temizdi 400 e aldım 2 rom bi driver attım gül gibi ama note 3 kullanıyom orjinal 
Cm 10.1 in arayüz giydirilmiş hali içindeki rombu telefonları aldıktan sonra bazı ayarlar gerekiyor gps,3g,gapps gibi, nadiren de olsa bazı satıcılar gerekli ayarları yapılmış olarak satıyor.Birde telefona rom yüklemek gerekirse ilk olarak kesinlikle cwm ve flash tool yedeğini alınız.Emin olmadığınız romu telefona yüklemeyin telefon brick olabilir aynı model telefonun romu bile birbirine uymuyor.Birçok telefoncu bu tip cihazlarla ilgilenmiyor bile bu yüzden herşeyini kendiniz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Telefonlarda her nekadar kitkat yüklü yazıyorsada build.prop ayarları değiştirildiğinden android sürümü doğru değildir.

iyi bir açıklama olmuş birde uygulamaları sd karta taşımak için ayar yapmak gerkiyor telefonların bataryası yetersiz dayanmıyor kamera gerektiren uygulamalarda ters kamera sorunlarıda var bunlarıda ben ekleyeyim.bu telefonları aldıktan sonra bazı ayarlar gerekiyor gps,3g,gapps gibi, nadiren de olsa bazı satıcılar gerekli ayarları yapılmış olarak satıyor.Birde telefona rom yüklemek gerekirse ilk olarak kesinlikle cwm ve flash tool yedeğini alınız.Emin olmadığınız romu telefona yüklemeyin telefon brick olabilir aynı model telefonun romu bile birbirine uymuyor.Birçok telefoncu bu tip cihazlarla ilgilenmiyor bile bu yüzden herşeyini kendiniz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Telefonlarda her nekadar kitkat yüklü yazıyorsada build.prop ayarları değiştirildiğinden android sürümü doğru değildir.
merve mobile da videolarda sitelerinde gösterdikleri telefonla sattıkları telefon aynısı değil diye forumda şikayet eden olmuştu bence en iyisi o fiyatlara arkadaşların dediği gibi ikinci el telefon yada sıfır huawei al en azından kafan rahat olur. 2-3 ay kullanacağın telefonla zaman kaybetmemiş olursun hemde elden çıkartma durumu olduğunda çin malı telefonların ikinci el satışı zor oluyor.merve mobiledan alacağım arkadaşım güvenilir mi ?
)