Öneri MTK6572 İPHONE 5s mi MTK6582 Note 3 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
MTK6572 İPHONE 5s mi MTK6582 Note 3 mü ?
arkadaşlar nolur biraz daha para kat bunu al falan demeyin 2 3 aylığına alacağım zaten.
350 tl ye mtk 6572 iphone 5s mi alayım 400 e mtk6582 note 3 mü ?
merve mobiledan alacağım sizce güvenilir mi

Son düzenleme:

caps6

caps6

Üye
normalde hiçbiri derdim ama 2-3 aylığına yazmışşın note 3 al iphone lara göre daha az sorunsuz

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
merve mobiledan alacağım arkadaşım güvenilir mi ?

MaxipmaN

Üye
Cin malı mı bu

caps6

caps6

Üye
öncelikle bu tip telefonlarda şöyle bir durum var telefonun özellikleri(android sürümü,ram,hafızavs) oynanmış yani gerçeği göstermiyor. Merve mobile ilgili şikayetler var bu forumdada geçenlerde yazmışlardı şikayetvar.com a da bakabilirsin merve mobile hakkında yazmışlar iyice araştıtıp öyle karar ver

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Birebirurunlere bak

blackaid

blackaid

Üye
bence hiçbirini alma o telefonların 2 3 ay kullanacaksın sonrada elden çıkartmada zorlanırsın piyasada çok fazla var onlardan ayrıca arıza durumunda parça bulmada tamirde sorun yaşarsın görünüş için almıyorsan 400 liraya huwaei nin telefonlarına bakabilirsin forumdada bu tip telefonlar önerilmiyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
6582 note 3 berbat ötesi bi telefon sakın alma 6572 daha iyi bende 6572 s4 var bi sıkıntısı yok da driverini bulana kadar çok çekmiştim :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
birebir ürünler dolandırıcı abi ben s3 mini almıştım o kadar sorun oldu hiç cevap bile vermedi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
beyler bu telefonları alırken zaten bilmeniz lazım yani ya android ve sp tooldan anlayacaksınız yada bi tanıdığınız olcak anlayan yoksa herkes bu telefona rom atamaz benim aldıgım yerdeki adam lcd driverini yüklememiş ben kendi elimle yükledim yani anlamıyorsanız eğer tavsiyem replika almayın :) onun yerine galaxy wonder veya s2 falan al 2.el

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
birebir ürünleri biliyon mu ? onlar 1. kalite olan telefonlar işte 6572 yada 6589t bu ikisi dışında diğer mtklar kasıyor kullanması çok zor
Evet biliyorum :D sen ordan mi aldin?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
caps6

caps6

Üye
bu telefonları aldıktan sonra bazı ayarlar gerekiyor gps,3g,gapps gibi, nadiren de olsa bazı satıcılar gerekli ayarları yapılmış olarak satıyor.Birde telefona rom yüklemek gerekirse ilk olarak kesinlikle cwm ve flash tool yedeğini alınız.Emin olmadığınız romu telefona yüklemeyin telefon brick olabilir aynı model telefonun romu bile birbirine uymuyor.Birçok telefoncu bu tip cihazlarla ilgilenmiyor bile bu yüzden herşeyini kendiniz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Telefonlarda her nekadar kitkat yüklü yazıyorsada build.prop ayarları değiştirildiğinden android sürümü doğru değildir.

• Beğen
Tepkiler: dayannight
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
bu telefonları aldıktan sonra bazı ayarlar gerekiyor gps,3g,gapps gibi, nadiren de olsa bazı satıcılar gerekli ayarları yapılmış olarak satıyor.Birde telefona rom yüklemek gerekirse ilk olarak kesinlikle cwm ve flash tool yedeğini alınız.Emin olmadığınız romu telefona yüklemeyin telefon brick olabilir aynı model telefonun romu bile birbirine uymuyor.Birçok telefoncu bu tip cihazlarla ilgilenmiyor bile bu yüzden herşeyini kendiniz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Telefonlarda her nekadar kitkat yüklü yazıyorsada build.prop ayarları değiştirildiğinden android sürümü doğru değildir.
Cm 10.1 in arayüz giydirilmiş hali içindeki rom :)

dayannight

dayannight

Üye
iyi bir açıklama olmuş birde uygulamaları sd karta taşımak için ayar yapmak gerkiyor telefonların bataryası yetersiz dayanmıyor kamera gerektiren uygulamalarda ters kamera sorunlarıda var bunlarıda ben ekleyeyim.
merve mobiledan alacağım arkadaşım güvenilir mi ?
merve mobile da videolarda sitelerinde gösterdikleri telefonla sattıkları telefon aynısı değil diye forumda şikayet eden olmuştu bence en iyisi o fiyatlara arkadaşların dediği gibi ikinci el telefon yada sıfır huawei al en azından kafan rahat olur. 2-3 ay kullanacağın telefonla zaman kaybetmemiş olursun hemde elden çıkartma durumu olduğunda çin malı telefonların ikinci el satışı zor oluyor.

hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
Arkadaşım 6572 512 MB ram'liler biraz yavaş gelebilir yani uygulamalar ile birlikte biraz ağırlaşabilir. MTK6582 Dediğini O fiyata vermezler. Çünkü O MT6582'dir MTK6582 Değil Yani. Bende bu işi yapıyorum eğer Kalite olarak donanımı Daha güçlü bir telefon istiyorsan Galaxy S5 Replika al.
S5'lerimde Toplam 4 Kalitem var. 2 Tanesi 512Mb ram'li ( 2GB gösterir ) 1 Tanesi 1GB Ram'li ( 1 GB gösterir ) Orjınal Kalitem ise 1,5 GB Ram'li ( 3 GB Gösterir )
Başlık Olarak Açmıştım ama Kendi yüklediğim Samsung Replika 1. Kalitelerimin Resim Link'imi Paylaşıyorum. Resimlerini, Ayar bölümlerini, Donanım Değerlerini Resimlerimde Görebilirsiniz.
Kısaca S5, 2 Kaliteminde Açıklamasını Belirteyim.

Samsung Galaxy - S5 - - ( QUARD Core ) 4+2 Octa Core ve Samsung Exynos 2.6 GHz ve 3000 Mhz işlemci Hızı, Android 4.4.2'dir. Ekranı 5.1 ınc ve HD ses çıkışlıdır. 1.5GB Ram var ama 3gb Ram Gösterir. Düşünürsek Face 38Mb'lık yere sahip, Viber 19MB WhatsApp 22MB ve birçok uygulama yükleyebilirsiniz. Yani Diyeceğim Ram Kapasitesi Güzel.
8Mp Kamera ve hemen Altında yardımcı 2. Kamerası var, Yüksek Parlak Flashlı, Navigasyon, GPS, Wı-fi vs. 3200 Miliamper Batarya Depolama Kapasiteli. Parmak izi Okuma ve Sesli Konuşma Ekran Kilidi Dahil 8 Farklı Şifre Seçeneği var.
Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ( Unutmadan Jelly Bean değil bir Tık üstü KitKat Android Versiyonludur ) Menüde Çoklu Pencere açma ve Rehberinizde ismi olmayan ama Gelen Aramalarda Kimin aradığını ismine Kadar Görebilirsiniz. ve Bu Modelde Surround Müzik Dinleme Keyfini birde böyle Yaşayın. Yazmadan Sesli olarak yani Konuşarak Komut Verme imkanı ile, Sizi Çok çok memnun edebililecek bir telefondur Galaxy S5. Aksesuarlarınıda Orjınal Gönderiyorumki Telefonunuza Hakkını verin ---- ( 480 TL ) 1. Kalite ( Kesinlikle Tavsiyemdir )

Samsung Galaxy - S5 - - ( Dual Core ) Çift Çekirdek ( Samsung Exynos 1.2 Ghz işlemci 1000 mHz işlemci Hızı ) ) HD ses çıkışlı 1GB Ram Gösterir ve tam'da 1 GB Ram var. 8Mp Kamera ve bu Seriminde Arka Kamerasının hemen Altında yardımcı 2. Kamera var.
Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ) ---- ( 430 TL ) Bunada 2. Kalite Yazamıyorum :))

Resim Link'imden inceleyebilirsiniz.

isteyen Hangi Program ile isterse Değerlerini Gönderebilirim ama Kalitesi olsun, Dış camının Kalınlığı Note vs. gibi Hassas ve ince Değil Aksine Kalın ve Çizilmez Camdır. Sana önereceğim 8 Megapixellik net Kamerası ile 1. Kalite S5'im Olur. Zaten Resimleri incelersen ne demek istediğim daha net anlaşılır.

Teşekkürler

Hasan
0506 854 52 43
[email protected]

fk555897

fk555897

Üye
Bu telefonlar sanırım replika. Bence hiç bulaşma.

Üst Alt