Mstardict Sözlük -Türkçe-İngilizce --- İngilizce-Türkçe -- rusça>türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi

bu linkten istediğini indir

kuavo15

kuavo15

Üye
ama burda almanca turkce yada turkce almanca yok

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi

bu adreste var

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma bobylon sitesi kapalı görünüyor ama bobylon diye google bir ara istersen

kuavo15

kuavo15

Üye
kusura bakma bobylon sitesi kapalı görünüyor ama bobylon diye google bir ara istersen

aramadımmı zannediyorsun aradım ama bulamadım hemde 1 aydan beri :off: ama bugün rekoru kırdım sınunda tabi kedi çapımda:d: pc me linux yükledim :D ve babylon sözlüklerini çevirme programını uyguladım ama onulada 1 aydır uğraşıyorum o programlada :vur ama bugün kafaya taktım saat 18:30 dan beri uğraşıyorum buldum nasıl yapıldığını artık tüm babaylon sözlüklerini çeviriyor küçük pc linuxum şuan elimde bir sürü sözlük var tadını çıkarıyorum:yuru (isteyen biri varsa bana babylon sitesindeki free dictionarlaeden linki versin o sözlüğü çevirip burda yayınlarım :oke: )
artık şuan 4 işletim sistemim oldu :D
xp sp3+vista+ubuntu+maemo5 :aha:
şuan elimde
türkçe-ingilizce
ingilizce-türkçe
almanca-türkçe(büyük sözlük)
almanca-türkçe
türkçe-almanca
osmanlıca
kuran-ı kerim meal var isteyen varsa bunun arasından yada babylon sitesinden linki verin en yakın zamanda burada olacaktır !!

WinKy.

WinKy.

Üye

bu adreste var

Dostum verdigin siteden sözlük indiriyorum ama nası atıcaz? Uzantısı ne olanı atıcaz?? Ben rardan çıkardım.İçinde bi dunya dosya var.Bi senin vermis oldugun sözlüklere bkıyorum bide ona, vermis oldugun sitedeki sözlüklerde rar'dan çkınca bi suru dosya var, ne yapmam gerek???Bu konuda nasıl olcagayla ilgili resimli anlatım yapıp verebilirsen sevinirim...

Bir baska bsy daha sorayım....Mesela bilgisayarda babylon var babylondan bir suru sözlük indirdik.Bu sözlükleri kullanma imkanımız olabilir mi? Bisey yapmamız gerekiyo mu?? yhanı demek istedigim N900 linüx tabanlı yha windows 7 de farklı, uyumsuzluk gibi bi durum olur mu? Tskler.

--------------- Ekleme ---------------

aramadımmı zannediyorsun aradım ama bulamadım hemde 1 aydan beri :off: ama bugün rekoru kırdım sınunda tabi kedi çapımda:d: pc me linux yükledim :D ve babylon sözlüklerini çevirme programını uyguladım ama onulada 1 aydır uğraşıyorum o programlada :vur ama bugün kafaya taktım saat 18:30 dan beri uğraşıyorum buldum nasıl yapıldığını artık tüm babaylon sözlüklerini çeviriyor küçük pc linuxum şuan elimde bir sürü sözlük var tadını çıkarıyorum:yuru (isteyen biri varsa bana babylon sitesindeki free dictionarlaeden linki versin o sözlüğü çevirip burda yayınlarım :oke: )
artık şuan 4 işletim sistemim oldu :D
xp sp3+vista+ubuntu+maemo5 :aha:
şuan elimde
türkçe-ingilizce
ingilizce-türkçe
almanca-türkçe(büyük sözlük)
almanca-türkçe
türkçe-almanca
osmanlıca
kuran-ı kerim meal var isteyen varsa bunun arasından yada babylon sitesinden linki verin en yakın zamanda burada olacaktır !!

Dostum bu çevirme işini nası yapıyosun? bi anlatabilirmisn?? babylon prgramının kendisi indirmis oldugu sözlükleri kullanma imkanımız olabilir mi?? Uyumlu yada uyumsuzluk söz konusu olabilir mi?

kuavo15

kuavo15

Üye
@winky çok uzun ve karmaşık yöntem malesef anlatamam ama yardımcı olabilrim mesela bu linkteki konuyu araştır eğer ubunun varsa çevirebilirisin

ironleon

Üye

kardes acamadim mahkeme karariyla engellenmis, tube la girdigindede acmiyor. bi zahmet baska bi upload dan yuklesen ya, windows live ortak paylasima da raziyiz.

Üst Alt