Mstardict Sözlük -Türkçe-İngilizce --- İngilizce-Türkçe -- rusça>türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Mstardict Sözlük -Türkçe-İngilizce --- İngilizce-Türkçe -- rusça>türkçe
PR1.2 kurulumu sonrası Qstardict devre dışı kalmıştır.Alternatif olarak Mstardict yükleyebilirsiniz.
Ayrıca PR1.2 öncesi sürümlerde yükleyebilir.PR1.2 yüklüyse n900 içine atacağınız dosyayı bulup üzerine dokunduğunuzda sistem app üzerinden internete yada x-ter e gerek duymadan yükleyecektir.PR1.2 sürümünüz yoksa X-Term yada wifi üzerinden kataloglardan Mstardict adıyla yüklemeniz gereklidir.
ilk olarak aşağıdaki dosyayı indirmeniz gereklidir.
Bu dosya sözlüğün arama motoru olacak

Sözlüğü kurduysanız mydocs-c-n900 vb olarak isimlendirilen telefonunuzda Dosya Yöneticisi denen yeri seçtiğinizde Nokia N900 denen alandır.Nokia n900 kısmını seçin bu alanda yukarıdaki Mstardict arama motorunu kurduğunuzda Mstardict adında yeni bir klasör otomatik oluşacak.Bu klasörün içine tar uzantılı istediğiniz sözlük dosyalarını koymanız yeterlidir.
Bu tar uzantılı dosyalar nerdedir derseniz

ayrıca Aşağıdaki adresten istediğiniz sözlüğü indirip mstardict dosyasının içine attığınızda otomatik tanıyacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

sözlüğün kelimeleri telafuz özelliğide var

• Beğen
Tepkiler: ghoust ve floridali

verdigo47

Üye
paylasim icin tesekkurler fakat ingilizce turkce harici son linken baska sozluk indirilmiyor ustelik rusca turkcede listede mevcut degil

su an programi yukledim 2 adet tar.bz2 uzantili dosyalari mstardict klasorune biraktim fakat sozluk gormuyor birturlu tele reset attim bir degisme yok neden olabilir acaba

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
aşağıdaki dosyaları indir kur istersen rusça konusunda sıkıntı var rusça-türkçe olduğundan kiril alfabesi kısaca zaten kullanamıyorsun
birde google üzerinden gösterdiğim adresten indirdiğin dosyalarda sorunsuz çalımalıydı nerde hata yapıyorsun bilmiyorum
ben kurduğum dosyaları görüntüledim kurarken anlattığım işlem dışında birşey yapmadım rahatlıkla kuruldu

50 ye yakın arkadaşım bu şekilde kurmuş sorun çıkarmamış

alim1981

Üye
paylaşım için teşekkürler ancak kelime haznesi çok az sen kendne babylon falanda eklemşsn heralde rica etsem onlarıda link olarak atarmsn lütfen

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi

burdan istediğiniz dosyaları indirip n900 içinde mstardict klasörüne kopyalayın

verdigo47

Üye
her yolu denedim ama birturlu gormuyor anlayamadim pr1.2 surumdeyim su an programi bastan yukledim zaten fakat yine ayni gormuyor acaba tar.bz2 dosya tipi ile alakali olabilirmi belki sadece tar yada baska bi turmu olmali yani belkide bz2 olmasindan dolayi gormuyoor olabilirmi ? bu arada linkten karsima cikan liisteden hicbirini indiremiyorum tek tiklayabildigim link tarball ordada farkli surumlerde kurulum dosyalari mevcut cok ihtiyacim war sozluge fakat bir turlu olmuyor ne yapmam lazim peki sende mstar klasordeki tar dosyalarinin sonu aynimi tar.bz2 olarakmi yada destekleyici bir package warda bendemii eksik?

tamam sorunu hallettim telefondan indirdiğim için dosyayı rar olarak atıyordum sorun buymuş bilgisayardan bakınca çözdüm fakat diğer sözlüklerş nasıl indircaz acaba dediğim gibi sitede yaılan sözlükler listesinde üzerlerine tıklanmıyor

alim1981

Üye
türkçe inglzce veya ing tr 2 sndede aynı dosya çıkyo qstardict zipli bi dosya onu yüklyp açncada tarlı bi dosya çıkmyo ben genede hepsni attm ama gene tanımadı

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Olaya kesin çözüm getiriyim

1.Yapmanız gereken n900 dosyasında görünen Mstardict klasörünü silin (Programı değil klosörü)
2. bu linkten indirdiğiniz zip li dosyayı pc nize indirip zip açın açtıktan sonra Mstardict klasörünü komple telefonunuzun içindeki n900 olarak görünen yada data diye açılan yere kopyalayın
3.telefonu açıp kapayın Mstardict sözlük artık kullanıma hazır.

Mstardict sözlük arama motoru kurulu olmalı

sedul

Üye
hocam son yontem ise yaradi. vallahi 1 haftadir ugrasiyordum. mutesekkirim..:yuru

hocam son yontem ise yaradi. vallahi 1 haftadir ugrasiyordum. mutesekkirim..

matt01

Üye
Olaya kesin çözüm getiriyim

1.Yapmanız gereken n900 dosyasında görünen Mstardict klasörünü silin (Programı değil klosörü)
2. bu linkten indirdiğiniz zip li dosyayı pc nize indirip zip açın açtıktan sonra Mstardict klasörünü komple telefonunuzun içindeki n900 olarak görünen yada data diye açılan yere kopyalayın
3.telefonu açıp kapayın Mstardict sözlük artık kullanıma hazır.

Mstardict sözlük arama motoru kurulu olmalı

kardeşim gayet güzel çalışıyor ellerine sağlık sözlükleri toplamışsın ama bir sorum olacak sözlük klasörünün içinde ' trwiki-20100129-1.html.aar ' bir dosya var nedir bu ? Bn sildim sözlük yine çalışıyor...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
toorent dosyası onu niçin zip in içine dahil etmişim :) biraz karışık klasör dağınık bir durum

blorde

blorde

Üye
ewallah kirve cok sagolasin bende uzun zamandir ugrasiyordum ama olmuyordu sayende simdi iyi

kuavo15

kuavo15

Üye
ya bu diğer sözlüklerin olduğu sayfa hata verior

e yardım edecek yokmu :(:(:(?

converter2

converter2

Üye
ya bu diğer sözlüklerin olduğu sayfa hata verior

e yardım edecek yokmu :(:(:(? aynen hata veriyor kimse yokmu yardım edecek paylaşım için teşekkürler

kuavo15

kuavo15

Üye
evet ya almanca-türkçe veya türkçe -almancaya ihtiyacım var lütfen link falan yardım :( :ağlarım:

NR6630

NR6630

Üye
alın sözlük linki burdan indirin

kuavo15

kuavo15

Üye
biz sozluk programiniistemioz ki biz sozluk paketlerini istioz almanca turkce veya turkce almanca ariyorum mstardict icin

NR6630

NR6630

Üye
ok olink bende var burda yarın paylaşırım merak etme tüm dünya dilleri var

Üst Alt