Rica ederim.
akman042 Üye arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm --------------- Ekleme --------------- arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm
arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm --------------- Ekleme --------------- arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi akman042' Alıntı: arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm --------------- Ekleme --------------- arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm Genişletmek için tıkla ... Bahsi geçen Msn,telefonunuz için değil PC için geçerlidir. Telefonunuza uygun Msn programını Dosyalar bölümünde bulabilirsiniz
akman042' Alıntı: arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm --------------- Ekleme --------------- arkadaslar mrh benım tel.6220 mne bulamıyorum lutfn yardımm Genişletmek için tıkla ... Bahsi geçen Msn,telefonunuz için değil PC için geçerlidir. Telefonunuza uygun Msn programını Dosyalar bölümünde bulabilirsiniz
cix_vodkaboy Üye bu cep için mi PC için mi? :S xx EDIT: Sanırım okuduğum son yorumdan anladığım kadarıyla PC içinmiş emeğine sağlık hemen yüklerim umarım çalışır xxx
bu cep için mi PC için mi? :S xx EDIT: Sanırım okuduğum son yorumdan anladığım kadarıyla PC içinmiş emeğine sağlık hemen yüklerim umarım çalışır xxx
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi Rica ederim,adımları doğru uygularsanız kesin sonuç alacaksınızdır