Phobersus
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayır sakın oyun oynanmaz o makinedeçook saol sipariş verdim gelcek bikaç gün içinde
hayır sakın oyun oynanmaz o makinede
arkadaş sanki oynamışlarda yorum yapıyolar insanın aklını karıştırmaktan başka işiniz yokmu adam almış oynuyo ne diceksin bakalım şimdi ? hani oynanmıyodu arkadaşım ?
kardeşim ekran kartı türlerini biliyoruz bildiğimizden yorum yapıyoruz kimsesin aklını karıştırmıyoruz aksine dahada bilgilendiriyoruzarkadaş sanki oynamışlarda yorum yapıyolar insanın aklını karıştırmaktan başka işiniz yokmu adam almış oynuyo ne diceksin bakalım şimdi ? hani oynanmıyodu arkadaşım ?
crysis 2 yi bilmemde modern warfare 2 yi kasmadan oynuyorum.bi sorun yok suankardeşim ekran kartı türlerini biliyoruz bildiğimizden yorum yapıyoruz kimsesin aklını karıştırmıyoruz aksine dahada bilgilendiriyoruzbilip bilmeden yorumlar yapma ilk önce ekran kartı türlerini öğren gt520m 64bittir crysis 2 yi o derece oynatamaz bir yanlış var videoda [video=youtube;AqcjY3391_g]http://www.youtube.com/watch?v=AqcjY3391_g&feature=related[/video][video=youtube;abg5_T1MVZA]http://www.youtube.com/watch?v=abg5_T1MVZA&feature=related[/video]
düşük seviyede açabilir 800x600crysis 2 yi bilmemde modern warfare 2 yi kasmadan oynuyorum.bi sorun yok suan
----------Eklendi @ 19:43:38 ---------- Yazıldı @ 19:41:50 ----------
en kısa sürede crysis 2 yuklucem açıyomu deneyim bi.
düşük seviyede açabilir 800x600
helalBlack Ops u bitirdim tam çözünürlükte.
Black opsu fullde bitirmesi normal ama crysis 2de zorlanır o ekran kartı. tabi overclock yapıyosa değişebilirmodern warfare2 yi 1366x768 oynadım bitirdim kasmadı sanmam crysis 2 de kassın.
aynen öyle.Bu üründen bendede var. Ama sanıldığı gibi bu makinede tek 64 bitlik ekran kartıyla üretilmiyor. Şuan elimdeki bilgisayar gt520m 128 bit. Oyuna gelince pek oyun oynamasını seven biri değilimdir. O yüzden şunu ya da bunu kaldırıyor diyemeceğim. Ayrıca Windows 8 ile denedim. Windows 8'in sekiz saniyede açılmasına imkan tanıyan hızlı boot sistemine sahip. SSD kartla yaptığım denemede 8 saniyede açıldığına şahit oldum. efi and uefi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?