Mpx220 Alınırmı Su Anda?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

driver77

Üye
Bence hiç kaçırma şu anda 545 tl bulabilirsin , tek kelimeyle süper bi telefon ,ben 5 aydır kullanıyom tavsiye edrim

RockFord Fosgate

Üye
ama alırsan sıyahını al!!!

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Feb 1 2006, 08&#58;37 PM) [post=268966]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Feb 1 2006, 08&#58;18 PM) [post=268951]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Feb 1 2006, 08&#58;13 PM) [post=268945]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>
başlığa cevap... MPx220 almanın zamanı yoktur... Yakında WM2005&#39;de yüklersin...
[/b][/quote]
mpx220 e wm 2005 yüklenmiyo diye biliyorum...
[/b][/quote]
MPx200&#39;e yüklüyolar... O telde çalıştığına göre kat kat hızlı MPx220&#39;de de çalısır... Tek sorun su an için calışan ROM yok
ama yakında çıkar...
[/b][/quote]
okuduğum forumlarda mpx200 e kuran ve çalıştıran var ama mpx220 e olmuyormuş...
[/b][/quote]

mpx220 için rom hazırlanıyor.Ruslar yakında piyasaya sürer.

RockFord Fosgate

Üye
sole 400-450 m&#305;lyona f&#305;lan mpx220 satan olursa pm ats&#305;n 2.tel olarak alcam:)

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
peki içerik bulmada sıkıntı cekermiyiz?symbian kadar zenginmi?

RockFord Fosgate

Üye
ewet gayet zengn endısen olmasın&#33;&#33;&#33;

hellscream38

Üye
ya sen eğer mp3 kalitesi istiyosan kesinlikle e398 i tek geçerim sırf ses kalitesi diger telleri arkada bırakıyo 6 tane hoparlör mevcut yani super

Mr.Blof

Üye
Bu telefonda java oyunları doğru dürüst çalışmıyor diyoılar.Doğrumu?Bir de konuşurken arama gelirse telefon kilitleniyormuş.Var mı öyle bir şey?

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
onu bende duydum java oyunlarında sorun cıkıomus :S

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mpx220 Kesinlikle..

RockFord Fosgate

Üye
walla dedıgınız problemler bazı tellerde olabılır ama gnelde olmuyor mpx220 lerde&#33;

Dark saga

Dark saga

Üye
alınır bana kalırsa güsel tel mpx220 (rockford sen n70 i sattın mı? satcam falan diodunda yanlış hatırlamıosam)

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
yaa bazı yerlerde okudum..java oyun için emulator falan gerekiomus emulatorların bazıları tam randıman veremiomus falan filan.. nası yani nokia gibi tele atıp kurup oyniyamıyozmu?

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
haa bu arada hepsiburadaya yenisi gelmi&#351;..siyah&#33;&#33; fiyatta 527 ytl iimi&#351; yaw :)

slayer

Üye
java yüklü ama emülator olmadan kuramıyorsun(&#33;) İhtiyacın olacağını sanmıyorum. WM altyapısında çalışan yüzlerce program ve oyun varken javaya bakmazsın bile...

hepsiburada.com da iyiymiş. yanında hafıza kartınıda indirimli veriyorlarmış... Bir tane daha alasım geldi

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Alınır güzel secim olur hemde yalnız alacak olsam sıyah rengını alırdım simdiden güle güle kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt