öncelikle herkese merhaba. arkadaşlar forumun bu bölümdeki kaynakların büyük çoğunluğunu gözden geçirdim, fakat sorunumun çözümüne yönelik bir bilgi bulamadım, bu yüzden sorunumu yeni bir başlık altında açıyorum.
GG sitesinden 16 gb lık bir mp3 çalar aldım, fiyatı makul, ve elbette fiyatının bu makulluğü orjinal olmamasından kaynaklanıyor, 16 gb lık olduğu söylenen bu ürünü çeşitli şekillerde test ettim ve bu test edişlerin sonunda ürünün en fazla 4 gb lık bir veri aktarımına uygun olduğunu gördüm, arkadaşlar yani alet 16 gb değil kesinlikle.
sorunuma gelince, aletin içinde 3.300 mb lık müzik dosyası vardı ve çalışmasında bir problem yoktu, aletin kamerasını açıp acaba ne kadar süre çekim yapacak diye denemeye başladım, masanın üzerine koydum ve çekim yapması için öylece bıraktım, 1 saat sonra gelip baktığımda herhangi bir terslik yoktu, alet çekime devam ediyrdu, 20 dk sonra gelip baktığımda alet kapanmıştı, aleti tekrar açtığımda
Welcome
Loading...
den başka birşey çıkmıyor, saatlerce bu şekilde duruyor, resetliyorum yine değişen birşey yok, pc ye bağlıyorum pc görmüyor, arkadaşlar ne yapmam gerektiği konusnda yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ve önerilerinizi bekliyorum.