MSN Messenger Mozilla Firefox' da Yabancı Dil Görünümlü Msn E-posta sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Mozilla Firefox' da Yabancı Dil Görünümlü Msn E-posta sorunu.
Merhabalar,
Msn'imde E-posta iconunu tıkladığımda Brezilya'nın hotmail sitesi açılıyor. Bunu nasıl türkçe yapabiliriz ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Yani arkadaşlar bu sorun Mozilla dan kaylaklanıormuş heralde bunun fixleyicisi vardır ama ben bulamadım :S

haco35

Üye
sorunun çözümü çok basit aslında adresinnde anlatılmış

hamocan

Üye
site açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

sorunun çözümü çok basit aslında adresinnde anlatılmış

farkındaysanız arkadaş mozilla üzerinden bu sorunun nasıl çözüleceğini sormuş verdiğiniz linkte başka bir açıklama var internet explorer ı seçin düzelir diyor bunu biz de biliyoruz fakat firefoxta nasıl düzelir onu bilen yok

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
site açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

farkındaysanız arkadaş mozilla üzerinden bu sorunun nasıl çözüleceğini sormuş verdiğiniz linkte başka bir açıklama var internet explorer ı seçin düzelir diyor bunu biz de biliyoruz fakat firefoxta nasıl düzelir onu bilen yok

evet benim de anlatmak istediğim buydu

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya o bana messenger plus ı yğkledikten sonra oldu

eses2670

Üye
benim sorunum internet seçenekleri ile çözüldü gerçekten teşekkürler

gezginim

Üye
Arkadaşlar kullandığınız browser ne olursa olsun live messengerde maillerinizi okumak için tıkladığınızda hotmail login ekranı brezilya diline açılıyor ve sizden kullanıcı adı ve şifre girmeniz isteniyorsa bu sayfada internet seçeneklerine girip tarayıcıyı varsayılan yap butonu seçilemiyorsa
bilgisayarınızda mutlaka farklı bir tarayıcı yüklüdür.
O tarayıcıyı açıp internet seçeneklerinden varsayılan yap butonunu tıklayın...
Sonra asıl kullanmak istediğiniz ilk tarayıcıda seçilemeyen varsayılan butonunun seçilebilir olduğunu göreceksiniz.Seçim yapıp tarayıcılarınızı kapayıp live messengerden mail butonuna tıklayın sorunun düzeldiğini göreceksiniz..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Başlat çubuğuna sağ tıkla özellikler de daha sonra başlat menüsü butonuna bas ve özelleştir de aşağıdaki internet seçeneğini Internet Explorer yap düzelir... ;)

sscheme

Üye
Açılan sayfanın adresinde &loc=1204 gibi birşey olması lazım o kısmı silin düzelecektir.

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Açılan sayfanın adresinde &loc=1204 gibi birşey olması lazım o kısmı silin düzelecektir.
Bu dediğiniz şey işe yaradı peki bunu nasıl kaydedebilirim ilgili yerlere ? Yani interneti kapatıp tekrar e-mail kutusuna tıkladığımda yabancı bi dilde değil de Türkçe açılması için ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt