Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lenova aracılığıyla satabilirMotorola TR'ye cihaz getirip satmaz
Haberin içeriğinde de belirttiğimiz gibi Google mobil cihazlar kısmını Lenova'ya sattı.Motorola'yı Google satın aldı diye biliyordum windows cihaz üreteceğini sanmıyorum.
Tamamen katılıyorum Prestij var tabi ferrari mantığı çok doğru paran yetiyorsa alırsın yetmiyorsa samsung alırsırn dün aynı şeyi ben düşündüm WP dünya üstü bir telefonda yapsa Apple bir prestij olmuş tıpkı araba örn verdiğin gi tüm devlet adamları mafya sanatçı vs Mercedese biner neden Bmw Audi vs vs değilde o tek kelime Prestij benim görüşümEhliyet alsam zengin de olsam ferrari alırımötesi yok. Zengin olan adam gidiyor iphone 6+ alıyor daha az parası olan lg g4 alıyor yada samsung s6 alıyor parası olmayan adam da 400 tl diye lumia 520 alıyor neyin aavunması yapılıyor anlamıyorum. 920 399 tl ye satılıyor sıfırı. 1500 tl lil cihaz bu. İki buçuk senede geldiği fiyata bak. 930 ilk tanıtıldığında sistemi bir duşun o zaman da android ve ios u düşün o kadar para verip bir insan az gelişmiş bir sistemin telefonunu mu alır yoksa daha gelişmiş bir sistemin telefonunu mu alır. Bir şeyleri dallandırıp budaklandırarak haklılık payı illaki çıkarılır ama genel çerçeveden bakılmalı duruma. Çünkü biz ne kadar ince analizler yapsakta olay oğluna telefon almaya gelen amca kadar basit. Ya bana samsung ver ya onlar iyimiş yada biz iphone alcaz neler var sizde. Mevzu bu. Yada ya bana ucuz olsun akıllı telefon olsun ama hızlı da olsun o zaman size lumia 520 verelim. Şu w10 gelsin bakalım işletim sistemiyle hapılabilecekler neler olacak bir görelim o zaman değerlendirme yaparız sistem gelişmişmi yeteri kadar yoksa gelişmemiş mi. Amiral gemi modelinin neler yapabileceğini bir görelim.
Abi her şeyi geçtim, araba örneklerine takıldım yasiz sıkıntı yapmayın dediğim gibi Microsoftun Miladı 2017 1. çeyrekte başlayacak Android o tarihten sonra bitecek yazın bu yazımı bir yere Elinde Sonunda her üretici gerek giriş gerek amiral gemisi üretecek arkadaşın birisi demişki üreticiler hep giriş seviyesinden oldukca platform ilerlememiş demektir yanlış hocam şimdi sen ehliyet aldın ilk arabanı gidip Ferrarimi alırsın? Mercedesmi yoksa ucuz yollu öğrenme amaçlı birşeymi? sanırım cevabını tahmin ediyorum firmalarda böyle sen olsan sende direk amiral gemisi cihazla girmezsin önce test edersin platformu cihazınla sonra yavaş yavaş cihazını geliştirirsin zaten platformu geliştirmek Ms elinde üreticinin değil sen tutupta ilk gireceğin platforma amiralle gelirsen çakozlarsın ve donanıma yazık edersin sistem oturmamış diye birşey yok fazla bir eksik kalmadı ha android ve ios ile kıyasladığımızda ms onların 9 yılda yapamadığını sadece 4 yılda yaptı ve stabilize konusunda kimse kusura bakmasın wp alanında bir numara android işletim sistemleri henüz dalvik sorununu çözemedi ve lolipop ile giderme yolunu seçti ama yine olmadı işletim sistemi ile donanım uyumu hala yüzde 55 te ios işletim sistemi ve donanım uyumunda yüzde 65 te ki bu iki platformda hemen hemen 9 yıllık ama gel görki 4 yıllık wp nin donanım ve işletim sistemi uyumu yüzde 80 civarında buda ms nin işletim sistemi konusundaki tartışılmaz becerisinden dediğim gibi önemli olan cihazın Donanım gücü değil işi yapan siz donanım sanıyorsunuz hayır işi yapan cihazı cihaz yapan işletim sistemi ve donanım uyumudur bakınız wp 10 önizleme kullananlar bilir ne derecede sorunlar olduğunu 930 gibi bir cihazı bugün denize atacaktım zorla wp 10 kurdu kasılmalar donamlar masa üstünün gelmemesi gibi sorunlar ama aynı yapıyı lm 920 de kendim kurdum sorunsuz çalışıyordu yani donanım ve işletim sistemi uyumu olmadıkca sen 8 çekirdekte koysan 16 gb ram da koysan o cihazdan bir cacık olmaz kullandığım pc AMD Phenom 9100e Quad core Makinada 16 gb ram 2 gb ekran kartı var sana göre bu cihaz ki ana kart ve işlemci o tarihte daha ülkede yokken almanyadan getirildi ve 4 çekirdek ortalama 6 yılı geçti bu makina ama yeni aldığım i7 16 gb ramlı üstün özellikli laptopu gerek hızda gerek performansta gerek oyunda her türlü masa üstü cihazı yiyor neden? biri intell biri amd farkını söyleyeyim intell yük sevmez yükü yedimi ya ram ya ana kart ya işlemciyi götürür yada power uçar amd öyle değildir bildiğin Bedford kamyonlar vardır eskinin yükü yedikce lastikleri yere iner ama gitmem demez yükü sever ne sağı patlatır ne solu zaten işi bilenler AMD takılır ağır iş yapanlar ağır oyun oynayanlar amd kullanır ve donanım uyumu konusunda amd nin windows işletim sistemleri ile uyumu bariz şekilde intellden çok daha iyidir. neyse 2017 miladını bekleyin
hayal kurmak guzeldirsiz sıkıntı yapmayın dediğim gibi Microsoftun Miladı 2017 1. çeyrekte başlayacak Android o tarihten sonra bitecek yazın bu yazımı bir yere Elinde Sonunda her üretici gerek giriş gerek amiral gemisi üretecek arkadaşın birisi demişki üreticiler hep giriş seviyesinden oldukca platform ilerlememiş demektir yanlış hocam şimdi sen ehliyet aldın ilk arabanı gidip Ferrarimi alırsın? Mercedesmi yoksa ucuz yollu öğrenme amaçlı birşeymi? sanırım cevabını tahmin ediyorum firmalarda böyle sen olsan sende direk amiral gemisi cihazla girmezsin önce test edersin platformu cihazınla sonra yavaş yavaş cihazını geliştirirsin zaten platformu geliştirmek Ms elinde üreticinin değil sen tutupta ilk gireceğin platforma amiralle gelirsen çakozlarsın ve donanıma yazık edersin sistem oturmamış diye birşey yok fazla bir eksik kalmadı ha android ve ios ile kıyasladığımızda ms onların 9 yılda yapamadığını sadece 4 yılda yaptı ve stabilize konusunda kimse kusura bakmasın wp alanında bir numara android işletim sistemleri henüz dalvik sorununu çözemedi ve lolipop ile giderme yolunu seçti ama yine olmadı işletim sistemi ile donanım uyumu hala yüzde 55 te ios işletim sistemi ve donanım uyumunda yüzde 65 te ki bu iki platformda hemen hemen 9 yıllık ama gel görki 4 yıllık wp nin donanım ve işletim sistemi uyumu yüzde 80 civarında buda ms nin işletim sistemi konusundaki tartışılmaz becerisinden dediğim gibi önemli olan cihazın Donanım gücü değil işi yapan siz donanım sanıyorsunuz hayır işi yapan cihazı cihaz yapan işletim sistemi ve donanım uyumudur bakınız wp 10 önizleme kullananlar bilir ne derecede sorunlar olduğunu 930 gibi bir cihazı bugün denize atacaktım zorla wp 10 kurdu kasılmalar donamlar masa üstünün gelmemesi gibi sorunlar ama aynı yapıyı lm 920 de kendim kurdum sorunsuz çalışıyordu yani donanım ve işletim sistemi uyumu olmadıkca sen 8 çekirdekte koysan 16 gb ram da koysan o cihazdan bir cacık olmaz kullandığım pc AMD Phenom 9100e Quad core Makinada 16 gb ram 2 gb ekran kartı var sana göre bu cihaz ki ana kart ve işlemci o tarihte daha ülkede yokken almanyadan getirildi ve 4 çekirdek ortalama 6 yılı geçti bu makina ama yeni aldığım i7 16 gb ramlı üstün özellikli laptopu gerek hızda gerek performansta gerek oyunda her türlü masa üstü cihazı yiyor neden? biri intell biri amd farkını söyleyeyim intell yük sevmez yükü yedimi ya ram ya ana kart ya işlemciyi götürür yada power uçar amd öyle değildir bildiğin Bedford kamyonlar vardır eskinin yükü yedikce lastikleri yere iner ama gitmem demez yükü sever ne sağı patlatır ne solu zaten işi bilenler AMD takılır ağır iş yapanlar ağır oyun oynayanlar amd kullanır ve donanım uyumu konusunda amd nin windows işletim sistemleri ile uyumu bariz şekilde intellden çok daha iyidir. neyse 2017 miladını bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?