Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Size zaten 4.4.2 ile gelecektir cihaz
Isınma olayi ben 42 derece gordum en fazla atrixde 48 derece gördum
Telefonun tepesini iyice kapatinca sinyal dusuyo ama wifi kopmuyo
Kılf yok heryerde :(

Teşekkürler :) sanırım her telefon ısınıyor mesela bir video izlemiştim shiftdelete de s3 ü sıcaklık testi yapıyorlardı yaklaşık 50 derece oluyordu wifi 1 derece düşüyor değilmi :D bir de telefon kışın ısınırsa güzel olur ya :D mesela bende alüminyum kasalı laptop var kışın laptopla uğraşırken üşüyorum oyun falan açınca anca ısınıyorum :D sizce benim linkini koyduğum kılıflar nasıl

bir de sen DH de ilyastrk misin :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve UpOneTR

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Teşekkürler :) sanırım her telefon ısınıyor mesela bir video izlemiştim shiftdelete de s3 ü sıcaklık testi yapıyorlardı yaklaşık 50 derece oluyordu wifi 1 derece düşüyor değilmi :D bir de telefon kışın ısınırsa güzel olur ya :D mesela bende alüminyum kasalı laptop var kışın laptopla uğraşırken üşüyorum oyun falan açınca anca ısınıyorum :D sizce benim linkini koyduğum kılıflar nasıl

bir de sen DH de ilyastrk misin :D
Evet ben oyum kılflara bakmadm hemen bakıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ebayda daha güzel kılflar var bence onlara bak 2 haftada geliyor :D
Alibabada bi kılıf görmüştüm bi kaç sayfa geride paylaşmiştim bi kaç aya onu alcam insallah :D

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye

Şu kılıfı kast ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve KinG CrazY
Peocawe

Peocawe

Üye
cihazı art ile kullanan var mı? ben yapıyorum reboot'tan sonra tekrar dalvik'e dönüyor.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
cihazı art ile kullanan var mı? ben yapıyorum reboot'tan sonra tekrar dalvik'e dönüyor.
Bi ara art ile uzun süre kullandım öyle bi sorun olmamıştı şimdi dalvikteyim arada bi fark görmedim ben

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

Şu kılıfı kast ediyorum :D

kılıf güzelmiş umarım beğenirsin bence çok güzel ama ben internetten alamam sence kapaklı kılıf güzelmidir ? bende DH de king_crazy12 yim hani senle tartışmıştık ya :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
kılıf güzelmiş umarım beğenirsin bence çok güzel ama ben internetten alamam sence kapaklı kılıf güzelmidir ? bende DH de king_crazy12 yim hani senle tartışmıştık ya :D
Pek kullanmam kapakli kılf bence kullanışlı değil :D

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Pek kullanmam kapakli kılf bence kullanışlı değil :D

bence iyi çünkü telefonu darbelerden koruyo :D ama kullanışlı değil çünkü o kılıfı çıkarıp arkaya çekeceksin de sonra tek elle kullanacaksın :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

sertancay

Üye
arkadaşlar bir şey soracaktım ben bu moto g cihazdan aldım ve kilidini kırdım xperia z rom yükledim 1.5 versiyon olanı rom güzel yanlız ben bu aşağıdaki soft key olayının büyüklüğünden rahatsızım buu en küçük hale nasıl geitrebilirinm? gmd hide soft keys programını kullandım ama onda tuşları sakladığı için beğenmedim benim istediğim boyutunu küçültmek bu şekilde yapılmış bir systemui veya bir uygulama var mı? teşekkürler...

Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşlar bir şey soracaktım ben bu moto g cihazdan aldım ve kilidini kırdım xperia z rom yükledim 1.5 versiyon olanı rom güzel yanlız ben bu aşağıdaki soft key olayının büyüklüğünden rahatsızım buu en küçük hale nasıl geitrebilirinm? gmd hide soft keys programını kullandım ama onda tuşları sakladığı için beğenmedim benim istediğim boyutunu küçültmek bu şekilde yapılmış bir systemui veya bir uygulama var mı? teşekkürler...
Gravitybox işini görebilir. Birde birini aramak istediğinde sorun çıkıyor mu romda?

mk6761

Üye
obb içerisine attığım doyalar telefonu açıp kapatınca görünmüyor ve ama hafızada hala yer kaplıyor göremediğim için silemiyorum da bu nedendir sizce

UpOneTR

UpOneTR

Üye
obb içerisine attığım doyalar telefonu açıp kapatınca görünmüyor ve ama hafızada hala yer kaplıyor göremediğim için silemiyorum da bu nedendir sizce
Bunun yüzünden oyun oynamıyorum :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Bende öyle bir problem yok ama..

Peocawe

Peocawe

Üye
telefon daha bu gün elime geçti garanti dışı kalsın istemiyorum android 4.4.2 var sorun düzelmesse geri verebilirim
Eğer sadece belirli cihazlar da varsa bu sorun dediğiniz gibi değiştirin.

Üst Alt