Kendi orjinal şarj aleti mi ?Arkadaşlar lütfen yardım! Metalci Melek arkadaşımızın bütün dediklerini yaparak unlock yaptım telefonumu. Sonra CyanogenMod yükledim. Herşey stabil çalışıyordu. Şarjım azalmıştı. Şarja taktım. 2 saat sonra telefonu açmaya çalıştım. Ama hiçbir ses yok telefonda. Şarj aletinden tıss diye ses geliyor fakat ekranda görüntü yok. Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin Allah rızası için.
elle kapatılınca tamamen mi çekmiyor yoksa çekim gücü mü azalıyor bazı online oyunları oynarken yukarı tarafı elle tutmak gerekiyorda birde samsung şarj cihazı data kablosu bu telefona uyar mı?Telefonun üst kısmını elinle kapatınca çekmeyebiliyor bataryası iyi çoğu tele göre kamera 5mp pek bişey beklemekonuşma sesinde sorun yok rahat duyabiliyosun
gmd düşünmüyorum çok şikayetler var gmd hakkında beni düşündüren moto g nin ikinci el piyasası nasıl? ilerde telefonu satmak gerekirse sorun olur mu?Telefon fiyatına bakılaraktan çok iyi bi telefon zate bu fiyatta ya gmd yada moto g alırsın hangisi dersen 1000tl altında kesinlikle moto g
Fosforlu galiba![]()
Gece flashı açıp teli böyle koyunca böyle oluyoo

Atrixciler oldu Moto G.
Ben sizden önce göndermiş olmasaydım muhtemelen G kullanıyor olurdum. Hoş yine G kullanıyorum ama LG G cihaza 4.4.2 geldi sonunda. Hoş Moto G güncelleme konusunda segmentinde rakipsiz. Android Lolipop alacağı da açıklandı galiba.
hayırlısı sizin cihaz E975 mi ? Evet arkadaşımda var kameranın biraz çıkık olması hoşuma gitmedi onun dışında tasarim güzelAynen. Ben cihazımdan çok memnunum ama kimse kullanmayınca. Aktif bir grup yok. Yoksa cihaz harika.
internette o fiyata cüzdan kılıf yok be 
lumia 930 gelirse ve lumia 925 fiyatı düşer ise lumia 925 alacaktım ama 1 ay içinde almam lazım
yani beklyemem aslında atrix alacaktım geçen sene sonra laptop aldım
iyiki almamışım şimdii iki kılıftan hangisini tavsiye edersniniz internetten kılıf almayacağım
telefonu alınca güncellemelimiyim yoksa 4.3 demi kalsıneminönün de falan kılıf bulamazmıyız ben bir yer görmüştüm kos kocaman bina kılıf gibi şeyler satıyordu ama kapalıydı bir ara gündüz gidip eminönünde kılıf arayacağım 
Size zaten 4.4.2 ile gelecektir cihazmerhaba arkadaşlar yakında bende telefonu alacağım bir sorun yaşadığınız oldumulumia 930 gelirse ve lumia 925 fiyatı düşer ise lumia 925 alacaktım ama 1 ay içinde almam lazım
yani beklyemem aslında atrix alacaktım geçen sene sonra laptop aldım
iyiki almamışım şimdii iki kılıftan hangisini tavsiye edersniniz internetten kılıf almayacağım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(gittigidiyor ve n11 de aynı fiyata satılıyor bana güzel gibi geldi)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoyun oynarken aşırı derecede ısıyormu ve telefonun üst kısmını el ile kapatınca wifi bağlantısı gidiyormutelefonu alınca güncellemelimiyim yoksa 4.3 demi kalsıneminönün de falan kılıf bulamazmıyız ben bir yer görmüştüm kos kocaman bina kılıf gibi şeyler satıyordu ama kapalıydı bir ara gündüz gidip eminönünde kılıf arayacağım
![]()