Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefon fiyatına bakılaraktan çok iyi bi telefon zate bu fiyatta ya gmd yada moto g alırsın hangisi dersen 1000tl altında kesinlikle moto g

oğlumbakgit

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım! Metalci Melek arkadaşımızın bütün dediklerini yaparak unlock yaptım telefonumu. Sonra CyanogenMod yükledim. Herşey stabil çalışıyordu. Şarjım azalmıştı. Şarja taktım. 2 saat sonra telefonu açmaya çalıştım. Ama hiçbir ses yok telefonda. Şarj aletinden tıss diye ses geliyor fakat ekranda görüntü yok. Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin Allah rızası için.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım! Metalci Melek arkadaşımızın bütün dediklerini yaparak unlock yaptım telefonumu. Sonra CyanogenMod yükledim. Herşey stabil çalışıyordu. Şarjım azalmıştı. Şarja taktım. 2 saat sonra telefonu açmaya çalıştım. Ama hiçbir ses yok telefonda. Şarj aletinden tıss diye ses geliyor fakat ekranda görüntü yok. Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin Allah rızası için.
Kendi orjinal şarj aleti mi ?

oğlumbakgit

Üye
Sorunu çözdüm. Yazımı okuyan herkesten Allah razı olsun. Sizde birgün bu sorunla karşılaşırsanız diye çözümünü söylüyorum.

Telefonu şarja takın, 10 saniye bekleyin. Bekledikten sonra ses kısma tuşu ile güç tuşuna 120 saniye basılı tutun. 120. saniyede telefonun ledi yanıp sönecek. Elinizi çekin ve güç tuşu ile ses artırmaya basılı tutun. Sonra zaten ekran açılcak ve kapalı halde iken şarj oluyor logosu gelecek önünüze. Şarj olunca telefonu normal bir şekilde açabilirsiniz ;)

Şarj aletim orjinaldi.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve GuiTaRisT111
blackaid

blackaid

Üye
Telefonun üst kısmını elinle kapatınca çekmeyebiliyor bataryası iyi çoğu tele göre kamera 5mp pek bişey beklemekonuşma sesinde sorun yok rahat duyabiliyosun
elle kapatılınca tamamen mi çekmiyor yoksa çekim gücü mü azalıyor bazı online oyunları oynarken yukarı tarafı elle tutmak gerekiyorda birde samsung şarj cihazı data kablosu bu telefona uyar mı?
Telefon fiyatına bakılaraktan çok iyi bi telefon zate bu fiyatta ya gmd yada moto g alırsın hangisi dersen 1000tl altında kesinlikle moto g
gmd düşünmüyorum çok şikayetler var gmd hakkında beni düşündüren moto g nin ikinci el piyasası nasıl? ilerde telefonu satmak gerekirse sorun olur mu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bak ikinci el fiyatlarına netten :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çekimi azalıyo :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Veri nays :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
O ne :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Fosforlu galiba :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Sarangni

Sarangni

Üye
Atrixciler oldu Moto G.
Ben sizden önce göndermiş olmasaydım muhtemelen G kullanıyor olurdum. Hoş yine G kullanıyorum ama LG G cihaza 4.4.2 geldi sonunda. Hoş Moto G güncelleme konusunda segmentinde rakipsiz. Android Lolipop alacağı da açıklandı galiba.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Atrixciler oldu Moto G.
Ben sizden önce göndermiş olmasaydım muhtemelen G kullanıyor olurdum. Hoş yine G kullanıyorum ama LG G cihaza 4.4.2 geldi sonunda. Hoş Moto G güncelleme konusunda segmentinde rakipsiz. Android Lolipop alacağı da açıklandı galiba.
:D hayırlısı sizin cihaz E975 mi ?
Lolipop değil android L

Sarangni

Sarangni

Üye
Aynen. Ben cihazımdan çok memnunum ama kimse kullanmayınca. Aktif bir grup yok. Yoksa cihaz harika.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aynen. Ben cihazımdan çok memnunum ama kimse kullanmayınca. Aktif bir grup yok. Yoksa cihaz harika.
Evet arkadaşımda var kameranın biraz çıkık olması hoşuma gitmedi onun dışında tasarim güzel
Geçen kılf aradık zor bulduk
Cüzdan kılıf bulduk adamda bi tane kalmış 20 liraya verdi :D internette o fiyata cüzdan kılıf yok be :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Tasarım olarak çoğu cihazı geride bırakır. Kılıf sıkıntı. Ben yurt dışından aldım. Gayette uygun fiyata. Kamerayı niye öyle yapmışlar orasını bende anlamadım ama pekte takmıyorum. Hep kılıfla kullandığım için sorun olmuyor.

Neyse fazla meşgul etmeyelim başlığı. Sonuçta Moto G başlığı. ☺

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Android L modu yok mu flashlayalım xda da sadece klavue uygulamasi var
Ben status bas soft key felan hepsinin olduğu bi mod istiyorum yokmu hakan abeyyyy

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cık :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
merhaba arkadaşlar yakında bende telefonu alacağım bir sorun yaşadığınız oldumu :) lumia 930 gelirse ve lumia 925 fiyatı düşer ise lumia 925 alacaktım ama 1 ay içinde almam lazım :) yani beklyemem aslında atrix alacaktım geçen sene sonra laptop aldım :D iyiki almamışım şimdii iki kılıftan hangisini tavsiye edersniniz internetten kılıf almayacağım

(gittigidiyor ve n11 de aynı fiyata satılıyor bana güzel gibi geldi)

oyun oynarken aşırı derecede ısıyormu ve telefonun üst kısmını el ile kapatınca wifi bağlantısı gidiyormu :) telefonu alınca güncellemelimiyim yoksa 4.3 demi kalsıneminönün de falan kılıf bulamazmıyız ben bir yer görmüştüm kos kocaman bina kılıf gibi şeyler satıyordu ama kapalıydı bir ara gündüz gidip eminönünde kılıf arayacağım :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
merhaba arkadaşlar yakında bende telefonu alacağım bir sorun yaşadığınız oldumu :) lumia 930 gelirse ve lumia 925 fiyatı düşer ise lumia 925 alacaktım ama 1 ay içinde almam lazım :) yani beklyemem aslında atrix alacaktım geçen sene sonra laptop aldım :D iyiki almamışım şimdii iki kılıftan hangisini tavsiye edersniniz internetten kılıf almayacağım

(gittigidiyor ve n11 de aynı fiyata satılıyor bana güzel gibi geldi)

oyun oynarken aşırı derecede ısıyormu ve telefonun üst kısmını el ile kapatınca wifi bağlantısı gidiyormu :) telefonu alınca güncellemelimiyim yoksa 4.3 demi kalsıneminönün de falan kılıf bulamazmıyız ben bir yer görmüştüm kos kocaman bina kılıf gibi şeyler satıyordu ama kapalıydı bir ara gündüz gidip eminönünde kılıf arayacağım :)
Size zaten 4.4.2 ile gelecektir cihaz
Isınma olayi ben 42 derece gordum en fazla atrixde 48 derece gördum
Telefonun tepesini iyice kapatinca sinyal dusuyo ama wifi kopmuyo
Kılf yok heryerde :(

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve KinG CrazY

Üst Alt