Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
kamera ışığın yeterli olduğu yerlerde normal fakat hafif karanlık ortamda, kamerayı yakınlaştırıp çekince özellikle koyu renklerde bulanıklık oluyor. Fotoğrafı çekerken odaklanmada beklemek gerekiyor.4-5 saniye bekletiyor bazen çekti sanıyordum fotoğtafı çekmemiş düzgün çıkmıyor.Birde çekilen fotoğrafı yakınlaştırma yapınca buğulanma oluyor. Sizde de böylemi? Böyleyse ve inceledğim telefonda sorun yoksa diyeceğim Moto G herşeyi düzgünce yapmış ama bu kamera hiç yakışmamış telefona.moto g nin kamerasını 5mp lik eski samsung telefonun kamerasıyla karşılaştırdım. O bile daha iyi çekiyordu.
evet bende moto g inceledim kamera kalitesi o kadar yakınlaştırma yapınca dediğiniz gibi oluyor uzak çekimleri iyi ışığın yetersiz olduğu yerlerde koyu renklerde bulanıklık ve odaklanmada gecikmeler oluyor.Kamerayı fazla kullanmayanlar için iyi bir telefon.Kamerası kaliteli olsa fiyatıda yüksek olurdu.Yurt dışında ucuz kaliteli telefon olarak beğenildi.Bizde fiyatlar dengesiz ve abartılı.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
angry birds go da sorun yaşayan?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cm de donuyo

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bide bilgisayar bulup tekrar stok atıp 4.4.4 yükleyebilseydim :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1-)Dosyayı buradan çekiyoruz

2-)Dosya ismini "Blur_Version.210.12.40.falcon_umtsds.AsiaRetail.en.03.zip" değiştiriyoruz.
3-)Dosyayı direk telefon hafızası içine atıyoruz (Hiçbir klasörün içine koymayın)
4-)Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncellemeleri bölümüne girince telefon dosyayı otomatik buluyor.

4.4.4 güncellemesini bekleyenler için

• Beğen
Tepkiler: gurkangumus1980

gurkangumus1980

Üye

2-)Dosya ismini "Blur_Version.210.12.40.falcon_umtsds.AsiaRetail.en.03.zip" değiştiriyoruz.
3-)Dosyayı direk telefon hafızası içine atıyoruz (Hiçbir klasörün içine koymayın)
4-)Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncellemeleri bölümüne girince telefon dosyayı otomatik buluyor.

evet telefonu güncelledim şuan 4.4.4 kitkat

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tekrar stocka dönünce güncellemeler geliyor mu :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
tekrar stocka dönünce güncellemeler geliyor mu :)
Yok yav onu kast etmedim ben sistem şeylerini felan değistirdim o yüzde stoka dönüp 4.4.4 yuklicem
Yani temiz bi stoka dönüp root + cwm olnası fark etmez anlattığm adimlari yap 4.4.4 tadını çılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ben onu sormadımki :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve UpOneTR
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Benim stok 4.4.2 bunu yapınca 4.4.4 olur mu hocam?
Bu arada XT1033 için değil mi bu dosya?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Güncellesem mi @Sukut-u Hayal?

Üst Alt