TeknoÖmer
Üye
Evet hocam.O cam koruyucular nasil oluyo susunce ekran yerine o cam mi kırılıyor![]()
Evet hocam.O cam koruyucular nasil oluyo susunce ekran yerine o cam mi kırılıyor![]()
Yazim hatalarının kusuruna bakma ben alisamadim daha dokunmatige. Bunu nasil takiyoruz peku jelatin gibi miEvet hocam.
Şuan benim gibi.Telefonu jelatinsiz kullanmakda bi ayrı güzel oluyo![]()

hiç tavsiye etmem ekran yağ gibi kayıyo biraz garip geldi ama çok hoşŞuan benim gibi.
Artık koruyucu gelsin (bugün gelecek ALLAH'ın izniyle) elimiz yine cama değecek. Ama onun üzerine de hediye gelen jelatini tasarım.![]()

Ama şuan 3 çizik var üzerinde.Zaten gg3 var ne gerek var koruyucuya
Jelatinsiz daha iyi![]()
Bende o mantıkla çıkarxmZaten gg3 var ne gerek var koruyucuya

Evet hatta daha kolay.Yazim hatalarının kusuruna bakma ben alisamadim daha dokunmatige. Bunu nasil takiyoruz peku jelatin gibi mi
Ben de öyle yaptım ama bazı zekiler tırnakla dokunmaya çalışınca çizildi, ses etmedim ama baya sinirlendim.2-3 ay oldu tek iğne ucu kadar çizik yok. Ne kılıf aldım ne jelatin bugüne kadar. Para ve anahtarlıklarla aynı cebe atmayın yeter bence![]()
:tırnakla çizilecek bi ekran değil ki bu? gorilla glass 3 sonuçta. Başka bişey olmuştur haberin olmadanBen de öyle yaptım ama bazı zekiler tırnakla dokunmaya çalışınca çizildi, ses etmedim ama baya sinirlendim.:

Herşey geldi ALLAH'a şükür.
Acaba jelatini çıkardım diye mi ekran dokuyi ki ?
Cepde 10 dk felan kalinca dokunmatik gidiyi reset atinca düzeliyo ama

Önceki mesajımı gördün mü diye dedim.Whattt
Bana Hayırlı olsun taktım hepsini.
Herşey geldi ALLAH'a şükür.