UpOneTR
Üye
O kim o.OBen sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan![]()
O kim o.OBen sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan![]()
Sende hangi telefon varFena değil gibi kurcalayayım biraz
![]()
S3.Sende hangi telefon var
/system/app ta var mı ki DashClock.apk ? Ehndroix te yok diye hatırlıyorumDashClock Lockscreen Notifications nasıl etkinlestiriyoruz bunda?

Özelliklerinde yaziyoS3.
/system/app ta var mı ki DashClock.apk ? Ehndroix te yok diye hatırlıyorum![]()
Kilit ekranı ayarlarından custom widgets ı işaretle ekranı kilitleyip şu anki widgeti sil onu ekle
System appda var

AnlamadimKilit ekranı ayarlarından custom widgets ı işaretle ekranı kilitleyip şu anki widgeti sil onu ekle![]()

Ya kilit ekranı ayarlarında bi ayar var custom widgets diye önce onu işaretle bi Türkçesi ne hatırlamıyorum telefonu İngilizce kullandığımdanAnlamadim![]()

Yaptimda çok dandik olduYa kilit ekranı ayarlarında bi ayar var custom widgets diye önce onu işaretle bi Türkçesi ne hatırlamıyorum telefonu İngilizce kullandığımdan![]()
iyi degilmis beğenmedim 
Aynen güzel değil stock widget daha iyi biliyorum onu ama zevk meselesi tabiYaptimda çok dandik olduiyi degilmis beğenmedim
![]()

Widget sayfası olusuyo ben sadece kilit ekrani ve bildirimler istiyorum suan iphone da olan gibi
Active display gibi falan mı ?
Aynı şekilde hava durumlusunu seç olacaktı o da ordaCm rom da orda hava durumuda var bunda yok nasil yapabilirim ki![]()

Burdaki saate hic bir mudahele edemiyom ki cm de saatin kalinliğimi felan değistirebiliyodukActive display gibi falan mı ?
Aynı şekilde hava durumlusunu seç olacaktı o da orda![]()
Tamam dediğim şey işte ama onda o kilit açma şeyi aşağı inmiyor ekranı açtığındaBurdaki saate hic bir mudahele edemiyom ki cm de saatin kalinliğimi felan değistirebiliyoduk
Şu tarzda istiyordum
Carbonda vardı bu eminim belki omni de de olabilir.Moto g de yokTamam dediğim şey işte ama onda o kilit açma şeyi aşağı inmiyor ekranı açtığındaCarbonda vardı bu eminim belki omni de de olabilir.

Olur böyle şeylerMoto g de yok![]()

La senin telefon S3 değil mi?Ben sevmiyorum onu da sen hiç liquidsmooth kurdun mu ? Onu denicem birazdan![]()