TeknoÖmer
Üye
Hiç bilgim yok.

Hiç bilgim yok.

Antutu motoroladan gene para yemişBu arada Antutu'ya girnince böyle bir skor verdi normal mi?

ilk kez duydumBu arada @Mr. Turk Rootsuz bir ekran kaydedici uygulama var, kuruyorsun ve USB Hata Ayıklamayı açıyorsun ve bilgisayar programını indirip kuruyorsun ve telefonu bilgisayara bağlıyorsun ve bu sence ne iş çeviriyor, bir de Rootsuz?

ilk kez duydum![]()
Sen bekle güvenli modda sonuç ne?Antutu motoroladan gene para yemiş![]()

valla ne ekran videosu çekmeye ihitiyacım var ne rootsuz bir şeyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben anlamadım bu ne ayak?valla ne ekran videosu çekmeye ihitiyacım var ne rootsuz bir şeye![]()

Güvenli mod ?![]()
![]()
Hile yapmam benBen anlamadım bu ne ayak?
Kitkat aosp lerinde 28000 alıyorum.Arkadaşlar, burada alıntı diye yazıp paylaştığım şeyler var, ve XDA'da paylaşılanları Türkçeleştirdim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başka forum reklamını yapma !Arkadaşlar, burada alıntı diye yazıp paylaştığım şeyler var, ve XDA'da paylaşılanları Türkçeleştirdim.
Orada moderatörüm ama, ve ben 1 ay konu açmadım orada.Başka forum reklamını yapma !
O konuları buraya açabilirdin.

Biliyorum ama dosyaların üstünü çizmişler durmuş sanırm@Mr. Turk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Moto G için CM tabanlı bir MIUI için hazırlanıyorlar.
Durmuş değil de sıkıntılı anlamında olabilir, çünkü Son güncelleme 1 Eylül.Biliyorum ama dosyaların üstünü çizmişler durmuş sanırm
yuh one beBu arada Antutu'ya girnince böyle bir skor verdi normal mi?
bu arada bootloaderi açan varmı ?Ben de bilmem onun ne olduğunu.yuh one bebu arada bootloaderi açan varmı ?

root yaptınmı bootloader hakkında xda da okudum kapanmıyormuş şifre falan istiyormuş root yapınca unroot sayaç sıfırlanıyormu ?Ben de bilmem onun ne olduğunu.
Bu arada Bootloader kilidini açmadım açmayacağım.![]()