TeknoÖmer
Üye
Sen sanki hiç Unlock Bootloader yapmadın?daha varşunun şurasında 3 ay garantim kaldı
![]()

Sen sanki hiç Unlock Bootloader yapmadın?daha varşunun şurasında 3 ay garantim kaldı
![]()

3 ay içinde bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden kapatmaya gerek yok açık kalsınSen sanki hiç Unlock Bootloader yapmadın?![]()

Sen telefonu ne zaman aldın 2 yıl oldu?3 ay içinde bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden kapatmaya gerek yok açık kalsın![]()
değişim cihazı atrixin yerine verdilerSen telefonu ne zaman aldın 2 yıl oldu?

Ek Garanti Süresi yok mu?değişim cihazı atrixin yerine verdiler![]()

hayır kaldığı yerden devam ederEk Garanti Süresi yok mu?![]()

Ben olsam 1 döner ekmeğe 3 yıl garanti ayarlardım.hayır kaldığı yerden devam eder![]()

Odin zaten kullanılmıyor bunda !beyler twrp ustası olarak şunu söyleyim
internal storage=cihazın kendi hafızası sdcard0 yani anladınız
rom kuracakken şöyle yapın wipe data wipe cacha wipe dalvik cache wipe siystem yani internal storage hariç hepsini işaretleyin sonrada romu kurdumu tamamdırcihazı almayı planlıyom inşallah alabilirim stock romda kalıcam root yapınca sorun olurmu tringle away ile mi sayacı sıfırlıcam odin kullanmak istemiyom yazılım bozulmasın veya hiç root yapmam cihaz yeni olcak çünkü
bootloader açtımı sıfırlanmıyomuş galiba öyle yazmışlar
Root yapiyon yaOdin zaten kullanılmıyor bunda !
BL açmadan root yapamıyorsun !
sayaç sıfırlanmıyor !
Grip shell alirsan cok hos oluyoarkadaşlar telefon internetten bakınca pek anlayamadım dış görünüşü güzel mi böyle kılıf alınca dahamı güzel olur?
Vay anasını, dostum sen Samsung Samsun G mi alıyorsun?beyler twrp ustası olarak şunu söyleyim
internal storage=cihazın kendi hafızası sdcard0 yani anladınız
rom kuracakken şöyle yapın wipe data wipe cacha wipe dalvik cache wipe siystem yani internal storage hariç hepsini işaretleyin sonrada romu kurdumu tamamdırcihazı almayı planlıyom inşallah alabilirim stock romda kalıcam root yapınca sorun olurmu tringle away ile mi sayacı sıfırlıcam odin kullanmak istemiyom yazılım bozulmasın veya hiç root yapmam cihaz yeni olcak çünkü
bootloader açtımı sıfırlanmıyomuş galiba öyle yazmışlar

samsung da alınıyordu ama bilmem bundaOrjinale dönünce resmi güncellemeleri alabiliyormusuz![]()
Ben alamiyordum ?Orjinale dönünce resmi güncellemeleri alabiliyormusuz![]()
Kendi adina konusBence garanti süresi varken yapmayın çünkü dönülmüyorsa bi arıza çıkarsa para çöpe gider