Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
beyler twrp ustası olarak şunu söyleyim
internal storage=cihazın kendi hafızası sdcard0 yani anladınız
rom kuracakken şöyle yapın wipe data wipe cacha wipe dalvik cache wipe siystem yani internal storage hariç hepsini işaretleyin sonrada romu kurdumu tamamdırcihazı almayı planlıyom inşallah alabilirim stock romda kalıcam root yapınca sorun olurmu tringle away ile mi sayacı sıfırlıcam odin kullanmak istemiyom yazılım bozulmasın veya hiç root yapmam cihaz yeni olcak çünkü
bootloader açtımı sıfırlanmıyomuş galiba öyle yazmışlar

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
rom kuracakken şöyle yapın wipe data wipe cacha wipe dalvik cache wipe siystem yani internal storage hariç hepsini işaretleyin sonrada romu kurdumu tamamdırcihazı almayı planlıyom inşallah alabilirim stock romda kalıcam root yapınca sorun olurmu tringle away ile mi sayacı sıfırlıcam odin kullanmak istemiyom yazılım bozulmasın veya hiç root yapmam cihaz yeni olcak çünkü
Odin zaten kullanılmıyor bunda !
BL açmadan root yapamıyorsun !
sayaç sıfırlanmıyor !

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, Metalci Melek ve YaşlıTaşCocuk54
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ebaydan aldığm powerbank geldi güzele benziyor :)
Yarn test etcem

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
o zman ben cihazı alınca garanti dolmadan root yapmam bide sorun çıkarsa ne olcak cihazda

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
arkadaşlar telefon internetten bakınca pek anlayamadım dış görünüşü güzel mi böyle kılıf alınca dahamı güzel olur?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Vay anasını, dostum sen Samsung Samsun G mi alıyorsun? :D

Sayaç sıfırlamayı anladım da, Odin nedir, Samsung değil bu. :D

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Orjinale dönünce resmi güncellemeleri alabiliyormusuz :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bence garanti süresi varken yapmayın çünkü dönülmüyorsa bi arıza çıkarsa para çöpe gider

Üst Alt