motorola l9 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

themurat_boncuk

Üye
    Konu Sahibi
motorola l9 yardım
arkadaşlar bir aydır ki motorola l9 kullanıyorum motorolanın bu modelini iyi olur diye aldım ama kullanımı hiç hoşuma gitmiyor. flash atmayı düşünüyorum ama l9 için hiç birşey yok yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden ilgilenen arkadaşlar için teşekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
nokia alsaydın istemediğin kada bulurdun. ama motorola için biraz zor..

toprakumit

toprakumit

Üye
Motorola zor telefon hem kullanışı hemde herşeyi :) Bu yüzden pro bulman çok zor ;) :spr

byrMM

Üye
almaz olaydım dış görünüşüne aldandık bu nerenin malıydı acaba

--------------- Ekleme ---------------

:( motorola almayın

vuslat69

vuslat69

Üye
Arkadaşlar motorolaya laf yok ben şuana kadar 4 tel aldım hepside motorola şuan kullandığım ise L9 ve ayrıca telefon içinde herşey mevcut bir sürü flaşh var elimde

muhahha306

Üye
Arkadaşlar motorolaya laf yok ben şuana kadar 4 tel aldım hepside motorola şuan kullandığım ise L9 ve ayrıca telefon içinde herşey mevcut bir sürü flaşh var elimde

kardeş şu elinde l9 falaşı nası alcaz
artı flashı nası atcaz
saygılar sevgiler

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
motorola almayın kötü alcaksan nokia al

sadist_ben

Üye
bende motorola l9 kullanıyorum ve yüklediğim hiç bir oyunu ve video,klip çalıştırmıyo ama güzel telefon hoparlörü ve kamerası iyi

zombiget

zombiget

Üye
bendede motorola var herkez kullanmasına göre alsın markaları kötülemeyin..

erdemkaylu

erdemkaylu

Üye
nokia kullanan arklarin motorolayi begenmemesi gayet normal nokyada her yeri kurcaliyoruz ama motorolada ole bi secenegimiz yok ve yazilim yani oyun program bulmak nerdeyse imkansiz ben 1 seneye yakin L9 kullaniorum begendigim 2 seyi var sesi dayanikliligi ah be nokiam nie bozuldun ki bu arada ben L9 icin 3 , 4 flas denedim gorunus ve kullanim bayag deisio ama bi takim sorunlar oluyo misal konusma sesini disari veriosunuz ya ses cok azcikio yada cok fazla orjinal flastan baska flas yuklemeyin bence

tugra5858

Üye
meraba arkdaşlar.. bende l9 kullanıyorum ve tema yüklemek istiyorum çok ugraştım fakat hiçbişe bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen.. şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt