Az önce kontrol ettim teleservice sitesinde ücret iadesi yapılacağını gördüm peki ücret iadesini nasıl gerceklestiriyorlar bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi ?Yokmu hiç ücret iadesi alan teleserviceden arkadaşlar teleservice maillere cevap vermiyor
Arkadaslar bugun sitede fatura ve iban beklenmektedir yazıyo .... inş 1 aya kalmaz paramı alırım burdan böyle bir durumu merak eden arkadaslarıda aydınlatmak için bilgi vereceğim ilerde sizinde başınıza gelebilir çünkü servis genelde iade kararı alıyormuş artık
Sagolasn htc one s alıyorum bakalım mediamerkt sitesinden sipariş verdimBUGÜN TELESERVİCE FİRMASINDAN AEADILAR FATURA VE İBAN NO İSTEDİLER BENDE GONDERDİM SITEDE EVRAKLAR MUHASEBEYE GONDERILDI YAZIYO MAILI INTERNET CAFEDEN GONDERMISTIM CAFE SAHİNİ İBAN NOYU YAZARKEN BİR 0 FAZLA YAZMIS ARADA BENDE YENI BIR MAİL ATTIM INSALLAH PROBLEM CIKMAZ
HTC ONE S BENIM İÇİN ONEMLİ OLAN KAMERA İNCELIK HAFIFLIK OLDUGU İÇİN BU CİHAZIN YURTDIŞI MODELİNİ GETİRTMEYİ DUŞUNUYORUM SANALPAZARIMDA BIR ARKADAS 700 TL YE GETİRİYORMUS BANA GUVENILIR GELDI ACIKCASIhala ucret iadesi bekliyorum 40 gün oldu bir gelisme yok ............