BatuhanOzalp77
Üye
bu romu yüklemeye karar verdim yardım lütfen :/
Buyur yardımcı olalım ?
bu romu yüklemeye karar verdim yardım lütfen :/
arkadaşlar bende bu romu kullanıyorum teli usb den bilgisayara bağlayınca format atıyor ve açılmıyor. çözümü var mı ?
orjinal romu rsd ile flaşh layabilirsen oluyor bildigim kadarıyla(ilk aldıgın hale dönüyor)Daha 15ay garantisi var rootun dönüşü var ama bootloader mi ne onun da var mı?
yalnız orjinal romu flaşhlayınca ne root nede kilit kalıyor yazmayı unutmuşumSağol deniycem
Format mı atıyor? Yoksa reset mi?
kardeş büyük ihtimalle temiz bir wipe yapman gerekiyorekran biirden kapanıyor açılış ekranı geliyor ama telefon açılmıyor. sonra bataryayı çıkarıp takıyorm açılıyor norma olarak ama yaptığım bazı tema ayarları faln kayboluyor.
tmm kardeş sağolasın bi deneyim olmadı baştan kurarımkardeş büyük ihtimalle temiz bir wipe yapman gerekiyor
yoksa orjinal kurulumu yeniden temiz bir şekilde flaşhlarsan düzelir anladıgım kadarıyla
bende çalışmıyor alıntı yapayım belki çalışıryine aynı link ölü çalışmıyor sende nasıl çalışıyor hayret var bi bityenegi bu işteDünya üzerinde en çok kullanılan düzenlenmiş (custom) ROM'dur.Google'ın verdiği kaynak kodlar üzerinde, sade bir şekilde oluşturulmuştur.Sadelik, hız ve performans isteyenler için birebirdir. Android 2.3.x üzerine kuruludur.
Özellikler
- Android 2.3.7 üzerine kuruludur.
- Türkçe dil desteği vardır.
- Her şey çalışmaktadır. (Parmakizi okuyucu da dahil)
- Normalde 2 parmağı algılayan cihaz, 5 parmak algılayacak hâle getirilmiştir.
- Kablosuz (Wi-fi) bulma alanı genişlemiştir.
- Diğer CM özellikleri
Önizlemeler
İndir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"]CyanogenMod Downloads[/URL]