Motorola Atrix 4G Root Boodlader Unlock işlemi ROM ve CWM Yükleme

oldu oldu . şu ana kadar gördüğüm tek sakınca 3g gidip geliyor . onun dışında çok güzel .sağolasın.

yeni atrix kullancısıyım rom yüklemek istedim telefona petes managerle rootladım

RDS lite ile bootlader yapmaya çalısıyorum telefonu RDS moda getirip ses açma tusuna basıyorum bilgisayar aygıtlarda se flash olympus diye görüyo rds lite programı telefonumu görmüyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Metalci kardes çok sagolasin benim bilgisayarda gormuyormus benim telefonu başka bilgisayarda senin tarif ettiğinden şekilde yaptim rahat oldu ugrastirmadi yardimlarin için tesekkurler eline saglikHangi rom stabil en uygunu hangisidir atrix için birde cm7 rml yukluyken başka rom. Yukleniyormu bu rom isinde yeniyim de

UpOneTR

Üye
Cm10.1 iyi bence :-D
Full wipe yaparak baska rom yükleyebilirsin

öneml
Wipe data
Wipe cache
Advandex - wipe cache
İnstall rom
İnstall gapps

Yazım yanlışı olabilir k.b
önemli değil nolcak türkçe öğretmedi değilik doğru gitmişim teli açıp kapatıyım bi
Wipe data
Wipe cache
Advandex - wipe cache
İnstall rom
İnstall gapps

Yazım yanlışı olabilir k.b
sağolasın gece gece macera yaşadım ama hallettim wipe datayı atlamışım yeniden yaptım bütün sorun halloldu tel tıkır tıkır çalısıyor bi hızlı net bulursam 10.1 i indircem yola onla devam ederim

Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

Üye

Eğer bu işini görüyosa bu çok iyidir ama yok ben android 4+ kullancam diyosan cm10.1 yukle

Eyvallah kullanirim artik Gece yuklerken pek deneme firsatim olmadi simdi denedim bir kac sorun cikti bende birincisi anasayfa dokunmatigi calismiyo uygulamadan cikmak icin bide google play de hata var kapaniyor cm7.2 de birde bu 10.1 in linkini verirmisiniz

Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tamam indirip kurcam eyvallah
Kurdum on numara yaww eyvallah orjinal romu flashlamaya çalıştım olmadı kodları yanlış yaptım galıba napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim biraz ugraştırcak telefon
/ şu işareti yanlış yapmış olabilirsin kodlardakinin tam tersini yap mesela \şoyleyse / boyle yap dene