Monte Yeni Firmware Süper Tema :)

Sponsorlu Bağlantılar

tayyfunn

Üye
kardeşim yükledim 10 numaraa... çhiçbir sorun yok.... yanlız yükleme videon biraz karışık geldi sanki... onu al kopyala yapıştır filan :) klasik linkinden indirip diğer firwareleri nasıl yüklüyosak bunu da öyle yüklücez işte... birde duvar kağıtlarını sonra tele atıcaz bu kadar..... emeğine sağlık....

frokolar

frokolar

Üye
eline sağlık çok güzel bi paylaşım ama sizden bi ricam olucak mesaj bölümünde mesaj yazarken yanlışlıkla t9 u tıklıyorum telefon kapanıp yeniden açılıyo bunun bi çözümü varmıdır acaba

ekc-103

ekc-103

Üye
kamera acılmama gibi bir sorun yok değil mi üstad?

frokolar

frokolar

Üye
bu firmware yi yükledikten sonra telefon mesaj göndermiyor neden acaba

tayyfunn

Üye
t9 basınca reset atması çok kötü telin... yanlışlıkla msj yazarken bile dokunsan hemen reset atıyo tel... o yüzden orjinal fw yükledim....

tate1905

Üye
teşekkürler çok güzel oldu t9 yok ama bakalım :D

corrado18

corrado18

Üye
"Camera failed" hatası :/

muhammedby06

Üye
Merhaba Arkadaşım,

Dediklerini uyguladım ama problemim şu: Benim downloader da BRCM2133 var sadece yani BRCM2153 yok ne yapmam gerek.
Acil cevap verirsen çok sevinirim.

kardeş multiloader in srümünü yükselt. 5.62 de dene

theconvenant

Üye
tesekkurler admin.

matrix10000

matrix10000

Üye
link kırık yenilermisin
Bir Teşekkürü esirgemeyin arkadaşlar forumda ilk!
Arkadaşlar Buradan benim hazırladığım direk olarak multiuploaderla yükleyebileceğiniz firmwarenin paketini hazırladım eskisinde java yüklerken kitlenip restart atıyordu şimdikinde böyle bir sorun yok ffs yi değiştirdiğim için içindeki duvar kağıtları kayboldu onlarıda ayrı bir linkte vereceğim onları telefon hafızasına atıp temanıza uygun bir şekilde ayarlayabilirsiniz :) (bu arada 2 tane tema seçeneği varmış task managerda var) :)
Buyrun linklere geçelim:
(bu firmwarenin linki bu arada 7ziple sfx arşiv oluşturdum oyüzden exe :) ),Ayrıca bu linkin içinde multiuploader da var lazım olursa ;)
(bu da duvar kağıtları telefon hafızasına atıp temanıza uygun şekilde kullanın :) )
Evet Tanıtım Videosunu Hazırladım :)
[video=youtube;SmpcSySBjXM]
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl yükleneceğiyle ilgili video hazırladım Buyrun :)
[video=youtube;luz1oz-RmO8]
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda yükleme videosunun linki buradan indirebilirsiniz isterseniz :)
Çalıştığına dair kanıt :)
Link Kırık Düzeltirmisin

Üst Alt