Monster Turbine İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Monster Turbine İncelemesi

















Merhaba.

Sizlere kendimce bir inceleme yapma gereksinimi duydum forumda bu kulaklığı merak eden çok üyemiz ğunu düşünüyorum hata ve eksik olursa şimdiden özür dilerim ilk detaylı kulaklık incelemem olacak benim aklıma gelmeyen ve merak ettiklerinizi rahatça sorabilirsiniz.

Ürün bugün öğlen elime ulaştı ve her türlü şarkıda test etme imkanı buldum kulaklığı yakın akrabama hediye amaçlı almıştım.

Öncelikle kutuyu elimize alır almaz bizi çok şık bir tasarım karşılıyor.Kutunun malzeme kalitesi çok üst düzey ve sanki 1000 d arlık bir kulaklık almışız izlenimi yaratıyor.

Kutunun den 2 adet taşıma kılıfı

1 Set spor yaparken kullanırken düşmemesi için aparat.

3 Adet Silikon uç

2 Adet sünger uç

Çıkmakta.

Sünger kılıfları daha kullanmadım fakat açıkcası silikon kılıfların kalitesini pek beğenmedim diyebilirim kaliteli bir uç tavsiyelerinize ihtiyacım açıkcası.


Ses kalitesine gelecek olursak;

Ürünün bass yoğunluğu hemen anlaşılıyor müzik dinlerken adeta bass-mid ve tizler birbiri çatışmaya giriyor diyebilirim.

Bazı şarkılarda bass yoğunluğu gereğinden fazla artıyor mid ve tizin önüne geçiyor fakat mid ve tizler bassı engelleyerek dengeyi korumaya çalışıyor.


Ürünün sahne ve detayı fena değil.

Aynı zamanda Phonak Audeo PFE 112 kullancısıyım detay ve sahneyi Monster Turbine ile kıyaslayacak olursak açıkcası Phonak Monster'ı adeta ezip geçiyor.

Monster'ın ise bass ve malzeme kalitesi Phonak'ı ezip geçiyor resmen.


Aslında ürüne sadece bass kulaklığı dememiz çok abes kaçar mid tiz ve sahne performansı ortalama bass seviyesi üst düzey diyebiliriz.

Mid tiz ve sahne odaklı bir müzik dinlediğimizde ürün kusma yapmıyor görevini yerine getiriyor fakat malesef tam performans sağlamıyor.Sağlamasa da performans tatmin edici diyebiliriz.

Phonak'ta müzik dinledikten sonra bu kulaklığa geçtiğimizde vokal seslerde boğukluk gözlerden kaçmıyor fakat bunu kulaklığın yeni olmasına bağlıyorum ileride burn-in uygulamasına gerek duyarsam yada zamanla sesin oturduğunu hissedersem izlenimlerimi tekrar güncellerim.

Ürünü imzadaki telefon ile ve Sansa Clip+ Rockbox yazılımı ile deneme şansım oldu şimdilik.

HTC'nin üstündeki Beats Amfi ile kulak birbirine aşağı yukarı örtüşüyor diyebiliriz.Fakat bu ikili rock müzikte pek performans sağlamıyor.

Sansa Clip+ nın dengeli ses politikası ve Rockbox yazılımı sayesindeki çok detaylı ekolayzır imkanı sayesinde kulaklığı çeşitli rollere sokmanız mümkün.


Rock,Jazz,Enstrümantal müzikler için kulaklığa 10 üzerinden 7 Puan veriyorum.

R&B,Hip Hop,Trance,v.s müzikler için ise kulaklığın güzel bir bass performansı olduğundan dolayı 9 puanı hak ediyor.


Donanımhaber.com'dan alıntıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ömer talat katı
Cevap
9
Görüntüleme
765
DarkredBlue61
Oğuzhan
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Oğuzhan
Oğuzhan
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Oğuzhan
turan3068
Cevap
0
Görüntüleme
418
turan3068


Üst Alt