monster notebook nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
monster notebook nasıl ?
www.fokusshop.com/asp/product/31129/MONSTER-Q72P150HM07-15-6-Notebook

linkdeki laptobu almayı düşünüyorum. Önceden lenovo y570 almayı düşünüyordum ama 200-300 daha katıp monster almak varmış. Monsterin hd ekran da cabası. Sizce nasıl ? İyice kafayı taktım bu laptoba. İyi yada kötü yorumlarınıza açığım. Teşekkürler..

futbol123

futbol123

Üye
bana kalırsa lenovo alın 1.545tl gt555m 1.sınıf ekran kartı var.Monster in daha iyi tabiki ama paranız cebinizde kalır bu laptoptada çoğu oyunları sorunsuz oynarsınız

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa lenovo alın 1.545tl gt555m 1.sınıf ekran kartı var.Monster in daha iyi tabiki ama paranız cebinizde kalır bu laptoptada çoğu oyunları sorunsuz oynarsınız

Monster'ın ekran kartı GTX 560M 192bit Lenovo GT 555M neden sorunsuz oynarımki? monsterin ekran kartı daha ön plana çıkıyor.? Önceki konularımda dediğim gibi benim için çizim önemli ekran kartının iyi olması gerekir.Görüntüyü net verebilmeli.(Tabiki verirler ama mutlaka daha iyi veren çıkacaktır.) Ayrıca GT 555M ile sorunsuz oyun nasıl oynarım? GTX 560M varken ? en fazla oynayacağım oyun BF3-vs.vs ?

futbol123

futbol123

Üye

Monster'ın ekran kartı GTX 560M 192bit Lenovo GT 555M neden sorunsuz oynarımki? monsterin ekran kartı daha ön plana çıkıyor.? Önceki konularımda dediğim gibi benim için çizim önemli ekran kartının iyi olması gerekir.Görüntüyü net verebilmeli.(Tabiki verirler ama mutlaka daha iyi veren çıkacaktır.) Ayrıca GT 555M ile sorunsuz oyun nasıl oynarım? GTX 560M varken ? en fazla oynayacağım oyun BF3-vs.vs ?
birinin fiyatı 1.500tl diğerinin fiyatı 2.500tl bunu dikkata alarak cevap yazssaydınız.Gt555m ddr5 lenovodaki ekran kartı güçlü zaten bütün oyunları sorunsuz açar çizim vss de dahil

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ama monster almayı tercih ettim. Konu kilitlenebilir. :locked:

futbol123

futbol123

Üye
Hayirli olsun simdiden :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Yardımların ve önerilerin için sağol. 1 aya alırım inş. :aha:

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Butceni artirabilirsen şayet
ASUS '' G '' Serisi laptop bakmanda fayda var
Benden söylemesi :oke:

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
YA şimdi şöyle durum var. Ailemle anlaşma yaptık. Ben bu sene ygs sınavına gireceğim. Kazanırsam istediğim laptop. Kazanamassan staj param ile alıcam. :aha:

osmanayman

osmanayman

Üye
Aynı modelden ben de istedim 16 ocak teslim, f/p ürünü zaten... Firma çok ilgili, ileride upgrade de yapabiliriz... Hayırlı olsun... YGS de başarılar... Selametle...:oke:

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Aynı modelden ben de istedim 16 ocak teslim, f/p ürünü zaten... Firma çok ilgili, ileride upgrade de yapabiliriz... Hayırlı olsun... YGS de başarılar... Selametle...:oke:

Teşekkür ederim. sınavı beliyeceğim. Zaten monster notebook kasa modelini felan değiştiriyormuş ışıklı klavye felan. Biraz ara verdim kısaca :aha:

cloude

Üye
Arkadaşım aynı cihazı şu anda elimde kullanıyorum, gerçekten çok memnunum. Şu anda büyük kampanyalar var. İ7 2820QM işlemci ve HD6990M ekran kartını yalnızca 2700 civarına alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt