Monster Beats Kulakiçi Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
Monster Beats Kulakiçi Kulaklık
Beyler orjinal beats kulakiçi kulaklık alıcam zaten 100 küsür bişey eğer diyosanız 100 verme 50-60 onunla aynı sesi alırsın önerdiğiniz kulaklık markası varsa yardım edebilir misiniz ? iyi ses istiyorum ama agrısın kulagım yani :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
100 tl mi :ohannes: %100 sahtedir orjinali 400-500 lira

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim beats studio 500-600 pro 800 e cikiyo fiyatlari biliyorum 140 mi 150 miydi neydi kulak ici olan caddedeki magzalardanda almiyorum soruya cevap vermeyen yanit atmasin beyler ya :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:ohannes: alacağın yerin sitesi var mı link versene bir bakayım

Symbianize

Symbianize

Üye
İphone kulakligi kullandinmi hic

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
disardayim telefondan bakiyorum donucem sana ben aksam tamam

- - - Eklendi - - -

kullandim :|

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:oke:

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
monster beats kulakiçi diyoruz solo veya studio falan değil

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bak ben temmuzdan beri kulaklık araştırması yapıyorum ve fiyatları çok iyi biliyorum (d&r, satürn, media markt falan) eğer nereden alacağını söylersen ona göre bir şey söylerim çünkü beats kulak içiler o kadar ucuz değil beats tour modelinin 500 tlye geliyo mesela fiyatı

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
F/P olarak Creative EP630 var. Sanalpazarda kutusuz Audio Technica CKS77 ve CKS90 satan bi arkadaş var. 100 liranın biraz üstünde ama beatsden daha iyi :) Cks77'yi bizzat kendim kullanıyorum. Ses yüksekliği olarak kesinlikle pişman etmez.(Gümbür gümbür basslarıyla :))

Satan fastfalcon nickli DH'de birçok referansı var.

bak ben temmuzdan beri kulaklık araştırması yapıyorum ve fiyatları çok iyi biliyorum (d&r, satürn, media markt falan) eğer nereden alacağını söylersen ona göre bir şey söylerim çünkü beats kulak içiler o kadar ucuz değil beats tour modelinin 500 tlye geliyo mesela fiyatı

Senin gördüğün ControlTalk versiyonu. Mesela indirimde olan bir tour modeli;

Bu da düz modeli;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt