Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Monotype Imaging FlipFont v5.03(1) S60v5 SymbianOS9.4 Signed
Sponsorlu Bağlantılar
ka'in
Üye
teşekürler
ylmz.fatih
Üye
5800XM v52 Kullanıcısıyım bu uygulamayı QTStore'dan indirip kullandığımda hiçbir problem çıkmamıştı fakat senin paylaştığını kullandığımda telefonu zor açtım. İndirecek kişilerin bilgisine...
redspawn
Üye
teşekkürlerr
UndinEriny
Üye
Süreli mi bu program acaba?
Birde ben şu ekstra fontları nasıl yükleyeceğimi bulamadım, yardım lütfen
KayraBey
Üye
Programda süre yoktur.Ben yükledim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
punemr123
Üye
kardes paylasimin icin saol senin cevirilerin cok hos olmus bende cepten ceviri yapmak istiyorum pcden deil bende pc yok bana bi program falan verebilirsen soyle yuzeysel bi anlatimla ark.lar bana sende ingilizceden cakiyon yaparsin dediler.
yardimci olursan cok mutesekkir olurum
cehili
Üye
Sağolasın kardeşim
ersantaran
Üye
teşekkürler
LieWithMe
Üye
5800 XpressMusic'te çalışıyormu?
yaldan
Üye
eski hale nasıl çeviriiz.teşekkürler
sert_seri
Üye
emeğine sağlık tşkler....
tetani
Üye
satio da çalışmıyo bunun için bir çalışma yok mu??
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
1. Dosyayı hafıza kartınıza yükleyin. 2. Programı açıp yazı tipini seçin. 3. İsterseniz çevrimiçi olarak başka yazı tipleri indirin. 4. Telefonunuzu kapatıp açın ve yazı tipiniz değişti. Güle güle kullanın.
bu proğramı telefona kurdum ama uygulamalarda çıkmıyor nede acaba?
ahmetc503
c503 te deneyen varmı bide değiştirince eski hale nasıl gelcez
kaancıkım
Üye
teşekkürler
remixerio
Üye
arkadaşlar daha önce yaptığım yorumu değiştiriyorum.C5-03de çalışıyor ancak diğer fontlardan kullanacağınizi yüklemeniz gerekiyo aksi takdirde uygulama çalışmıyo.bide eski font a dönmek için uygulamayı kullanarak default font seçip tlf yeniden başlatıyoz o kadar:-)özellikle paylaşan arkadaşımıza teşekkürler:-)
lawgiverkhan
Üye
Diğer 60 Fontla birlikte gelen çalışmadı. Bunun çalışacağını umuyor. Teşekkürlerimi sunuyorum...
jehrooo
Üye
sevgili kardeşim ben bu programı 5800'a kurdum açıyorum açtıktan sonra işlem yapmıyor telefon. Başla yazıyor tıklıyorum algılamıyor yardım
Naber ?
Üye
Ya ben bi türlü yapamıyorum , dosya görüntülenemiyo diyor ,
Ne yapmalıyım
Ya arkadşlaaar , ben yapamadım ,
Dosya görüntülenemiyor diyo ne yapmalıyım