Monotype Imaging FlipFont v3.03(1) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Monotype Imaging FlipFont v3.03(1) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA
Tanım:

Telefonunuzdaki yazı tipinizi kolayca değiştirmenizi sağlayan güzel ve pratik bir uygulama.

1. Dosyayı hafıza kartınıza yükleyin.
2. Programı açıp yazı tipini seçin.
3. İsterseniz çevrimiçi olarak başka yazı tipleri indirin.
4. Telefonunuzu kapatıp açın ve yazı tipiniz değişti. Güle güle kullanın.

Türkçe destekli 37 Premium yazı tipi:

Yenilikler:

• Telefonlar uyumluluk listesine eklendi: Nokia C6, Nokia X6, Samsung i8910, Samsung GT-i8510, Samsung GT-i7110, Samsung Omnia HD i8910, Samsung SGH-L870 ve diğer Symbian S60 3.x & Symbian S60 5.0 cihazları.
  • Küçük hatalar giderildi.
  • Son yazılım güncellemeleri ile çalışması için iyileştirme.
37 Premium Yazı Tipi.zip

Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz. http://www.maxicep.com/symbian-s60v...enler-son-guncelleme-14-09-2010-a-334478.html

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22, Avcı7, rozetli55 ve 12 diğerleri

nalasuri

Üye
Proqramı Yüklemeyin Telefonunuz Kapanıp Bir Daha Açılmayabilir , Sistemin Yazı Tipini Değiştiginiz İçin.
Ben E71 'e bu programı yükledim ( veya e71'e uygun olanını) , telefonum kapandı bi daha açılmadı FORMAT Atmak zorunda kaldım Benden size tavsiye yüklemeyn telefonunuzun OrjinaL yazı tipi kaLsın ne oLacak !!

hakjan01

hakjan01

Üye
Herşey çok güzel ama bir sorunla karşılaştım daha fazla yazi tipi indiremedim belki de ben yapamadım bilmiyorum ama olmadı. Yoksa program harika... Bu yazı tipi için yardımcı olursanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: ahmet uzun
CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler

pmanager19

pmanager19

Üye
ben 97 deki yazılardan memnunum ama yinede saol paylastıgın için=)

rkap

rkap

Üye
teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
eline sağlık

1aci

1aci

Üye
Proqramı Yüklemeyin Telefonunuz Kapanıp Bir Daha Açılmayabilir , Sistemin Yazı Tipini Değiştiginiz İçin.
Ben E71 'e bu programı yükledim ( veya e71'e uygun olanını) , telefonum kapandı bi daha açılmadı FORMAT Atmak zorunda kaldım Benden size tavsiye yüklemeyn telefonunuzun OrjinaL yazı tipi kaLsın ne oLacak !!

bu arkadasa neden cevap vermıosunuz..baska soprun yasayan varmı

rkap

rkap

Üye
ellerine sağlık

abb94

abb94

Üye
güzel teşekürler

hakjan01

hakjan01

Üye
Agincourt ve Blackmoor yazı tiplerini bulan varsa siteye koyabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim

'Şeref'

Emekli Yönetici
bu iyi oldu işte sağolasın..

fatihnarman

Üye
Türkçe karakter sorunu var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Türkçe karakter sorunu varmı?

drksm

Üye
telefon hackli değil ama başka bi yerden programı bulup yazı tiplerini yükledim. Acayip hoşuma gitti. Eyvallah

Üst Alt