cortex47
Üye
Bir süredir uygulamayı kullanmaya fırsat bulamadım.
Bir iki gündür de ses gitmemesi sorunu nedeniyle servisteydi telefonum.
Yedekten geri yükleme işi bitsin bir deneyeyim.
Altyazılı izlemeye çalıştığınız filmin formatı nedir? (mp4, avi, mpeg...)
Sayenizde tabiiYakında son güncellemeden sonra yeni eklenen ve ingilizce olarak duran menü seçenekleri türkçe olacak.
Ayrıca yeni birkaç ayar daha eklenecek
Çok küçük bir hata bulmuşsunuz direkt hallederler ilk güncellemede. Dahada önemli olan konu, uygulamaya girdiğimizde telefondaki video'ların hepsinin gözükmemesi. Microsoft buna izin veriyorsa eğer mutlaka yapılmalı eğer izin verilmiyorsa da yapılacak bir şey yokBu arada altyazıyı göstermiyor diye yorum yazan arkadaşlar vardı.
Geçen gün altyazılı bir dizi bölümü denedim.
Bölümü açarken "srt ile mi açılsın" yoksa "altyazısız" mı açılsın" diye sordu.
Herhangi birini seçmeden yanlışlıkla iptale bastım. O bölümü bir daha altyazılı göstermedi.
Soruyu tekrar sormadığı için "srt ile oynat" da diyemiyorum.
Bu durumu geliştiriciye ilettim. Aslında soruyu her seferinde sorması gerekir
Bu arada altyazıyı göstermiyor diye yorum yazan arkadaşlar vardı.
Geçen gün altyazılı bir dizi bölümü denedim.
Bölümü açarken "srt ile mi açılsın" yoksa "altyazısız" mı açılsın" diye sordu.
Herhangi birini seçmeden yanlışlıkla iptale bastım. O bölümü bir daha altyazılı göstermedi.
Soruyu tekrar sormadığı için "srt ile oynat" da diyemiyorum.
Bu durumu geliştiriciye ilettim. Aslında soruyu her seferinde sorması gerekir
ben srt ile açılsın dedim yine de altyazıları göstermedi7 lira para verdim uygulamaya yoksa kendi video oynatıcısı da avi ve mp4 oynatıyordu
Paniğe gerek yok.
MoliPlayer ekibi, uygulamayı öksüz bırakacak bir ekip değil.
Her geçen gün, her güncellemede yeni özellikler ekliyorlar.
Aynı zamanda kullanıcılardan gelen geribildirimleri de dikkate alıyorlar.
Bu tür sorunlar önümüzdeki güncellemelerde giderilecektir
hocam son güncellemeyi kurdum ve sorunum devam ediyor, altyazılar görünmüyor.
alt yazı biçimi kontrol edin ve vidyoyu tamamen silip baştan atın alt yazı ile beraber ve moli girdiğinizde içiride alt yazı kısmı var hiç bir şey görmüyor muhocam son güncellemeyi kurdum ve sorunum devam ediyor, altyazılar görünmüyor.
hangi modelde sorun oluyor telefonda belki virüs falan bulaşmış olabilir aslında virüs olsada mesela bende var kesin biliyorum ben 3d vidyolarda sorunsuz açıyor siz bir kaldırıp tekrar kurmayı deneyin birde sadece bir vidyoda sorun yapıyorsa ilk olarak onu pc de kontrol edin vidyonun genle yapısında sorun olabilir vidyoda sorun yoksa ve ahla yapıyorsa aynı biçimli farklı vidyolar denemenizi öneririm biraz karışık amabende video izlerken ufak ufak takılmalar oluyor onu nasıl halledebilirim
@bulutsuzgece özğür bey bu dlna desteği geleceği söyleniyordu programa geldimi geldiyse nasıl ayarlıyoruz ben göremedimde bununla ilgili bilgi varsa çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?