Modern Warfare 2'yi Vatan'dan 45 TL ye Aldım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu konuda inatçı konumundayım.5-10 lira olsun herkes alsın aynı sey müzikler filmler için de geçerli.
Bir de uluslararası oldugunu düsünürsek bu satısların yuh derler adama hele bu oyunlar Ajdar kadar tüm ülkelerde satsa 10 kere köse olurlar.
COD'da 4'den beri üstüne hiçbisey eklemiyor da o ayrı girmiyelim hiç.

öyle zaten mw3 felaketti.. fakat mw2 nin gerçekten hastasıyım..

- - - Eklendi - - -

Abi Beleş mi Orda Ev Var mı :ehe Ben Hep Gorsan Alıyom :D

bende hep gorsan alıyom (kaspersky antivirus 2011, noorton antivirus 2012, pctools is 2012, tc's endwar, dirt 3, max payne, sim city 4, office 2007, win 7 home pre, vs. hariç :) )

burada gorsan ev ne yazıkki yok :no:

- - - Eklendi - - -

Bir ara dedim arkadaşım :) Hatta araştırabilirsin. bence 45 TL pahalı.

yok ya... konyada electro world'e 1 ay evvel 100 tl idi :bigstar:

- - - Eklendi - - -

Veysel Abi Ben MW3'ü 5 :tl:'ye Aldım Nasıl :) Ben Orjinale Para Veremem Ögrenciyim :D

abi deme :) ben 10. sınıf öğrencisiyim vede şu ana kadar lisanslı yazılıma rahat 400 tl vermişimdir :evet:

MrTech

MrTech

Üye
öyle zaten mw3 felaketti.. fakat mw2 nin gerçekten hastasıyım..

- - - Eklendi - - -

bende hep gorsan alıyom (kaspersky antivirus 2011, noorton antivirus 2012, pctools is 2012, tc's endwar, dirt 3, max payne, sim city 4, office 2007, win 7 home pre, vs. hariç :) )

burada gorsan ev ne yazıkki yok :no:

- - - Eklendi - - -

yok ya... konyada electro world'e 1 ay evvel 100 tl idi :bigstar:

- - - Eklendi - - -

abi deme :) ben 10. sınıf öğrencisiyim vede şu ana kadar lisanslı yazılıma rahat 400 tl vermişimdir :evet:
yaş yazmıyorki orda ne bileyim :ehe bende 9.sınıf ögrencisiyim hayatta orjinal yazılıma para vermemişimdir :D bi sn bi ara 10 tl'ye bimden antivirüs almıştım o ayrı :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende kucukken korsan alirdim simdi oyun oynamiyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayır korsan kullanmak tamamda korsan kullanmayı övmek nasıl bir olay anlayamıyorum.Hırsızlığın öğrencisi, çocuğu büyüğü olmaz.Neymiş efendim adamlar çok para kazanıyorlarmış 1 oyun için yaklaşık olarak 1 yıl boyunca koskoca bir grup çalışıyor ve yaptıkları oyun Call Of Duty ya da ne bileyim PES gibi piyasaya yerleşmiş oyunlar değilse piyasada durup duramama olayı var.Oyunu tutmadı diyelim 1 yıllık harcamalar harcamaları geçtim emek boşa gidiyor.Madem çok para kazanıyorlar sende yap sende çok deli paralar kazan.O kadar kolay değil bu işleri yapmak demekki.Demekki yeni, güzel şeyler içeriyor ki satıyor.Demekki özel, zor bir şey ki herkes yapamıyor.Ülke zaten çok kazanıyor diye vergi kaçırmakla tamamen aynı kavramlar bunlar.Bende korsan kullanırım bir çok zaman ama beğendiğim bir uygulama, oyun olduğu zaman daha sonra kullanmayacak olsam bile maddi imkanım olduğu zamanlarda satın alırım o uygulamayı, oyunu.Ki şöyle bir durumda var bu oyun geliştiricileri kazandıkları paraların neredeyse tamamını PC'den değil oyun konsollarından kazanıyorlar.Onunda sebebi ise konsollarda korumanın çok gelişmiş olması ve korsan kullanmanın bedellerinin ağır olması (Multiplayer kullanamamak v.b gibi) Korsan kullanım bu hızla gelişirse 2-3 yıl sonra oyunların PC versiyonlarına bu kadar önem verilmez ise şaşırmamak gerekir.Adamlar sonuçta babalarının hayrına yapmıyorlar para kazanmak için yapıyorlar çok kazanır az kazanır ne farkeder çok kazanması hırsızlık yapılması etik açıdan yanlış değildir anlamına gelir mi ? Teknosa çok kazanıyor diye ordan almayıpta teknosa ürününü çalıp satan birinden almaktan pek farklı değil bu.Bakın korsan hiç kullanılmaz, öyle böyle demiyorum.Maddi durumun yoktur çoğunu alamıyorsundur problem bu değil buda bir nebze tamam ama gidipte bunu etrafta ben korsan kullanıyorum, orjinal alanlar kazıklanıyor, enayiler ya da üretici zaten kazanıyor ben korsan alsam ne olur şeklinde söylemek yanlış.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
lolaman

lolaman

Üye
Bizim burdada beleş gidiyom kafeye adam beni tanıyo nerdeyse her gün gidiyoduk arkadaşlarla online gta 4 oynuyoduk.adama gidiyorum diyorumki abi modern warfare 3 versene yükleyip getircem diyorum yüklüyorum götürüyorum adama :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayır korsan kullanmak tamamda korsan kullanmayı övmek nasıl bir olay anlayamıyorum.Hırsızlığın öğrencisi, çocuğu büyüğü olmaz.Neymiş efendim adamlar çok para kazanıyorlarmış 1 oyun için yaklaşık olarak 1 yıl boyunca koskoca bir grup çalışıyor ve yaptıkları oyun Call Of Duty ya da ne bileyim PES gibi piyasaya yerleşmiş oyunlar değilse piyasada durup duramama olayı var.Oyunu tutmadı diyelim 1 yıllık harcamalar harcamaları geçtim emek boşa gidiyor.Madem çok para kazanıyorlar sende yap sende çok deli paralar kazan.O kadar kolay değil bu işleri yapmak demekki.Demekki yeni, güzel şeyler içeriyor ki satıyor.Demekki özel, zor bir şey ki herkes yapamıyor.Ülke zaten çok kazanıyor diye vergi kaçırmakla tamamen aynı kavramlar bunlar.Bende korsan kullanırım bir çok zaman ama beğendiğim bir uygulama, oyun olduğu zaman daha sonra kullanmayacak olsam bile maddi imkanım olduğu zamanlarda satın alırım o uygulamayı, oyunu.Ki şöyle bir durumda var bu oyun geliştiricileri kazandıkları paraların neredeyse tamamını PC'den değil oyun konsollarından kazanıyorlar.Onunda sebebi ise konsollarda korumanın çok gelişmiş olması ve korsan kullanmanın bedellerinin ağır olması (Multiplayer kullanamamak v.b gibi) Korsan kullanım bu hızla gelişirse 2-3 yıl sonra oyunların PC versiyonlarına bu kadar önem verilmez ise şaşırmamak gerekir.Adamlar sonuçta babalarının hayrına yapmıyorlar para kazanmak için yapıyorlar çok kazanır az kazanır ne farkeder çok kazanması hırsızlık yapılması etik açıdan yanlış değildir anlamına gelir mi ? Teknosa çok kazanıyor diye ordan almayıpta teknosa ürününü çalıp satan birinden almaktan pek farklı değil bu.Bakın korsan hiç kullanılmaz, öyle böyle demiyorum.Maddi durumun yoktur çoğunu alamıyorsundur problem bu değil buda bir nebze tamam ama gidipte bunu etrafta ben korsan kullanıyorum, orjinal alanlar kazıklanıyor, enayiler ya da üretici zaten kazanıyor ben korsan alsam ne olur şeklinde söylemek yanlış.

Sosyal mesajı bırak evinde kaç bandrollü albüm oyun film var? Biz de biliyoruz korsan ne demek ya da kötü bisey oldugunu.
Korsan kullanmak dogrudur demiyoruz ; 150 kimi zaman 200 lira olan oyunlar var bu fiyatlar fahiş.
Ubisoft Activision Konami E.A gibi firmalar ise 1 yıl bırak bi oyunla ugrasmayı 1 yılda 4 oyun çıkarır.Zaman alan bunun kurgusu mekanı müzigi hikayesi vs.

Orjinal oyun,müzik,film,yazılım,hatta kullanıyor olsam bile orjinal formalar vb. = Damat Trası..

MrTech

MrTech

Üye
Sosyal mesajı bırak evinde kaç bandrollü albüm oyun film var? Biz de biliyoruz korsan ne demek ya da kötü bisey oldugunu.
Korsan kullanmak dogrudur demiyoruz ; 150 kimi zaman 200 lira olan oyunlar var bu fiyatlar fahiş.
Ubisoft Activision Konami E.A gibi firmalar ise 1 yıl bırak bi oyunla ugrasmayı 1 yılda 4 oyun çıkarır.Zaman alan bunun kurgusu mekanı müzigi hikayesi vs.

Orjinal oyun,müzik,film,yazılım,hatta kullanıyor olsam bile orjinal formalar vb. = Damat Trası..
:alkis

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Şuan evimde en az 20 bandrollü albüm var.Bende müzisyen olduğumdan emeğin nasıl bir şey olduğunu biliyorum.Dinledikten sonra beğendiğim şarkıların albümlerinide alırım.Tabi sizin için böyle atıp tutmak kolay.Korsan kötü demek biliyorsun ama gelmiş bana ahkam kesiyorsun öylemi...Fahiş fiyat olsun o olsun bu olsun farketmez...Sen gidip orjinali değil korsanını alırsan haksızsızdır.Bak alır kullanırsın ama her şeyi korsan kullanmak yanlış hadi onuda yaptın gidipte bunu etrafta gerile gerile söylemek yanlış.EA gibi bir firma oyun üreten 10 firmayı içine alacak büyüklükte bununda farkındasındır inşallah.Dediğin gibi yılda 4 oyun çıkarabilir EA fakat senede sadece 1 oyun çıkartan çok firma var.Aynı şekilde EA'nın bile piyasaya tutunamayan oyunlar.Müzik, film, oyun yapmak öyle kopyalamak ya da internetten indirmek gibi kolay değil.Seninle tartışmaya gerek yok.Gidip büyük firmaları soyan insanların lehine mahkemede ama onlar çok pahalıdan satıyorlar, çok kazanıyorlar der gibisin.Çok kazanıyorlarsa kazanıyorlar sanane.Çok pahalıysa alma arkadaşım neden çalıyorsun...

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Orda durun çok kazanıyorlar demeye hakkınız yok kolaysa siz yapın o zaman Rockstar games gta 5 i kaç yılda yaptı biliyormusunuz?Ama oyundaki insanların hiç birinin birbirlerine benzemeyeceği söyleniyor bakalım doğrumu :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi de şu var, Türkiye'de herşey çok pahalı. Bkz: bir iPhone, bir lisanslı forma, bir araba. Bu her şeyde böyle maalesef.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bi de şu var, Türkiye'de herşey çok pahalı. Bkz: bir iPhone, bir lisanslı forma, bir araba. Bu her şeyde böyle maalesef.

Buraya kesinlikle katılıyorum fakat bunun en büyük etkeni vergiler.Bir Iphone için vergi kadar Apple'ın saçma sapan kazıkçı politikasıda etkili fakat oyunlar için bu durum pek böyle değil.Devlet fazla vergi kesiyor diyede oyun firması cezalandırılmamalı.

Orda durun çok kazanıyorlar demeye hakkınız yok kolaysa siz yapın o zaman Rockstar games gta 5 i kaç yılda yaptı biliyormusunuz?Ama oyundaki insanların hiç birinin birbirlerine benzemeyeceği söyleniyor bakalım doğrumu :D

Hayır isterse 1 günde yapsın yapmış mı yapmış, emek vermiş mi vermiş fahiş fiyattan koysa bile ne değişir pahalı geliyorsa almazsın, çalmak nerden çıktı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne demek pahalıysa alma neden çalıyosun?
Birsey piyasaya sürerken ben potansiyel bi müsteriyim gelisen teknolojide fiayatlar düserken bilgisayarların yarı fiyatına oyun satamazsın satsan da korsancıların yedigi payını orjinal alan müsterinden o fahis fiyatlarla çıkaramazsın.O bana çıkarırım kazanırım sanane derse ben de ona korsan patlama yapar derim olay bu kadar basit.
Benim tartısıtıgım konu fiyatlar sen buna sanane deyip geçistirisen biyere varılmaz.200-250 lira oyun bugün o paraya sahane bi ekran kartı ya da islemci alınır bu fiyatı milyonlarla çarp.Sokaklarda CD/kaset satan birisi degilim sinemaya konsere gitmeye bayılırım ama fiyatlardaki fahislik ortada.Millet korsan alıyo diye orjinali bu kadar sisirmeye gerek yok.
Bilgisayardan remix yapan orta düzey dj'ler 5.000 lira gecelik alıyo barlardan.
Sen orjinal al kardesim daha da uzatmaya gerek yok emege saygı diye koyun olmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Millet taktı çalmaya ya kardesim evlendin babasın çocuguna bilgisayar aldın basladı oyun da oyun sen gidip bi oyunu 200 liraya alcan mı bu bebeye? Üstelik tek oyun baba ben bıktım bundan baska oyun al buyur cenaze namazına.
O fiyata sen neyin emeginden bahsediceksin o oyunları satsalar 10-20 liraya parayı asıl o zaman kazancaklar belki de 100 katını yani demek istedigim kazanmasında gözüm yok nedir bu forumdaki herkeste bi marjinallik havaları la mesaj yazdıgın isletim sistemi bile korsan emegi savunmayı biz de biliyoruz çok zor degil..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ne demek pahalıysa alma neden çalıyosun?
Birsey piyasaya sürerken ben potansiyel bi müsteriyim gelisen teknolojide fiayatlar düserken bilgisayarların yarı fiyatına oyun satamazsın satsan da korsancıların yedigi payını orjinal alan müsterinden o fahis fiyatlarla çıkaramazsın.O bana çıkarırım kazanırım sanane derse ben de ona korsan patlama yapar derim olay bu kadar basit.
Benim tartısıtıgım konu fiyatlar sen buna sanane deyip geçistirisen biyere varılmaz.200-250 lira oyun bugün o paraya sahane bi ekran kartı ya da islemci alınır bu fiyatı milyonlarla çarp.Sokaklarda CD/kaset satan birisi degilim sinemaya konsere gitmeye bayılırım ama fiyatlardaki fahislik ortada.Millet korsan alıyo diye orjinali bu kadar sisirmeye gerek yok.
Bilgisayardan remix yapan orta düzey dj'ler 5.000 lira gecelik alıyo barlardan.
Sen orjinal al kardesim daha da uzatmaya gerek yok emege saygı diye koyun olmaya gerek yok.

250 liraya nerden oyun alıyormuşşsun ? PC oyunları konsol oyunlarına göre daha ucuzdur ve benim aldığım en pahalı oyun 140 liraydı bugüne kadar.Ayrıca pahalı olması korsan alınmasının mazerati değil.2. el piyasası var 100 liralık bir oyunu 20-30 liraya alabiliyorsun.Oyunlar pahalıysa gider 2. el alırsın.Kitap pahalıysa gider 2. el alırsın.Telefon pahalıysa gider 2. el alırsın.Iphone 3000 küsur liradan çıkıyor her sene kimse neden bir şey demiyor ?Galaxy SII alacak bir kişi parası yetmeyince çalıntısını 500 liraya almıyor 2. elini 700 liraya alıyor.Neden 5'e kadar olan modelleri çok övülüyor ? Çünkü yazılım donanımdan daha değerlidir.Iphone 4S'in 1 yıl piyasa lideri olmasının sebebi donanımı değil yazılımıdır.Gidip oyunları ya da aksesuarları ucuz olsa PS3 ya da XBOX360 neden 600 liradan satılsın...Ayrıca gelmiş bana korsanı savunuyorsun kaç saattir ne desem boş sana.Öyle bir zamana gelmişizki korsana karşı çıkan kişi "koyun" korsan kullanan emek hırsızlığıı yapan kişi haklı olmuş.Helal olsun !

- - - Eklendi - - -

Millet taktı çalmaya ya kardesim evlendin babasın çocuguna bilgisayar aldın basladı oyun da oyun sen gidip bi oyunu 200 liraya alcan mı bu bebeye? Üstelik tek oyun baba ben bıktım bundan baska oyun al buyur cenaze namazına.
O fiyata sen neyin emeginden bahsediceksin o oyunları satsalar 10-20 liraya parayı asıl o zaman kazancaklar belki de 100 katını yani demek istedigim kazanmasında gözüm yok nedir bu forumdaki herkeste bi marjinallik havaları la mesaj yazdıgın isletim sistemi bile korsan emegi savunmayı biz de biliyoruz çok zor degil..

Şimdi sen çocuğuna 2-3 günlük oyun oynatmak için mi korsan kullanıyorsun ? Çocuğu oyun diye tutturan çocuğada gider ucuz oyun alır, 2. el oyun alır.Ucuz oyunların 2. elleri 10 liraya bile bulunuyor...Mesaj yazdığım işletim sisteminden kastın ? Windows mu...Lisanslı windows'um.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Korsanı savunmuyorum korsan kullandıgım bi pes var oyun olarak suan pop arabesk bilmem ne müzik dinlemem dolayısıyla sarkı da indirmem klibi izlerim begendigim varsa o da çok nadirdir.Bunlar dısında dinledigim tüm müzikler zaten albüm olmayan instrumental parçalar.Yeni filmler gelirse bunları sinemadan takip ederim gelmeyen filmler varsa mecbur indiririm bak o var.
Yani korsan kisiligim pek yok fiyatlara baktıkca gülüyorum savunuculugunu da yaptıgım yok pahalı diye illa olcak bu deyip korsan aldıgım yok ama ülke insanının durumu ortada korsan çok cazip istemese de kimse günah ve yasak oldugunu bilse de eli mahkum.Haliyle sen kullanmazsın ama kullanan kullanıyo ve çogunluktalar bu bi öneri 20 liraya sat kat kat kazan.
Sorun tamamen kapitalist sistem sorunu ama neyse kapansın konu.
Tamam alıntı da yaptın pahalıysa alma.
Oldu tamam öyle yaparlar.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Korsanı savunmuyorum korsan kullandıgım bi pes var oyun olarak suan pop arabesk bilmem ne müzik dinlemem dolayısıyla sarkı da indirmem klibi izlerim begendigim varsa o da çok nadirdir.Bunlar dısında dinledigim tüm müzikler zaten albüm olmayan instrumental parçalar.Yeni filmler gelirse bunları sinemadan takip ederim gelmeyen filmler varsa mecbur indiririm bak o var.
Yani korsan kisiligim pek yok fiyatlara baktıkca gülüyorum savunuculugunu da yaptıgım yok pahalı diye illa olcak bu deyip korsan aldıgım yok ama ülke insanının durumu ortada korsan çok cazip istemese de kimse günah ve yasak oldugunu bilse de eli mahkum.Haliyle sen kullanmazsın ama kullanan kullanıyo ve çogunluktalar bu bi öneri 20 liraya sat kat kat kazan.
Sorun tamamen kapitalist sistem sorunu ama neyse kapansın konu.
Tamam alıntı da yaptın pahalıysa alma.
Oldu tamam öyle yaparlar.

Bak fiyatlığın pahalılığı konusunda haklısın fakat fiyatların pahalı olması korsanı değil 2. eli arttırmalı.5 liraya korsan alana kadar 10 liraya 2. el almak çok daha doğru olur bundan bahsediyorum.Gidipte pahalı sattı diye bir şey diyemezsin kimene isterse bir oyunu 1000 liraya satar.Sonuçta bu bir ihtiyaç değil bir lüks.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sistem sorunlu sistem korsana ceza olsa ne internet kafeler kalır ne cd satıcıları kalır ne bilgisayar servisleri kalır anca donanım tamir ederler format attıkları sistem çakma kurdukları prgramlar krekli netten oyun indirmek için premium satanlar var onlarda bu isten para kazanıyo ohoo sistem tamamen yayılmıs herhangi bir harekette issizlik %20 artar Türkiye'de.Üstelik bilgisayar satısı/kullanıcısı bile azalır gerçi ilk sistemler orjinal olsa da home basic genelde ve satın alıcak kitleyi etkiler sistemi degistirme gereksinimi dogar çünkü.
Gerçi onu bikere alıyosun bıkmak yok 400 lira bi Win 7 ultimate ama çöktükçe formatlıyoruz on da sorun yok :D
Öyle bi sistem olmalı ama Allahtan öyle sarkı türkü dinleyen birisi degilim bi kuzen var düsman basına sarkı indir sarkı indir bıktırdı ben de videosunu indirip mp3'e convertliyorum
:ehe

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
o değilde activision (cod 4'ten itibaren konuşuyorum ,öncekileri bilmiyorum oynamadım) cod 4'ü çıkardı o kadar kişi internetten indirdi korsanlık yaptı ,buna rağmen seriyi devam ettirdi , onlar hallerinden memnunlar genede iyi kazanıyorlar , o yüzden sorun yok bence ..

gün gelir activision korsan satışlardan büyük rahatsızlık duyarsa korsanı bırakırız :ehe

besim.farhan

besim.farhan

Üye

haklısın ama 45 lira vermek benim bütçene uygun değil. Eminim benim gibi çok kişi de vardır. Evet bir emek de var ortada o kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt