Modern Combat 4 : Zero Hour v1.0.0 - SD Data ile Birlikte Rootsuz Offline Versiyon (Türkçe Anlatım)

61semih

Üye
bu ve diğer konudaki bütün önerileri yaptım fakat olmuyor.denemedğim şey kalmadı.ilk defa bir uygulamayı yükliyemedim.birde poweramp de baya ugraşmıştım ama olmuştu bu olmadı (s2 4.1.2)

haskey

Üye
liknde sorun var indiremiyoruz ilgilenirmisiniz

bu ve diğer konudaki bütün önerileri yaptım fakat olmuyor.denemedğim şey kalmadı.ilk defa bir uygulamayı yükliyemedim.birde poweramp de baya ugraşmıştım ama olmuştu bu olmadı (s2 4.1.2)

bende s2 kullanıyom bendede çalışmadı.

Metin137

Üye
sırf bu oyun için android telefon alınır

Samxal86

Üye
salam mende ace 2 di burda deyilen kimi yukledi m64 dosya cixdi. O dosyalari android data com.gameloft.android.ANMP.Glof tM4HM bir klosore atdim oyunu acdim ancaq oyun loandig biter bitmez atdi yolunu bilen varsa komek edin evelceden tesekurler.

- - - Eklendi - - -

salam mende ace 2 di burda deyilen kimi yukledi m64 dosya cixdi. O dosyalari android data com.gameloft.android.ANMP.Glof tM4HM bir klosore atdim oyunu acdim ancaq oyun loandig biter bitmez atdi yolunu bilen varsa komek edin evelceden tesekurler.

Tepkiler: alaStar

Xanymore

Üye
PolyPad c504 çalıştırırmı kardeşim ?

esokmen

Üye
Paylaşım için teşekkürler

abbas411

Üye
Harika bi oyun serisini bitirdim teekurlerr

ESlNTl

Üye
arkadaşlar bende s2 kullanıyorum bu kadar çok uğraştıgım bir oyun olmadı ama sonunda oldu evet apk dosyası dogru ama ben sd dosyalarını öyle yapmadıım aynen şöyle buyrun >>> Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/Files/ Files klosörune arkaşların verdiği dosyaları atın bu kadar çalıştı teşekkürler dosyalar için emeği geçenler için saygılar..

arkadasım dosyaları açınca obb dosyası çıkmıyo direkt gameloft dosyası var nasıl yapıyoruz

abilerim ben telefonuma kurdum ancak wifi açıkken
oyun açıldı wifi'nin neden kapalı olması gerekiyor ?

ideos x5 de kasma oluyomu oynanabirlik nasıl ona göre indircem

Çok teşekkürler bro Temiz bir konu temiz bir oyun

Wifi ile çekemiyor muyuz dosyaları ?

Xanymore

Üye
benim tablet 1.32 gb bu 1.9 gb yetmez demi