yyhy5623 Üye arkadaslar size data tek link veriyim direnk indiriyor 1.9 cb lık /fs1.filegir.com/mamad_cj/main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb
arkadaslar size data tek link veriyim direnk indiriyor 1.9 cb lık /fs1.filegir.com/mamad_cj/main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb
kcsoft Üye Emma-Watson' Alıntı: Vodafone ile indirme yapıyorum daha 700 mb da Genişletmek için tıkla ... sen onada şükret ben indiremiyorum bile
Emma-Watson' Alıntı: Vodafone ile indirme yapıyorum daha 700 mb da Genişletmek için tıkla ... sen onada şükret ben indiremiyorum bile
Emma-Watson Üye kcsoft' Alıntı: sen onada şükret ben indiremiyorum bile Genişletmek için tıkla ... 19 saat 700 mb indi Sen niye indirmiyorsun?
kcsoft' Alıntı: sen onada şükret ben indiremiyorum bile Genişletmek için tıkla ... 19 saat 700 mb indi Sen niye indirmiyorsun?
cukuleaks Üye Konu Sahibi fb_5800' Alıntı: teşekkürler sonunda becerdim s3 çok az kasma var Genişletmek için tıkla ... Vay be demekki çalışıyor Hata yaptığınız yeride yazarsanız aydınlatmış olursunuz biraz - - - Eklendi - - - oqlahoma' Alıntı: Sonunda basardim yukledim x5 te biraz kasiyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: Vodafone ile indirme yapıyorum daha 700 mb da Genişletmek için tıkla ... Allah beterinden sahlaya
fb_5800' Alıntı: teşekkürler sonunda becerdim s3 çok az kasma var Genişletmek için tıkla ... Vay be demekki çalışıyor Hata yaptığınız yeride yazarsanız aydınlatmış olursunuz biraz - - - Eklendi - - - oqlahoma' Alıntı: Sonunda basardim yukledim x5 te biraz kasiyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: Vodafone ile indirme yapıyorum daha 700 mb da Genişletmek için tıkla ... Allah beterinden sahlaya
yigitovski Üye bir sonraki sürümü beklemek dha mantıklı gibi geliyor bana.kasa kasa oynayacağıma stabil şekilde oynarım daha iyi şahsen
bir sonraki sürümü beklemek dha mantıklı gibi geliyor bana.kasa kasa oynayacağıma stabil şekilde oynarım daha iyi şahsen
cukuleaks Üye Konu Sahibi yigitovski' Alıntı: bir sonraki sürümü beklemek dha mantıklı gibi geliyor bana.kasa kasa oynayacağıma stabil şekilde oynarım daha iyi şahsen Genişletmek için tıkla ... aynen öyle
yigitovski' Alıntı: bir sonraki sürümü beklemek dha mantıklı gibi geliyor bana.kasa kasa oynayacağıma stabil şekilde oynarım daha iyi şahsen Genişletmek için tıkla ... aynen öyle
kcsoft Üye Emma-Watson' Alıntı: 19 saat 700 mb indi Sen niye indirmiyorsun? Genişletmek için tıkla ... 3g siz vodafone ile böyle olur senin 19 saat hata vermedimi peki
Emma-Watson' Alıntı: 19 saat 700 mb indi Sen niye indirmiyorsun? Genişletmek için tıkla ... 3g siz vodafone ile böyle olur senin 19 saat hata vermedimi peki
furkan3894 Üye XperiaNeoV' Alıntı: 3. görevde heryer siyah oluyo sorun var galiba Genişletmek için tıkla ... ya aynen bende orda takıldım baya uğraştım ama geçemedim.her yer siyah bir kaç yerde ateş yanıyo başka bişey yok
XperiaNeoV' Alıntı: 3. görevde heryer siyah oluyo sorun var galiba Genişletmek için tıkla ... ya aynen bende orda takıldım baya uğraştım ama geçemedim.her yer siyah bir kaç yerde ateş yanıyo başka bişey yok
cukuleaks Üye Konu Sahibi furkan3894' Alıntı: ya aynen bende orda takıldım baya uğraştım ama geçemedim.her yer siyah bir kaç yerde ateş yanıyo başka bişey yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaslar bildiginiz uzere daha resmi versiyon cikmadi. Bu yarimyamalak beta surumu. az bekleyin resmisi cikar
furkan3894' Alıntı: ya aynen bende orda takıldım baya uğraştım ama geçemedim.her yer siyah bir kaç yerde ateş yanıyo başka bişey yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaslar bildiginiz uzere daha resmi versiyon cikmadi. Bu yarimyamalak beta surumu. az bekleyin resmisi cikar
D u M a N Üye XperiaNeoV' Alıntı: 3. görevde heryer siyah oluyo sorun var galiba Genişletmek için tıkla ... bendede öyle oldum ama geçtim şansa ilerleyerek adamlarıda radardan bakarak vurdum
XperiaNeoV' Alıntı: 3. görevde heryer siyah oluyo sorun var galiba Genişletmek için tıkla ... bendede öyle oldum ama geçtim şansa ilerleyerek adamlarıda radardan bakarak vurdum
Jaunus Üye Bende siyahlık falan yok muhtemelen sizin gpu ile alakalı.Ben orjinal sürümün farklı olacağını sanmıyorum gayet memnunum
Bende siyahlık falan yok muhtemelen sizin gpu ile alakalı.Ben orjinal sürümün farklı olacağını sanmıyorum gayet memnunum
cukuleaks Üye Konu Sahibi MuraTT96' Alıntı: abi cache linkleri kırık galiba dosya bulunamadı diyor zippy share Genişletmek için tıkla ... Devamli siliniyor bir bakayim 2 saate kadar haber veririm
MuraTT96' Alıntı: abi cache linkleri kırık galiba dosya bulunamadı diyor zippy share Genişletmek için tıkla ... Devamli siliniyor bir bakayim 2 saate kadar haber veririm
Emma-Watson Üye kcsoft' Alıntı: 3g siz vodafone ile böyle olur senin 19 saat hata vermedimi peki Genişletmek için tıkla ... 1100 mb da hata verdi içim acıdı valla 3g ile alakalı değil cepnet sağolsun
kcsoft' Alıntı: 3g siz vodafone ile böyle olur senin 19 saat hata vermedimi peki Genişletmek için tıkla ... 1100 mb da hata verdi içim acıdı valla 3g ile alakalı değil cepnet sağolsun
XperiaNeoV Üye Emma-Watson' Alıntı: 1100 mb da hata verdi içim acıdı valla 3g ile alakalı değil cepnet sağolsun Genişletmek için tıkla ... bende mc3 indirirken olmuştu 6-7 ay önce. oynun inmesine 50mb kalmiş babam benim cebi aradı telefonla. çat net gitti sora bi daha 250 mb geriden başladı neyse evde netin yok mu ?
Emma-Watson' Alıntı: 1100 mb da hata verdi içim acıdı valla 3g ile alakalı değil cepnet sağolsun Genişletmek için tıkla ... bende mc3 indirirken olmuştu 6-7 ay önce. oynun inmesine 50mb kalmiş babam benim cebi aradı telefonla. çat net gitti sora bi daha 250 mb geriden başladı neyse evde netin yok mu ?