Bende hala bulabilmiş değilim. Lucky patcher ile lisansı silmeyi denedinizmi ?One X cihazda oyun açıldıktan sonra atıyor.. Çözümü henüz bulabilmiş değilim..
Bende hala bulabilmiş değilim. Lucky patcher ile lisansı silmeyi denedinizmi ?
tamam
Ama bende 0 kasma olacak görürsün![]()

dostum dataları pc ye indir ve önceki sayfalarda anlattıklarımı yap oyun çalışacak. bu saatten sonra da ben yapamıyorum diyen varsa başka da bişey demiyorum.İsmail sen de o açıklamaları ilk sayfaya ekle oyun çalışıyor. sorunu kendinizde arayın lütfenHayır üstadım.. Yabancı forumlara da baktım normalde daha düşük özelllikteki cihazlarda oynanırken One X ve S3 oyundan atıyor..
apk linki ölü
dostum dataları pc ye indir ve önceki sayfalarda anlattıklarımı yap oyun çalışacak. bu saatten sonra da ben yapamıyorum diyen varsa başka da bişey demiyorum.İsmail sen de o açıklamaları ilk sayfaya ekle oyun çalışıyor. sorunu kendinizde arayın lütfen

dataları burdan indirdim. winrar ile açtim içindan .obb li dosya çikti onuda 7zip ile açtim. o içinden çikan dosyalarıda android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM içine attim. oynu çalıştırdım sorunsuz oynuyorum.
Sd datayı wifidenmi çektiniz yoksa indirip attınızmı ?
apk linki ölü

Data dosyaları silinmiş.
Linkler yenilendiData dosyaları silinmiş.

Telif haklarından dolayı olabilir... linklere bakacam aksamleyin.
- - - Eklendi - - -
Linkler yenilendi![]()
wondera yükleyim de kasar mı ??