cukuleaks
Üye
Telden girmiyor ozaman ben telden açamadım zaten kaç apk denedim lisans hatası veriyo
Pm ile atıyorum.

Telden girmiyor ozaman ben telden açamadım zaten kaç apk denedim lisans hatası veriyo

apk link açmıyor
Ne diyeyim bilmiyorum.Konu tekrar aktifleştirildi burdan da devam edebilirsiniz.
Bide bana sor hakan abi...valla bu olaydan bişey anlamadım. hangisine yorum yazalım şimdi.??? neyse burdan devam edelim
vay vay vaydenilenleri düzgün yaparsanız oyun çalışıyor tabi telefon modelinizi de dikkate alın... ilk sayfada anlatılanları uygularsanız sorun çıkmayacak. ben de ilk başta çalıştıramadım ama sonradan düzelttim. yapmanız gereken indirdiğiniz sd dosyasını rardan çıkardıktan sonra main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb uzantılı dosyanın uzantısını .zip yaparak winrar ile açıp içerisindeki 64 tane dosyayı sdcard\Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM\files klasörünün içine atıp oyunu çalıştırmak.. iyi oyunlar
- - - Eklendi - - -
bunlar da ilk resimler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimler sendenmi abi 
yok babamdan.
vay vay vayResimler sendenmi abi
![]()
benden tabeee laaan 

Ee seninki nasıl açtıyok babamdan.benden tabeee laaan
![]()

dur bikaç resim daha geliyor
Ee seninki nasıl açtı![]()
yapmasını bilmiyon sen :Pdur bikaç resim daha geliyoryapmasını bilmiyon sen :P
- - - Eklendi - - -
birkç resim daha atalım ki oyun çalışmıyor demesin kimse..

Sd datayı wifidenmi çektiniz yoksa indirip attınızmı ?hocam bendede çalışıyor xperia neo v t0x1c v8 android sürümü 2.3 romunu kullanıyorum. arada kasıyor ama hemen geçio sorunsuz oynuoyorum (overclocksuz 1ghz hızda)
Ama bende 0 kasma olacak görürsünyav kardeşimbu oyun galaxy s3 , note 2 gibi hatta ipad 2 de bile kasarken napıcaz biz la
playstation 3 emi uyarlasalar