Modern Combat 4 : Zero Hour v1.0.0 - SD Data ile Birlikte Rootsuz Offline Versiyon (Türkçe Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

thedruid

Üye
ok teşekkürler

burakkeklik2010

Üye
dediklerini harfi harfine yaptım olmuyor yine '' a network error has occurred.Would you like to try again? '' diye hata veriyor ne yapmalyım.. :bilmm

mustafa5395

mustafa5395

Üye
xperia s çalışmadı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu tekrar aktifleştirildi burdan da devam edebilirsiniz.

hakan_710

hakan_710

Üye
valla bu olaydan bişey anlamadım. hangisine yorum yazalım şimdi.??? neyse burdan devam edelim

ibo3182

Üye
grafikleri felan çok güzel duruyor denemek lazım..

hakan_710

hakan_710

Üye
denilenleri düzgün yaparsanız oyun çalışıyor tabi telefon modelinizi de dikkate alın... ilk sayfada anlatılanları uygularsanız sorun çıkmayacak. ben de ilk başta çalıştıramadım ama sonradan düzelttim. yapmanız gereken indirdiğiniz sd dosyasını rardan çıkardıktan sonra main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb uzantılı dosyanın uzantısını .zip yaparak winrar ile açıp içerisindeki 64 tane dosyayı sdcard\Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM\files klasörünün içine atıp oyunu çalıştırmak.. iyi oyunlar

- - - Eklendi - - -

bunlar da ilk resimler

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
denilenleri düzgün yaparsanız oyun çalışıyor tabi telefon modelinizi de dikkate alın... ilk sayfada anlatılanları uygularsanız sorun çıkmayacak. ben de ilk başta çalıştıramadım ama sonradan düzelttim. yapmanız gereken indirdiğiniz sd dosyasını rardan çıkardıktan sonra main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb uzantılı dosyanın uzantısını .zip yaparak winrar ile açıp içerisindeki 64 tane dosyayı sdcard\Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM\files klasörünün içine atıp oyunu çalıştırmak.. iyi oyunlar

- - - Eklendi - - -

bunlar da ilk resimler

vay vay vay :D Resimler sendenmi abi :D

hakan_710

hakan_710

Üye

Ee seninki nasıl açtı :hmmm
dur bikaç resim daha geliyor :D yapmasını bilmiyon sen :P

- - - Eklendi - - -

birkç resim daha atalım ki oyun çalışmıyor demesin kimse..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam bendede çalışıyor xperia neo v t0x1c v8 android sürümü 2.3 romunu kullanıyorum. arada kasıyor ama hemen geçio sorunsuz oynuoyorum (overclocksuz 1ghz hızda)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
hocam bendede çalışıyor xperia neo v t0x1c v8 android sürümü 2.3 romunu kullanıyorum. arada kasıyor ama hemen geçio sorunsuz oynuoyorum (overclocksuz 1ghz hızda)
Sd datayı wifidenmi çektiniz yoksa indirip attınızmı ?

yasinzz

Üye
yav kardeşim :D bu oyun galaxy s3 , note 2 gibi hatta ipad 2 de bile kasarken napıcaz biz la :D playstation 3 emi uyarlasalar

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yav kardeşim :D bu oyun galaxy s3 , note 2 gibi hatta ipad 2 de bile kasarken napıcaz biz la :D playstation 3 emi uyarlasalar
Ama bende 0 kasma olacak görürsün :oke:

Üst Alt