yine söylüyorum hadi biz ilk nesil symbian3 u aldık .ondan sonra nokia gitti wp ile anlaşti. Bizler hata ettik aldık , e ondan sonra çıkan symbianli telleri alan arkadaşlar bana göre en büyük hatayı yapanlar olmuştur. He işletim sistemi olarak. Ki memnun olan varsa Vardir Elbette. Sonuçta tercih meselesi. Herşeyi karşılıyo uygulama oyun vs sözüm yok. Ama su saatten sonra symbian için birşeyler beklemek boşa bir ümittir bana göre. Nokianin verdikleri ile yetiniriz. 1900 lu yıllar gibi piyasaya üreticiler hakim

onlar veriyo biz boyun bukeriz. Kapitalist sistem değil mi , hatıralar evet güzel günler nokia. Yok ayak uyduramazsan bu düzene elveda diyeceksin piyasana. Güzelim symbiana yazık ettiler. Arkasında Adam gibi bi ceo olsaydi nokianın o işletim sistemini zirveye taşırdı eskisi gibi.
Su saatten sonrası tüketiciler karar verecek duruma. Parasini verip aldığımız ürünlerden en iyisini beklemek herkesin hakkıdır. Bunca zaman şirketleri büyüttük besledik, ağalık dönemi bitti. Tüketicilere kulak verecek nokia , vermesede güle güle ona