Modern Combat 3 HD çıksın yeter diyenler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
arkadaslar artik su hd oyunlardan umudunuzu kesin surada birkac yil sonra bitecek sisteme niye ugrasip oyun cikarsinlar,ufak tefek oyunlar cikarsa 2-3mb lik onlaradua edin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
niye ki bi oyunu 2016ya kadar oynamaz kimse parasiyla cikiyosa niye cikartmiyolar nokianin sorunu bu iste.

slant1111

slant1111

Üye
bır telefondan her ıhtıyacını karsılamasını beklemek asırı yanlıs bence.. ıstegıne gore bır model sececeksın mecburen.. hıc bır telefonda hersey tastamam degıl ki.. suan o androıdlı telefonlar bıze cevbedıcı gelıyor ama emınım kullansak ondada su yokmu bu yok mu dıye baslarız ıkı gune..

ama ynede verdign paraya degmesi lazm

SheFy

SheFy

Üye
Nokia mı oyun çıkarıyor arkadaşım töbe ya emin olun nokia piyasaya yeni sürdüğü symbian telefonlar 603,700 ,701 ve 808 bu telefonlar yazın satışı artacak yani nokia belle fazla kalitesi kullanıcısı artınca mecburen oyun şirketleri çıkarır ki nokia belle android gibi telefonu yormuyor. Belle nin kalitesi anlaşılsın uygulama emin olun artacaktır... Lumialar da ilgi görürse eğer daha Türkiye ye gelmeden ilgi görüyor... Nokia için uygulama yaparlar...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayir oyle bisey yok. o zaman araba cikarsinlar kullanici artarsa ona ek donanim deri koltuk eklesinler oyle sey mi olur apple nasil yukseldi insanlar geleceginin bu kadar parlak.olacagini nasil tahmin etti o kadar pahali parasini haketmiyen telefonun
nokia anlasmay yaparsa oyun cikar istemiyosa dandik bi uygulama bile yapmazlar

----------Eklendi @ 16:54:58 ---------- Yazıldı @ 16:54:13 ----------

amaclari wpye yonlendirmek iste belli degil mi

----------Eklendi @ 16:57:18 ---------- Yazıldı @ 16:54:58 ----------

belle istedigi kadar ilgi gorsun ben annayi da seviyodum uygulama.cikti mi hayir

umt07

umt07

Üye
arkadaşlar sözüm iphone diyenlere, şimdi 2000 tl si olupta iphone 4 almam, oyun oynamayıda seviyorum diyip nokia alan gördünüz mü? Hayır.. 2000 tl ye iphoneye vereceğime gider laptp alırım yada 1000 tl ver al bi psp yanınada Nokia 1100 bantlarsın al sana hem kaliteli oyun keyfi hem telefon keyfi. oyun lideri dediğiniz iphone 2000 tl nokia (n8-701) 800-900 tl.. Arasında 1200 tl fark var. Kısacası HERŞEY FİYATINA GÖRE.

SilentOne

SilentOne

Üye
çıkmadı :D

AмσηR@

AмσηR@

Üye
yine söylüyorum hadi biz ilk nesil symbian3 u aldık .ondan sonra nokia gitti wp ile anlaşti. Bizler hata ettik aldık , e ondan sonra çıkan symbianli telleri alan arkadaşlar bana göre en büyük hatayı yapanlar olmuştur. He işletim sistemi olarak. Ki memnun olan varsa Vardir Elbette. Sonuçta tercih meselesi. Herşeyi karşılıyo uygulama oyun vs sözüm yok. Ama su saatten sonra symbian için birşeyler beklemek boşa bir ümittir bana göre. Nokianin verdikleri ile yetiniriz. 1900 lu yıllar gibi piyasaya üreticiler hakim :) onlar veriyo biz boyun bukeriz. Kapitalist sistem değil mi , hatıralar evet güzel günler nokia. Yok ayak uyduramazsan bu düzene elveda diyeceksin piyasana. Güzelim symbiana yazık ettiler. Arkasında Adam gibi bi ceo olsaydi nokianın o işletim sistemini zirveye taşırdı eskisi gibi.
Su saatten sonrası tüketiciler karar verecek duruma. Parasini verip aldığımız ürünlerden en iyisini beklemek herkesin hakkıdır. Bunca zaman şirketleri büyüttük besledik, ağalık dönemi bitti. Tüketicilere kulak verecek nokia , vermesede güle güle ona :)

umt07

umt07

Üye
yine söylüyorum hadi biz ilk nesil symbian3 u aldık .ondan sonra nokia gitti wp ile anlaşti. Bizler hata ettik aldık , e ondan sonra çıkan symbianli telleri alan arkadaşlar bana göre en büyük hatayı yapanlar olmuştur. He işletim sistemi olarak. Ki memnun olan varsa Vardir Elbette. Sonuçta tercih meselesi. Herşeyi karşılıyo uygulama oyun vs sözüm yok. Ama su saatten sonra symbian için birşeyler beklemek boşa bir ümittir bana göre. Nokianin verdikleri ile yetiniriz. 1900 lu yıllar gibi piyasaya üreticiler hakim :) onlar veriyo biz boyun bukeriz. Kapitalist sistem değil mi , hatıralar evet güzel günler nokia. Yok ayak uyduramazsan bu düzene elveda diyeceksin piyasana. Güzelim symbiana yazık ettiler. Arkasında Adam gibi bi ceo olsaydi nokianın o işletim sistemini zirveye taşırdı eskisi gibi.
Su saatten sonrası tüketiciler karar verecek duruma. Parasini verip aldığımız ürünlerden en iyisini beklemek herkesin hakkıdır. Bunca zaman şirketleri büyüttük besledik, ağalık dönemi bitti. Tüketicilere kulak verecek nokia , vermesede güle güle ona :)

doğru diyorsunda kardeşim mesela ben kendi adıma konuşayım 600 liram vardı sadece telefona verecek para olarak. 600 lira nokia almayıp ne yapacan. Haklı olduğun nokta 1200 tl verip nokia alanlanların hatası. Ben şahsen param olsa gider htc alırım hiç düşünmeden kalitesi samsung gibi abartma değil iphone gibi reklam değil. Ama tabiki en iyisi İphonedur bence yada görünen o bencmark testleri doğruysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt